Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

הרכב החל לפתח רטיבות בחלקו הקדמי של המנוע אני חושד שזה המחזיר שמן של הקראנק כיוון שהפאן קלאץ׳ מרסס את השמן לכל עבר ואני מוצא רסיסי שמן גם בצד ימין של תא המנוע, הרכב עם שמן 5/30 - יכול להיות שלשמן קל יותר לנזול מ10/40 במקרה כזה?

איך אפשר לנקות בצורה יעילה כדי לבודד את הנזילה?

האם למישהו ישנה הערכת עלות תיקון (איזור נתניה) הבנתי שהמחזיר עצמו זול אבל העבודה קצת כלבת (פירוק רדיאטור, פאן קלאץ׳ וכל הרצועות)

תודה,

אסף

פורסם

על מנת לאתר את מקום הנזילה המדוייק נקה את המקום הייטב עם ספריי קרבורטורים ואז תניע ותראה בדיוק מהיכן הנזילה. קצת מוזר שזה יהיה מהמחזיר של הקראנק כי המאוורר מחובר למשאבת המיים שיושבת מעל הקראנק. בכל מיקרה בדוק שוב כמו שצריך שהכל נקי.

פורסם

תודה מאור, הזמנתי קיט UV שאותו אוסיף לשמן לאחר הניקוי ואז יהיה קל יותר. יש גם מחזיר שמן של הקאמשאפט מעל אז אולי בו מדובר. קשה לדעת כשהכל מכוסה בשמן..יש לך מושג אם ניתן להחליף בעבודה עצמית?

פורסם

נתניה, יש כלים, יש חניה מקורה. עזרה תתקבל בברכה ;)

נראה קודם מה ממצאי הבדיקה לאחר ניקוי והוספת החומר הזרחני, על הדרך נחליף ל10/40.

פורסם
בג׳ימני מומלצת צמיגות 10w40 או מקסימום 5w40.

יש שמן מומלץ? בהיסטוריית הטיפולים במורשה אני רואה שהתחילו עם חצי סינטטי ואז עברו לסינטטי באיזה שלב, אז שמתי בהחלפה הראשונה 5w30 של ACDELCO, סיננטטי. יכול להיות שזה החמיר נזילות?

פורסם

עכשיו שאני מסתכל בתרשים אל מול הממצאים בשטח (מחכה לאור כדי לצלם) כנראה שהנזילה מהשסתום VVT, אחרי ניקוי אדע לבטח.

האטם שהמק״ט שלו 16559-69GE0 שעולה 22₪ לא במלאי במכשירי תנועה.

d0a6c3d642c55240315c297245b903d2.jpg

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון, חלק מספר 21 בתרשים (20₪ במכשירי תנועה) הוחלף אתמול. צריך לפרק רדיאטור, פאן קלאץ׳ כדי לאפשר גישה סבירה. בינתיים יבש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...