Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אתמול שחררתי את רכבי מהסוכנות בבוקר,פיקנטו ספורט לבנה.

חניתי ליד הבית ונסעתי לעבודה באוטובוס,כשחזרתי ראיתי מים מלוכלכים על הרכב,מסתבר שדירה נשרפה לילה לפני ואיכשהו הגיעו לי מים לרכב.

שטפתי את הרכב קלות,חניתי אותו רחוק יותר מהדירה השרופה והלכתי לקנות היום ציוד לשטיפה שלו מהזוהמה.

כשחזרתי מהעבודה חשכו עיניי,שמו מכולת זבל בצמוד לרכב,ועובדים זורקים לוחות גבס וזבל מקומה שניה לתוך המכולה.

צעקתי עליהם והם אמרו שהם נזהרו לא לפגוע ברכב,ממש.

לאחר שהרכב נשטף,לא זוהו שריטות נראות לעין,אין פגיעות,הרכב היה מכוסה בהמון אבק,גרגירי גבס,ופיח.

בסופו של דבק נשארו נקודות קטנות שלא ירדו עם השטיפה,יצטרכו פלסטלינה,המון נקודות.

יןם חמישי הרכב אמור להיכנס לשלומי לציפוי קרמי.

את החיוב על הטיפול בנזק שהשאירו לי,למי אגיש,לחברה לפנוי נזקים,או לבעל הדירה?

הם יכלו ליצור קשר עם המשטרה ומיד הייתי מזיז את הרכב,אבל פשוט לא אכפת להם מרכוש של אנשים,אפילו לא הספקתי להוריד את הנילונים!

רציתי להשאיר פתק לבעל הדירה על הדלת,אבל הכל היה מפוייח,לא רציתי לחרבן לו את היום עוד יותר ממה שהתחרבן.

פורסם

לפנות לבעל הדירה ולבקש את הביטוח שלו, אם אין אז להסביר לו על העניין ולדרוש תשלום.

בכל מקרה, הליך פלסטלינה הוא לא הליך קשה במיוחד, ממליץ לך על הדרך לבקש משלומי לבצע פלסטלינה.

ממש לא לתבוע את הביטוח שלך! אתה לא רוצה לעלות את מחיר הפרמיה בגלל כמה נקודות.

Miata ND2

פורסם

מהכותרת חשבתי שרכב בן פחות מ24 שעות נשרף, שרף לך את הדירה, וגרם לך נזק מינורי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפנות לבעל הדירה ולבקש את הביטוח שלו, אם אין אז להסביר לו על העניין ולדרוש תשלום.

בכל מקרה, הליך פלסטלינה הוא לא הליך קשה במיוחד, ממליץ לך על הדרך לבקש משלומי לבצע פלסטלינה.

ממש לא לתבוע את הביטוח שלך! אתה לא רוצה לעלות את מחיר הפרמיה בגלל כמה נקודות.

ברור שלא לתבוע את הביטוח שלי,אלא הביטוח שלי יתבע אותו.

זכור לי הליך דומה שרכב ריסק לי את האופנוע,הצד ג שלי תבע אותו.

שלומי בכל מקרה יבצע פלסטלינה,אך זה ייקר את מחיר הטיפול.

פורסם

גבר כולה פלסטלינה. במילא שלומי צריך לעשות פלסטלינה לפני הציפוי. לא קרה כלום. באמת אתה חושב שבנאדם שנשרף לו הבית יש לו כוח עכשיו גם להתעסק עם פלסטלינה? אם היה נזק בלתי הפיך מילא אבל פה אין לך מה לדאוג.

פורסם

קצת פרופורציות בחיים לא יזיקו.

זה לא שבעל הדירה יכל בכלל לחשוב ולפקח על הפועלים שמפנים את ההריסות.

הוא עדיין בטראומה, נזק כספי / נפשי / רגשי, צריך להרגיע את אשתו ואת הילדים. לחפש איפה לישון הלילה.

גם אם הדירה היתה מבוטחת [ואנחנו לא יודעים שכן], עדיין מדובר באחת החוויות הקשות שיכולות לעבור על בנאדם.

אז קח נשימה ארוכה, תבצע פלסטלינה לרכב היקר ללבך [אני אמיתי לא בציניות], ותמשיך הלאה.

בקיצור, תנס לשים את עצמך במקומו לכמה דקות.

בהצלחה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...