Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את אחד הדברים הכי שימושיים שנתקלתי בהם בחיים - משבש תדר רדיו (אני חושב שזה מה שזה עושה).

באחת מהשכונות לידי עשו מסיבה כלשהי בשעות הצהריים, הלכתי לטייל עם הכלבה ועברתי שם. פגשתי באיזור חבר אז יצא לי להיתקע שם פרק זמן ארוך יחסית, ראיתי הרבה אנשים שמחים ומאושרים.

הווליום של המוזיקה לא היה גבוהה מדי ולא היה נראה שזה מפריע למישהו, כולם חגגו ושמחו עד ש.. התחילו לשיר קריוקי.

אין לי בעיה עם קריוקי, יש לי בעיה עם זמרים "מוצלחים" שמשירה הופכים את זה לבכי ומשם זה עובר לכאב ראש שמחייב אדוויל. בנתיים כשאני והחבר מדברים בנינו ומנסים להבין מי לעזאזל המציא את הקריוקי, קלטתי בעין שמאל בחור שמוציא מכיס מכשיר ממש קטן ושחור, מפעיל אותו ומסובב שם משהו, עד שהקריוקי התחיל לזייף לקרטע והפסיק לעבוד. הבנתי שזה מהמכשיר כי כל פעם שהוא סיבב אותו ימינה-שמאלה ככה גם הטונים של המקרופון השתנו, עד שהוא כנראה ננעל על התדר שצריך וזה הפסיק לעבוד לגמרי. תוך כדי הוא גם התלחשש וציחקק עם חבר שלו ונתן לו "כיף" כנראה על ההצלחה והגאונות של המוצר. הם וויתרו וחזרו למוזיקה שהייתה לפני זה. עד שהחלטתי מיוזמתי לגשת לשאול על המכשיר הפלא הבחור נעלם לי מהטווח ראיה.

למישהו יש מושג מה זה? האם חוקי? איפה קונים? כמה עולה?

פורסם

אפשר לבנות כזה:

http://www.fromthetrenchesworldreport.com/how-to-build-a-radiodrone-jammer/34089

אבל כנראה שלא יהיה חוקי בישראל (מדינה שבה לא מאפשרים לייבא דגם חדש של אייפד, מחשש שיתנגש עם תדרים של מכשירי קשר צבאיים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראיתי משבשי סלולר למכירה בתאילנד. מתאימים למקרים בהם אנשים מדברים בטלפון איפה שאסור (קולנוע).

ממה שידוע לי זה לא חוקי וגם קצת מסוכן בגלל הקרינה שזה יוצר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
ממה שידוע לי זה לא חוקי וגם קצת מסוכן בגלל הקרינה שזה יוצר.

זה למה זה מסוכן? לא בגלל שזה עלול לשבש תקשורת בין כוחות ביטחון, הצלה ומטוסים? :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המיקרופונים האלחוטיים של ערכות הקריוקי עובדים לרוב מעל הספקטרום של הUHF של הצבא והתעופה, ככה שאין בעיה לעשות חסימה בלי להפריע לאף אחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האם החבר'ה ששיבשו את החגיגה וחילקו אחד לשני כיפים היו במקרה אטיופים?

אם כן מדובר בכטנולוגיה מסוג שונה לחלוטין ועוד בסבסוד הממשלה!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יצא לי לעבוד עם דברים דומים בתדרים אחרים.

מבחינת מחיר ומקום לרכישה - תרשום JAMMER ו-VHF או UHF (אני חושב שהקריוקי משדר בתדרים האלה)

לא מסוכן ממש כי ההספק המשודר הוא יחסית נמוך ומשבש בעיקר ברמת העשרות מטרים בודדים לכל היותר.

מבחינת חוקיות, דורש אישורים וכנראה יעצור במכס...

אם ממש תרצה אני אעזור לך, אבל אני בספק אם תרצה להשקיע זמן וכסף בזה ממש.

• תוכן חדש...