Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,2 דברים.

קודם כל אבקש המלצה לזוג רפידות בלמים,אחד משני הרפידות כבר גמור.(שומע שריקות שאני בולם,וגם הבלימה קצת חלשה)

מעדיף להזמין מהאינטרנט מאשר לגשת פיזית לחנות,למרות שזה לא כזה קריטי,אזור ב''ש.

שאלה נוספת בקשר למים של הרדיאטור.

כשאני ממלא מים במיכל עיבוי אני ממלא אותם עד הF,עד פה הכל בסדר,אבל שאני פותח את הפקק של הרדיאטור אני רואה שהוא ממש ריק!,עכשיו ברור לי שמן הסתם עוברים מים מהמיכל עיבוי לרדיאטור עצמו,למרות שאני ממלא אותו כמעט עד הסוף,זה מיותר או שעדיף לא לגעת בזה ורק למלא עד הסוף את המיכל עיבוי?,וזה תקין שהרכב מאבד מים כי יוצא לי למלא שמה מים פעם בחודש פחות או יותר כמות נכבדת של מים.

משתמש במים ירוקים כל שהם שעולים 25 שקלים אם זה משנה.

מדובר על יונדאי גטס שנת 2003.

פורסם

אין צורך להזמין רפידות מהאינטרנט,

תיגש לכל חנות חלפים ותקנה של MANDO, קוריאניות שעולות בד"כ 80 שקל לסט.

דבר שני, תפסיק למלא את המים הזולים האלה כי הם באמת מים ולא נוזל קירור.

נסה להשיג נוזל קירור מקורי של יונדאי או לפחות פרסטון, תרוקן את כל המים מהרדיאטור ותמלא נוזל חדש.

בכל מקרה חשוב שהרדיאטור עצמו יהיה מלא עד הקצה. בנוסף צריך לבדוק אם יש נזילה כי מים לא אמורים להיעלם.

Stay Dirty

פורסם

אבדוק לגבי הזוג רפידות שרשמת.

ועד כמה זה קריטי שימוש בנוזל קירור של פרסטון(עולה 70 שקל וצריך לערבב אותו עם מים מזוקקים לפי מה שהבנתי),לעומת נוזל קירור שקר כל שהוא 25 שקלים לגלון של 2 ליטר?,את האמת שאני קצת בשוק כי עד היום יצא לי לראות רק אנשים שממלאים מים עם מים מזוקקים וזה עוד טוב,כי יוצא לי לראות המון עם מים רגילים מהברז.

זה בסדר אבל שאני ממלא את הרדיאטור?,מה הסיבה לדעתך שכשאני פותח את המיכל של הרדיאטור הוא ריק למרות שהמיכל של המיכל עיבוי מלא או באמצע.

פורסם

ייתכן מאוד שמיכסה הרדיאטור אצלך לא תקין, שווה לבדוק אותו.לגבי נוזל הקירור ישהו גלון של פרסטון בצבע צהוב כמעט 4 ליטר שהוא כבר מוכן לשימוש ועולה כ 50 שח.

פורסם

מנצל את השרשור:

אצלי ברנו מגאן 01 אוטו' לא משנה כמה מים אני ממלא , אחרי יום יומיים הם מתייצבים קצת מכל לקו של המינימום , מה יכולה להיות הסיבה? הם לא יורדים מתחת למינימום , אבל בכל זאת .. לא נשמע לי תקין

• תוכן חדש...