Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קרוב משפחה שלי מחפש מחליפה לרכב של אישתו (רכב יחיד בבית, הוא מסתדר עם הרכבת).

התקציב הוא כ55,000 עם גמישות קלה הרצון הוא שנתון 2010 ומעלה כאשר רוצים להימנע מליסינג או ק"מ גבוה.

הדרישות מהרכב הן בטיחות גבוהה מאד ואמינות טובה, יש העדפה להאצ'בק, גיר אוטומטי.

כרגע מה שבראש:

I30 2011\סיד

מאזדה 3 2010

לנסר ספורטבק 2010-11

B3 2011

עוד אפשרויות הן I20, מאזדה2.

יש לכם מה להוסיף? ממה להתרחק? עוד ראיונות לסופרמיני מרווחת?

לא מעוניין בגיר רובוטי, לא מעוניין בVAG וגם לא בAL4.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממליץ לך על יונדאי אקסנט , יש לי כזאת שנת 2009 מנוע 1.4 החסרון שהאוטו חלש במנוע הזה למרות שמשנת2011 כבר האוטו ניהיה יותר חזק, די חסכוני, אמין שלי השכרה לשעבר עוד מעט 4 שנים אצלי, אחזקה זולה ממליץ על 1.6 שיהיה יותר כוח

פורסם
אהלן, קרוב משפחה שלי מחפש מחליפה לרכב של אישתו (רכב יחיד בבית, הוא מסתדר עם הרכבת).

התקציב הוא כ55,000 עם גמישות קלה הרצון הוא שנתון 2010 ומעלה כאשר רוצים להימנע מליסינג או ק"מ גבוה.

הדרישות מהרכב הן בטיחות גבוהה מאד ואמינות טובה, יש העדפה להאצ'בק, גיר אוטומטי.

כרגע מה שבראש:

I30 2011\סיד

מאזדה 3 2010

לנסר ספורטבק 2010-11

B3 2011

עוד אפשרויות הן I20, מאזדה2.

יש לכם מה להוסיף? ממה להתרחק? עוד ראיונות לסופרמיני מרווחת?

לא מעוניין בגיר רובוטי, לא מעוניין בVAG וגם לא בAL4.

קיה סיד או יונדאי i30 מתאימות בסך הכל למה שביקשת. בטיחותיות, אמינות, אוטומטיות, לא VAG ולא AL4.

מאזדה 3 ומיצובישי לנסר גם אפשרות, אם כי רוב הרכבים שיש בשוק הם מליסינג וכתבת שאת זה אתם לא רוצים.

סובארו B3 אמינה אבל שים לב שהדגם הסטנדרטי בשוק הוא ה-1.5 ליטר, מנוע טיפה חלש ולא הכי חסכוני. גם מבחינת בטיחות, זה רכב עם 4 כוכבי בטיחות, לא 5 כמו היונדאי והקיה.

אפשרות טובה נוספת שלא ציינת - סוזוקי SX4, סדאן או האצ'בק.

פורסם

מניסיוני, ממליץ בחום על פריוס דור 2, מודל 2009, תענה על כל הדרישות שלך ועל הדרך תיתן לך צריכת דלק נהדרת והנאה מהנסיעה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

על פיאסטה, פונטו או קורסה חשבת?

ההורים שלי היו בהתלבטות דומהדומה וחיפשתי להם פיאסטה. בסוף היא ירדה בגלל המנוע הקצת חלש והם קנו 207, אבל אם אין צורך בכוח מי יודע מה, הייתי ממשיך לחפש פיאסטה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...