Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי בעצימת עיניים הולך על kW או tein ולא על bc אפילו שאין מספיק מידע , יש לי מספר חברים שהתקינו את הbc על 86 ולקסוס is איכות סבירה- אנשים קונים אותו כי זול -$1199 באוסטרליה אזור ה900 דולר אמריקאי ,בכל זאת צריך להיות נחמד בגלל ההורדת משקל

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגיטימי, כאמור זה אחד השמות הראשונים שעלו לי לראש אבל אני לא אוהב ללכת עם עיניים עצומות, אני מעדיף לחקור את העניין לעומק ולבחור באופציה שתיתן לי את התוצאה הרצויה בשילוב עם יחס עלות-תמורה הכי טובים.

כשאני חוקר את הנושא לעומק ומקבל רושם מאוד חיובי על הבולמים שרכשתי ובין היתר קורא רשמים מאוד חיוביים של בעלי רכבים שאצלהם מותקנים קויילאוברים של KW ושהם התרשמו לחיוב מהסט של BC זה כבר נקודת זכות.

אני גם קורא רשמים טובים על איכות הבניה והחומרים של הקויילאוברים האלה ולא קורא תלונות על בעיות של נזילות\קריסות של הבולמים האלה.

אני גם לומד שהבולמים ניתנים לשיפוץ מלא בעת הצורך ושהחברה מבצעת את השיפוץ ללא תשלום פרט לעלות קיט האטמים (95$).

לסיום אני לומד שהחברה עובדת בכפוף לתקני איזו מחמירים,כל בולם נבדק על דיינו במסגרת בקרת האיכות וכל המוצרים בעלי תו תקן גרמני כך שאין חשש בטיחותי.

לזה אני מצרף 2 עובדות:

1.הקיט של BC עולה 1000$ בעוד זה המקביל של KW עולה 2500-3000$.

2.הרכב שלי אינו רכב מסלול וככזה לא צריך את הבולמים הכי יקרים בשוק.

בהנתן כל הנתונים שציינתי- למה שאשלם פי 2.5 על מוצר שיתן לי את אותה תוצאה?

בולם זעזועים\קויילאובר זה לא בדיוק הנדסת טילים, זה בסה"כ בוכנה וקפיץ ומכאן זה הבדלי איכות החומרים, קוטר הצילינדר וקוטר הבוכנה ואיכות ההרכבה.

הסט הזה לא נרכש בגלל שהוא הכי זול שיכולתי למצוא, מי שעוקב אחרי מכיר את הפדנטיות הפסיכית שלי בפרטים הקטנים באחזקת הרכב, הסט הזה נרכש כי לשימוש שלי הוא נותן תמורה מעולה ובכלליות הוא כנראה נותן את היחס עלות-תמורה הטוב ביותר (שוב, בשימוש דומה לזה שלי).

אגב, רק בשביל הקוריוז- בפורום AMG בעל סדנא פירק קויילאובר של BC ואחד נוסף של TEIN, מבחינת איכות חומרים ומפרט טכני הם היו כמעט זהים לחלוטין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואיך אתה מכוון אותם? יש בקרה ממוחשבת? או חייב לעבור בולם בולם ולכוון ידנית?

תתחדש, מחכה לשמוע רשמים!

פורסם

אין בקרה ממוחשבת, הכיוון ידני, את הגובה אני אקבע בהתקנה (לא מתכוון לשחק איתו, יישאר קבוע).

את הקשיחות אכוון בשיטת ניסוי וטעיה עד שאגיע לשיכוך הרצוי.

כיוון השיכוך מתבצע בקלות על ידי 2 ברזי כיוון בתא המנוע ושניים נוספים בתא המטען.

פורסם

חבר אחד עם ה86 לפני שנתיים לאחר הקניה הלך להרכיב את הבולמים במקום מקצועי ולאחר ההתקנה בולם אחורי ימני עשה רעש של דפיקות בנסיעה על מהמורות לא משנה איך הוא כיוון גובה וקשיחות נהיה איזה בעיה בבוכנה יש לציין שהבחור שסיפק לו אותם החליף לו את הבולם לחדש ולא עשה בעיות , והחבר השני עם הלקסוס לא הייתה לו אחריות הוא ניסה לכוון גובה ואי אפשר היה לסובב את הטבעות הם פשוט היו תקועות עם שמן בלי שמן הוא שלח את הבולם להברזה / הברגה או איך שקוראים לזה עלה לו $200 .. אז אם אפילו אתה מרגיש משהו לא בסדר ישר לך על ההתחלה ותסדר ותחליף תחת אחריות יצרן ..

פורסם

מאוד מוזר, קראתי עליהם המון ביקורות בלא מעט פורומים ולא נתקלתי במה שתיארת.

הבעיה הראשונה נשמעת כמו ניסיון לא מוצלח לכיוון גובה הבולם, במקום לסובב את הטבעת שבאמצעותה מכוונים את גובה הרכב נגעו בטבעת התחתונה ולמעשה שחררו מעט את הקפיץ, מה שבאופן טבעי שינה את ה-preload ויצר רעשים (השערה כמובן).

באמת שלא נתקלתי בתקלות האלה שציינת.

הטענה היחידה שכן חזרה כמה פעמים בהקשר של הבולמים נאלה על רכבים כמו שלי זה שלאחר ההתקנה שלהם זה חתיכת קוץ בתחת לכוון את הגובה בסרן האחורי (הגישה לטבעות הכיוון בעייתית).

פורסם

יכול להיות יש מצב נשמע הגיוני מה שאתה אומר , בגלל זה לדעתי הכי טוב בולמים קפיצים איכותיים וזהו . עזוב אותי כיוונים ואללה של קויילאוברים לך תוריד גלגלים תמדוד תחזיר תמדוד עוד פעם ..ועוד פעם קשיחות תיסע תבדוק תכוון תבדוק עוד פעם ..כולה נסיעה יומיומית ומידי פעם התגרזנויות חבל על העצבים שכל פעם שתיסע תחשוב שמשהו לא מכוון כמו שצריך אותי זה מרגיז

פורסם

Jimbo,

לא צריך להתעצבן, יש קצת התעסקות בהתקנה הראשונים עד שמגיעים לתוצאה המבוקשת מבחינת הגובה, כיול הקשיחות פשוט מאוד על ידי בורג בכל בולם.

הבעיות שתיארת מסתדרות לי יופי כמשהו שיכול בהילט לקרות למי שלא יודע להתעסק בזה, בקטנה, לומדים ואז הכל מסתדר.

פורסם

עדכון,

העבודה המכאנית על הרכב הסתיימה, הרכב נפרד לשלום ממערכת האיירמטיק וקיבל את המתלים החדשים.

מחר יהיו הפינישים:

1.כיול גובה סופי שכרגע עוד לא מושלם.

2.סיום העבודה על המחשב מנוע, יש כל מיני מערכות ברכב שצריך להודיע להן שאין איירמטיק ועליהן לקבל נתונים ממקורות אחרים (למשל מערכת כיוון גובה הפנסים, חיישן התאוצה שינסה לתקשר עם המערכת ולא יבין למה אין תשובה וכו').

3.כיוון פרונט.

יש תמונות מהתהליך, מחר אעלה את הכל בצורה מרוכזת+רשמים ראשוניים.

פורסם

2.חיישן התאוצה שינסה לתקשר עם המערכת ולא יבין למה אין תשובה וכו').

אשמח להסבר, מהו תפקידו של חיישן תאוצה ואיך הוא קשור לתפקוד האיירמטיק? המתלים היו מתכווננים בהתאם למהירות הנסיעה?

תודה.

פורסם

הוא מזין את מערכת ה Airmatic שפועלת כדי לנטרל את צלילת/נסיקת החרטום בעת בלימה/תאוצה חזקה. רכב פאר נו..

...CASKA for life

פורסם

המערכת מבצעת הנמכה אוטומטית של הרכב במהירות 140 קמ"שומחזירה אותו לגובה המקורי כאשר המהירות מגיעה ל-70 קמ"ש ומכאן הצורך בתקשורת עם חיישן התאוצה.

דבר נוסף, המערכת יודעת לזהות אם הרכב נמצא בשיפוע חד ובמידת הצורך תבצע "תיקוני נוחות", כך למשל אם תעצור למשך כמה שניות בירידה חדה המערכת תזהה את זה ותנמיך מעט את הסרן האחורי ובמקביל תגביה מעט את הפרונט כדי להפחית את הזוית החדה- זו הסיבה שמנגנון כיוון הגובה של פנסי החזית מתקשר גם הוא עם המערכת כדי להגיב מיידית בהתאם לשינויים שהמערכת מתלים מבצעת.

זה על קצה המזלג, יש למערכת עוד פיצ'רים מתוחכמים, חבל שאמינות לא חלק מזה.

• תוכן חדש...