Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

אתמול בערב דודתי נתקעה עם רכבה בשעת ערב מאוחרת באיזור לא סימפטי במיוחד, לא הייתי זמין ככה שהיא הזמינה גרר על מנת שהרכב לא יישאר באותו איזור בלילה.

חברת הגרירה כמובן שולחת שירותי דרך לפני, לא היו מוכנים לשלוח גרר ישירות, הגעתי לאחר שנציג שירותי הדרך הגיע ועבד על הרכב, התקלה הייתה פשוטה, הלחצן הפיזי של הקודן היה תקוע (לא הגומי, הלחצן הפיזי בקודן, ניסיתי לנקות קצת באלכוהול אך לא הועיל).

יש לי ידע בחשמלאות רכב והסברתי לנציג הברברן (התנשא, אמר שלא אלמד אותו את העבודה שלו ואתן לו לעבוד, לא לפני שהציע לי לרכוש ממנו נורות מיוחדות, לטענתו הדבר הבא שיותר חסכוני וחזק מLED, בולשיט.

הסברתי לו בחביבות שגם אם ברצונו לעקוף את הקודן, הקודן הנ"ל מכיל ניתוק פיזי במחשב הרכב (יש כספת על המחשב) וגם עלוקה אלחוטית, לא דבר שנכנסים אליו בשעה כה מאוחרת בחושך מוחלט, מה גם שהתקלה פשוטה, החלפת לוח מקשים, לא ציפיתי שיהיה לו לוח מקשים כזה ברכב אבל ציפיתי שיאשר גרר.

הוא פירק ופירק, חתך, הביא כלים הלוך ושוב מהאוטו ופשוט נראה שהוא לא יודע מה הוא עושה, לאחר שעה עבודה אמר עזוב, נזמין גרר, ברח משם מהר וידעתי שכנראה שעשה נזק.

לאחר שעזב, לא ניתן היה לסובב את המפתח בסוויץ והנעילה המרכזית לא עבדה (עבדו לפני שהוא הגיע).

לטענתו, הרכב היה כך לפני.

מה ניתן לעשות במקרה הזה? איזה מן חברה מסודרת מעסיקה עובדים כאלה? מה להערכתם יכול להיות הנזק?

להערכתי הוא מקבל גמול אם יצליח לתקן מבלי להזמין גרר וזו הסיבה שהתעקש לא לאשר גרר

תודה מראש לעונים

עריכה אחרונה על ידי dor501
פורסם

כמובן, אתמול לאחר שהלך.

לא נשמע שהם ממש מתעניינים בנזק, אמרו נרשום את מה שאמרת, אם תוכיח שזה הוא גרם לנזק נישא בתוצאות.

הבעיה שזה מילה שלנו נגד המילה שלו.

מעניין מה יכול לגרום לזה, אולי נזק למחשב הרכב?

פורסם

לא יעזור לך עכשיו אבל בעתיד אם אתה בטוח שצריך גרר ולא טיפול לצד הדרך אז להתקשר לומר שהאוטו התחמם עד הקצה נכבה ולא מניע יותר או התפוצץ הרדיאטור או נקרעה רצועת טיימינג או שאתה רואה חור במנוע. אני חושב שהגרר שבא מקבל כסף ולא מעניין אותו אם יש או אין תקלה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

זה מה שעשיתי בפעמים הקודמות שהייתי צריך גרר, אתמול לא הייתי זמין בניד ושעניתי כבר היה מאוחר מדי

פורסם

אתה לא לבד:

פשוט מטריף את המוח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...