Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה.

יש ברשותי כחודשיים סוזוקי יורוסוויפט2001 לפני כחודש קרו מספר פעמים שהרכב לא נדלק מייד אלא לאחר כמה וכמה ניסיונות, שמתי תוסף לדלק ולזמן קצר התקלה לא קרתה.

לפני כמה ימים זה קרה לי שוב ומאז הבעיה החמירה שגם לאחר שהרכב מניע הוא כבה מידי פעם באמצע נסיעה.

לקחתי אותו למוסך ולמזלי בדיוק הוא גם לא הניע, והמוסכניק טען שאין ניצוץ ונראה לו שהקויל הלך, והוא החליף אותו אך הבעיה לא נפתרה, והרכב גם לא תמיד מניע וגם מידי פעם כבה במהלך הנסיעה, ואז הוא טען שאולי הלכו החוטי הצתה או הדיסברביוטר (בתקווה שאייתתי נכון)

ואז הוא אמר לי שהוא התייעץ עם עוד מוסכניק וככל הנראה הבעיה היא בהזרקת דלק וצריך להחליף את זה.

השאלות שלי הם.

א. האם יש לרכב כזה בדיקת מחשב והאם כדאי לעשות את זה?

ב. האם כשהזרקת הדלק לא עובדת אין בכלל ניצוץ?

ג. האם יכול להיות שזה ליכלוך במיכל/ פילטר סתום?

ד. האם זה יכול להיות משהו נוסף?

נ.ב. פעם אחת בנסיעה בינעירונית קרה לי שתוך כדי נסיעה דוושת הגז לא הגיבה לי שיחררתי אותה ולחצתי שוב והכל היה בסדר.

תודה מראש

פורסם

ניראה שהמוסכניק שלך עובד בשיטת מצליח. אין ספק שיהיה לו סינגו בסוף אבל בכיס שלך יהיה חור! גש למוסך או למישהו מיקצועי שייבדוק איפה הבעיה במדוייק כי ניצוץ לא בעיה לבדוק וגם דלק!

מאיפה אתה בארץ?

פורסם

חברים יש מישהו שיש לו רעיון אולי?

לאחר בדיקה נוספת של מוסכניק הוא ראה שיש ניצוץ אז לטענתו זו המשאבת דלק.

הוא החליף אותה אך זה לא הועיל ושוב יש בעיות בהצתה.

למישהו יש רעיון כל שהוא?

מוסך של סוזוקי יכלו לתת פתרון יותר יעיל??

תודה רבה

פורסם

אם יש לך הזרקה חד נקודתית, יתכן שזה בעיה במזרק. לא יודע האם בשנה שלך עדיין נשארה ההזרקה החד נקודתית או שעברו לרב נקודתית.

פורסם

כן מזרק זה אינג'קטור. בסווטיפטים קצת יותר ישנים שנים 94-96 תוצרת יפן הייתה לפעמים תקלה במזרק, היה מפסיק לעבוד מפעם לפעם. היה צריך להחליף אותו, לא יודע כמה עולה.

אין לי מושג האם בסוויפט ההונגרית יש את אותו סוג מזרק ואותה תקלה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לאחר עוד מספר פעמים שהרכב כבה, ואזז גם במהלך נסיעה כל לחיצה על הברקס גרמה לרכב לכבות, החלפתי את האינג׳קטור.

הבעיה שנשארה זה שבמקרה של ברקס פתאומי הרכב מתכבה, או כשמפלס הדלק יחסית נמוךגם בברקס פחות חזק הוא מתכבה.

המוסכניק טען שזה בעיה בבוסטר ולא שווה לתקן את זה, התחושה שלי היא שזה משהו לא תקין באינג'קטור, אחרת מה הקשר למפלס הדלק?

אשמח לעזרתכם ועצתכם..

תודה מראש

• תוכן חדש...