Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש לקנות רכב ל5 שנים הקרובות, רצוי יד שנייה.

הכי בסיסי בעולם לא מחפש להתפנק, נסיעות בעיקר מאשדוד לאריאל לאוניברסיטה, אפשר ידני.

חסכוני.

עלויות זולות.

אמין.

בתקציב של עד 30 אלף שקלים עם אפשרות לחריגה.

שמעתי בינתיים על הסוזוקי אלטו כאחלה אופציה, אשמח לשמוע חוות דעת עליה, ואם יש לכם עוד המלצות גם אשמח לשמוע.

תודה רבה מראש ויום טוב.

פורסם

האלטו חיסכונית ולא יקרה לאחזקה,אך אישית הייתי מעדיף את הפנדה,גם חיסכונית אך כיוון שהמנוע הוא 4 צילנדרים לעומת 3 באלטו אין רעידות.

ספארק גם אופציה,מאובזרת וזריזה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב הזה הייתי מעדיף סיטרואן C1 / פג'ו 107 על פני האלטו.

הספארק שהוזכרה אכן יותר מאובזרת, אך פחות חסכונית בדלק.

פורסם
בתקציב הזה הייתי מעדיף סיטרואן C1 / פג'ו 107 על פני האלטו.

הספארק שהוזכרה אכן יותר מאובזרת, אך פחות חסכונית בדלק.

למה דווקא אותן ?

פורסם

בתור מישהו שנסע כמעט בכול רכבי המיני הללו, הם כולם פחות או יותר אותו דבר.

אל תינעל על האלטו כי גם ה 107, וה סי 1 טובות.

על הספארק לא הייתי הולך כי היא פחות חסכונית, הערך שלה יורד יותר וגם פה ושם שמעתי על בעיות אמינות

• תוכן חדש...