Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התחדשתי ביונדאי I25 אחרי שנים של נהיגה על יונדאי אקסנט ויש לי שוני וחוסר הבנה בנושא הפנסים.

באקסנט-הדלקה רגילה של הפנסים (ע"י סיבובי ידית הנורות-הידית השמאלית) שימשה אותי לנסיעה עירונית ובינעירונית ודחיפת הידית של הנורות החוצה היתה לצורך יצירת אור גבוה והשתמשתי בה במשורה.

אני לא מצליחה להבין מה זה האורות הגבוהים ביונדאי I25 והאם בנסיעה בבינעירוני אני יכולה לסוע עם ידית הפנסים דחופה קדימה מבלי לסנוור את הנהג שלפני(אם אני לא דוחפת את הידית קדימה אני לא רואה כלום בבינעירוני).

אשמח לסדר בנושא.

פורסם (נערך)

היי טומי,

כשהאור הגבוה (אור דרך) דולק, גם נורה כחולה בלוח שעונים נדלקת, ככה שאין מצב להתבלבל.

full-beam-headlights-symbol.jpg

בנוסף תדליקי אור מעבר (נמוך) ותצאי מהרכב כדי לוודא ששני הפנסים תקינים.

במידה ושניהם תקינים, נסי לחפש גלגלת כזאת, בד"כ משמאל להגה, ולסובב אותה למצב 0 :

brz13-dash2.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

היי אסף,

תודה על המענה המהיר והרציני אבל אני עדיין לא מבינה-אני יכולה לסוע בבינעירוני את כל הדרך עם אורות דרך (גבוה) בלי שהנהגים יסתנוורו?

אם אני לא מדליקה אורות דרך בבינעירוני אני פשוט לא רואה כלום.

ביונדאי אקסנט שהיתה לי (שנת 2005) אורות רגילים (לא אור גבוה) הספיקו לי כדי לראות את הדרך.

ב-I25 אני לא רואה כלום בבינעירוני אם אני לא מדליקה את האור הגבוה (הנורת חיווי הכחולה).

מצטערת שחופרת...חדשה בשידרוג הזה...

פורסם

תגשי בבקשה עכשיו לרכב אם זה אפשרי ותוודאי שהגלגלת על 0.

אסור ליסוע את כל הדרך על אור דרך, למרות שזהו שמו. את אכן מסנוורת נהגים אחרים. צריך להבין מאיפה הבעיה נובעת.

בכל מקרה, מהיכן את בארץ ?

Stay Dirty

פורסם

הוא היה על 1. עכשיו העברתי ל-0. קשה לי כרגע לנסות נהיגה בכביש מהיר...(-: מקווה שזה מקור התקלה ומעכשיו יהיה לי קל יותר לנהוג בכביש מהיר . משום מה האור לא נראה לי חזק אצלי ביחס לאור שהיה לי ביונדאי אקסנט.

ואני מאיזור חיפה...

פורסם

מעולה, תעדכני אחרי נסיעה מחר.

בכל מקרה גם זאת אקסנט, פשוט היבואנים משקרים לנו מדי פעם. כנ"ל לגבי אלנטרה, שפתאום נהייתה I35.

Stay Dirty

• תוכן חדש...