Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי היום קשקאי visia 2012 יד 2 שמורה סהכ. כדאי לעשות טרייד ? למכור במקום אחר ? אין לי זמן וכח לכאב ראש של ההתעסקות אבל רוצה לעשות עסקה טובה כמה שאפשר. שמעתי שבלי טרייד אקבל יותר מהיבואן, אין לי מושג אם זה נכון

פורסם

טרייד-אין עולה כסף ליבואן, והוא צריך לממן את זה בדרך כלל ע"י זה שהוא נותן לך מחיר נמוך כדי לכסות את עצמו.

במקרה שנותנים טרייד-אין במחיר מחירון אז כל מיני הטבות אחרות נעלמות.

נסה לקבל הצעה מהטרייד-אין שלהם, ותראה אם שווה לך. לדעתי, כדאי לך לנסות למכור לבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה ! הנחתי שאין ארוחות חינם ואם הם נותנים לי מחירון על הישן אז הם יגלחו משהו על החדש.

אם אני מנסה דרך סוויץ' זה לדעתך יוצא לי יותר זול מהגילוח של היבואן ? אין לי זמן וכח להתעסק ביד 2

פורסם

הטרייד אין זה עסק שתפקידו להרוויח.

רוב הסיכויים שאם בסוכנות עושים לך טרייד אין הם משלמים משהו לטרייד בהתחשבנות פנימית ביניהם. עניין של כמה אלפים לא כמה שקלים. אם תוותר על הטריידאין גם תוכל לקבל יותר עבור האוטו וגם תוכל אולי להוציא איזו הנהח או צ'ופרים ששווים כסף מהסוכונת לרכב החדש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני התלבטתי השבוע גם אם לקנות טוסון 1.6 בשביל אישתי אבל בסוף בשביל עוד 7000 שקל הזמנתי אאוטלנדר שעולה עליה בכל פרמטר חוץ מעיצוב חיצוני.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

עם הרכב שלך במצב מעולה שווה להמתין בסבלנות למכור ביד2 ולבוא בראש שקט ומסודר לקניה חדשה ובחירה צלולה .

אם אתה מאזור הדרום אוכל לנשות לעזור לך .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
אני התלבטתי השבוע גם אם לקנות טוסון 1.6 בשביל אישתי אבל בסוף בשביל עוד 7000 שקל הזמנתי אאוטלנדר שעולה עליה בכל פרמטר חוץ מעיצוב חיצוני.

מממ. רק רגע. אמנם שילמת סכום לא מבוטל על רכב חדש, וכמובן מגיע מזל טוב ובהצלחה. אבל משם ועד מה שכתבת כאן יש מרחק גדול אז נשמח אם בבקשה תפתח שרשור נפרד המשווה בין הרכבים ומאידך תגיב בנושא של האם הטרייד אין משתלם או לא. לדעתי הטרייד אין צריך להיות מחושב לפי כל אדם והעסקה שלו, כמה שווה הזמן שלו ואם בכלל הוא יכול להסתדר ללא רכב וכו'.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מממ. רק רגע. אמנם שילמת סכום לא מבוטל על רכב חדש, וכמובן מגיע מזל טוב ובהצלחה. אבל משם ועד מה שכתבת כאן יש מרחק גדול אז נשמח אם בבקשה תפתח שרשור נפרד המשווה בין הרכבים ומאידך תגיב בנושא של האם הטרייד אין משתלם או לא. לדעתי הטרייד אין צריך להיות מחושב לפי כל אדם והעסקה שלו, כמה שווה הזמן שלו ואם בכלל הוא יכול להסתדר ללא רכב וכו'.

רק תזכיר לי איפה רשמתי שעשיתי טרייד אין?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

נכון לרגע זה אין הנחות מיוחדות על הטוסון. והצעות הטרייד אין שלהם שוחטות את המחיר. חבר שלי ניסה את מזלו עם ניסן קשקאי 2010 פרטית וקיבל הצעה ממש לא אטרקטיבית.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

ניתן להשיג את הטוסון ב 135 יד 1 0 ק"מ בדגם 1.6 ואת האוטלנדר ב 139 , המיצובישי לטעמי עדיפה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שווה לדעתי ללכת ולבדוק, הם לא תמיד שוחטים.

ביום שישי האחרון הייתי בהילוך שישי בראשון, גם לגבי הטוסון.

על ה I20 שלי שבמחירון 53000 הציעו לי 50000.

לדעתי זה סביר למצב של מזמין טוסון ובנתיים נשאר עם הרכב שלי עד שמקבל את החדש.

נכון שבסוכנויות של סובארו קיבלתי הצעות שאיך נגיד, מעליבות או לא הכי טובות.

וזה עוד על הI20 שלי, ידנית, יד ראשונה פרטית, ק"מ נמוך, מצב מצויין.

הבנתי בסובארו שאם היה לי סובארו לטרייד היו מציעים לי מחירון...

בכל אופן, שווה לקבל הצעה.

פורסם

יש הבדל גדול בין יונדאי i20 שאותה הם יכולים למכור במחיר דומה למה שנתנו לך, וגם ההפרש בין הרכב שאתה קונה לרכב שאתה נותן בטרייד הוא כ-90000 ש"ח.

הילוך ששי לא מתעסקים עם ניסאן ולא במהרה יקחו על עצמם למכור רכב ששווי במחירון 110000 ש"ח. (מחיר מופרך לחלוטין בשוק בו אתה יכול לרכוש ספורטאז' חדש בפחות מ-120000 ש"ח)

אם הם יציעו לו 85000 ש"ח - זו תחשב הצעה סבירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

על מנת לבדוק את הכדאיות של העסקה, צריכים להיות בידיים שלך מספר נתונים:

א. כמה עולה הטוסון בסוכנויות הליסינג (0 ק"מ). אם הן יכולות למכור לך רכב שעולה על הנייר 150 אלף ש"ח, במחיר של 135 אלף ש"ח (נגיד), זה אומר שיש מרווח של 15K שאפשר להוריד בסוכנות, אחרי מיקוח.

ב. אתה צריך לגשת ולקבל הצעת מחיר עבור הרכב שלך בטרייד אין. אם למשל אתה מקבל עסקת "מחירון תמורת מחירון", שזה אומר שאתה משלם מחיר מלא עבור הטוסון ומקבל מחירון מינוס 10% עבור הרכב שלך (ככה אומר לוי יצחק במכירה לטרייד) - אזי העלות של הטרייד אין היא ה-10% מהמחירון של הרכב שלך + 15K שלא קיבלת בגלל הטרייד אין.

עכשיו עליך לעשות בדיקה - כמה בעצם שווה לך לשלם בשביל העסקה של מפתח תמורת מפתח.

ייתכן שהעלות של הטרייד היא כ"כ גדולה, שגם אם תמכור את הרכב הנוכחי שלך במחיר הכי זול ביד2 (מה שמבטיח שיגיע קונה די מהר), זה יהיה יותר משתלם עבורך מטרייד אין.

ככה היה אצלי עם פיאט פנדה - הצלחתי להשיג עוד 6K לכיס בגלל הצעת טרייד אין מעליבה שקיבלתי.

• תוכן חדש...