Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיאט הבנתי שיש מופע אורות.

ולסרטון : ידוע שתהליך המסירה הוא חלק מחווית הרכישה, קראנו בעבר על מסירות גרועות (של רכב מלוכלך לדוגמא) שהרסו את החוויה של הקונה

Miata ND2

פורסם

באלפא ואברט המסירות די מיוחדות ונלהבות. הרכב מגיע מכוסה בכיסוי בד עם הסמל ומקבלים איזה צ׳ופר קטן. שטחים כאלה ענקיים בארץ שלנו יעלו הרבה כסף והשוק הקטן יחסית לא מצדיק זאת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה אמיתי לחלוטין חזרתי לפני שבועיים מביקור ממינכן שכלל סיור פרימיום במפעל עצמו ובמוזיאון ועולם BMW וריאתי איך אנשים מקבלים את המכוניות שהזמנו בדיוק ככה

ואני יכול להגיד שזה די מרשים ומכובד להבדיל מאצלנו

פורסם

ככה מסרו לי את הפאביה.

(בחלום) ;)

בישראל רכבים יותר יקרים לא מוסרים בצורה כזאת.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

השאלה לגבי השוואה בארץ צריכה להתייחס לרכב מקביל.

אני מניח שפיקאנטו לא מקבלים ככה גם באירופה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

המסירות של BMW בארץ הן גם מופלצות ביותר...

אתה נכנס לחדר פרטי שבו הרכב כבר מחכה לך ביחד עם איזה עבד שהוכנס כמה שניות לפניך וכל התפקיד שלו בחיים זה לעשות את עצמו מלקק לך את המכונית עם ג'ילדה. בתוך החדר הפרטי יושבת גם מזכירה פיקטיבית שהתפקיד היחיד שלה בחיים זה לדאוג שאתה תמתין בפינת הישיבה המפונפנת שמאובזרת במגוון קפסולות של נספרסו ושאר כיבודים עד שהעבד מסיים את ההצגה הפרטית שהם ארגנו לך ובמקומו נכנס איש המסירות שעובר איתך על הרכב ומנסה לשכך אצלך את התחושה הקשה ששילמת הון תועפות על רכב ושרפת לא מעט זמן בהגעה מיוחדת לניר צבי והמתנה רק בשביל לקבל הצגה מיותרת של שלושה שחקנים וקפה מהקפסולות נספרסו שעלו לך הכי יקר בחיים.

בתכלס, יצא לי לחזות בכמה וכמה מסירות ב25 שנה האחרונות ועניין המסירות המופלצות זה סינדרום של העשור האחרון. לפני כן היו לוקחים אותך לאיזה חניון של מוסך או אולם תצוגה ומוסכניק מזדמן היה מוציא לך את המפתחות, מראה לך איפה הדוושה של הברקס ושולח אותך משם מהר רק בשביל לגלות בבית שהם שכחו לתת לך את מדבקת הרישוי.

מבין המסירות של השנים האחרונות אני אציין לטובה דווקא את זו של דאצ'יה... מסודר, סבלני ומכובד אבל בלי בזבוז זמן ובלי התפלצנויות אידיוטיות.

פורסם

המסירה שמוצגת בסרט היא של אמריקאים שטסים לגרמניה לקבל את הרכבים שלהם. בארהב ניתן ברוב החברות הגרמניות להזמין רכב עם מסירה בגרמניה. בגלל ענייני מיסוי הרכב עולה פחות כאשר מוסרים אותו בגרמניה והחברה משלמת על הטיסה ולרוב איזה לילה אחד. לאחר מכן ניתן לטייל באירופה עם לוחית רישוי זמנית ובסוף מוסרים את הרכב לשלוח לארהב ומוסרים אותו ללקוח מחדש בסוכנות המקומית שלו. לדעתי אין סיבה שלא יוכלו לתאם דבר דומה, כמובן בלי הנחות וטיסות חינם וכו, כך שאדם יוכל לקבל את הבמוו שלו בגרמניה, לעשות טיול קצר ולשלוח אותה לארץ. זה עניין של תאום מול היצרן.

פורסם

כמה שזה נראה מלהיב, השואו לא סוחף אותי, איש מכירות שמסביר לך על הרכב כאילו אתה ילד בן 4, להעדפתי לוקח אותו ישר משם לחיק טבע יפה ומתפעל עליו לבד עם משפחה או חברים, ההתרגשות והחיוך של אנשי המכירות הוא ברובו מזויף.

פורסם (נערך)

אגב גם בארץ יש מסירות מיוחדות.

לפני מספר שנים עבדתי בבניין משרדים בו שכנו משרדיה של אישיות מפורסמת, היינו רואים אותה לפעמים במעלית יחד עם פמלייה של עוזרים.

יום אחד הגיעו לחניון הבניין אנשים רבים לבושים במדים של יבואן מרצדס, מסתבר שאותה אישיות החליפה את היגואר במרצדס CLS. לא יכולתי להתקרב אבל מרחוק היה נראה שתהליך המסירה היה מושקע מאוד ואפילו צולם אם אינני טועה.

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
המסירות של BMW בארץ הן גם מופלצות ביותר...

אתה נכנס לחדר פרטי שבו הרכב כבר מחכה לך ביחד עם איזה עבד שהוכנס כמה שניות לפניך וכל התפקיד שלו בחיים זה לעשות את עצמו מלקק לך את המכונית עם ג'ילדה. בתוך החדר הפרטי יושבת גם מזכירה פיקטיבית שהתפקיד היחיד שלה בחיים זה לדאוג שאתה תמתין בפינת הישיבה המפונפנת שמאובזרת במגוון קפסולות של נספרסו ושאר כיבודים עד שהעבד מסיים את ההצגה הפרטית שהם ארגנו לך ובמקומו נכנס איש המסירות שעובר איתך על הרכב ומנסה לשכך אצלך את התחושה הקשה ששילמת הון תועפות על רכב ושרפת לא מעט זמן בהגעה מיוחדת לניר צבי והמתנה רק בשביל לקבל הצגה מיותרת של שלושה שחקנים וקפה מהקפסולות נספרסו שעלו לך הכי יקר בחיים.

בקיצור, אין לך את היכולת לרכוש ב.מ.וו, מכאן שורש התסכול?

• תוכן חדש...