Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מעוניין להחליף אחד החלונות בדירה (מסגרת עץ ישנה) בחלון בעל זכוכית כפולה למניעת רעש. האם ניתן להגדיל את רוחב החלון ב10-20 ס"מ במהלך ההתקנה? מה סדר גודל של מחירים לחלון כזה למ"ר?

אשמח לשמוע המלצות על בעל מקצוע מאור המרכז.

תודה מראש!

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

בעקרון אסור להרחיב פתחי חזית ללא אישור, אבל אם מדובר בשינוי קטן שאינו בולט לעין רוב הסיכויים שלא ישימו לב. האם מדובר בבית משותף?

אני התקנתי חלונות בעלי זגוגית כפולה בכל הדירה, כולל מסגרות אלומיניום. הזהירו אותי שבגלל שהדירה ישנה חלק מהרעש עדיין יכנס (משהו עם הקירות). לצערי הם צדקו והרעש שמגיע מהרחוב יותר חזק ממה שקיוויתי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שים לב.

יש זכוכית כפולה בידודית - 2 זכוכיות עם רווח עם גז בינהן - זה נקרא בידודית. מבודד טרמי טוב. מבודד אקוסטי לא טוב.

זכוכית כפולה עם שכבת PVB בינהן - נקרא טריפלקס (2 שכבות זכוכית ושכבת דבק) - במקרה כזה יהיה בידוד אקוסטי רק אם 2 שכבות הזכוכית בעובי שונה.

זה מה שאתה צריך.

הגדלת חלון אינה חוקית ללא היתר (נחשב "שינוי חזית"), ובכל מקרה בדוק שהחלון לא בין עמודים ואז ממילא לא תוכל להרחיבו. כנל לגבי הנמכת הקו התחתון שלו (אסור פחות מ-1.05 מ').

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

מדובר על הרחבה בלבד (לא לגובה),בשיעור שאינו עולה על 20 ס"מ לכל היותר. החלון לא בין עמודים, ובכל מקרה יש נישה צמודה אליו (לצורך הכנסת חלון הזזה).מדובר בבית משותף, לא חדש ,אך איכות הבנייה טובה כמו של פעם. יש הבדל גדול מבחינת הרעש בין חלון סגור לפתוח. אני מאמין שהוספת בידוד אקוסטי יוריד עוד יותר את רמת הרעש.

המלצות לבעל מקצוע באזור מרכז יתקבלו בברכה!

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הגדלת חלון אינה חוקית ללא היתר (נחשב "שינוי חזית"), ובכל מקרה בדוק שהחלון לא בין עמודים ואז ממילא לא תוכל להרחיבו. כנל לגבי הנמכת הקו התחתון שלו (אסור פחות מ-1.05 מ').

הי האם הכוונה שלא יאשרו הנמכת קו תחתון אל מתחת ל 1.05 או שזה דורש אישור?

מאיזה שיקולים אסור להוריד את הקו התחתון מתחת ל1.05 ,האם זו הנחיה גורפת לכל סוג המבנים /קירות/תלוי קומה?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

זכוכית כפולה עם שכבת PVD בינהן - נקרא טריפלקס (2 שכבות זכוכית ושכבת דבק) - במקרה כזה יהיה בידוד אקוסטי רק אם 2 שכבות הזכוכית בעובי שונה.

איפה ניתן למצוא כאלה?

אני גם יודע שהעובי אמור להיות שונה בין שתי הזכוכיות אבל בזמנו חיפשתי בנרות וכל זגג אמר לי שאין צורך בזה לבידוד אקוסטי.

בסוף שמתי 3 מ"מ ו 3 מ"מ ואכן זה פתר את בעית הרעשים. אני עדיין סקרן לדעת אם היה הבדל מהותי אם הייתי שם 4מ"מ ו3 מ"מ לדוגמא.

פורסם
הי האם הכוונה שלא יאשרו הנמכת קו תחתון אל מתחת ל 1.05 או שזה דורש אישור?

מאיזה שיקולים אסור להוריד את הקו התחתון מתחת ל1.05 ,האם זו הנחיה גורפת לכל סוג המבנים /קירות/תלוי קומה?

זה התקן לגובה בטיחות כדי שאדם לא יפול החוצה.

אם החלון נמוך יותר מ-1.05 יש לוודא מעקה בטיחות בגובה 1.05 ליד החלון (בתנאי שאין מדרך רגל שמאפשר טיפוס), או מעקה מחוץ לחלון (ואז יהיה 1.05 מעל האדן).

איפה ניתן למצוא כאלה?

אני גם יודע שהעובי אמור להיות שונה בין שתי הזכוכיות אבל בזמנו חיפשתי בנרות וכל זגג אמר לי שאין צורך בזה לבידוד אקוסטי.

בסוף שמתי 3 מ"מ ו 3 מ"מ ואכן זה פתר את בעית הרעשים. אני עדיין סקרן לדעת אם היה הבדל מהותי אם הייתי שם 4מ"מ ו3 מ"מ לדוגמא.

אין בעיה להזמין 4+3. ההבדל משמעותי.

באולפני הקלטות משתמשים בזכוכית בידודית, שכל שכבה שלה היא טריפלקס ב-2 עוביים שונים, (סה"כ 4 שכבות זכוכית), ושכבת ה-PVB בין הזכוכיות הצמודות המודבקות עבה יותר.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

לא. בקומת קרקע גם מותר לעשות ויטרינה ממפלס רצפה. גם מותר לעשות דלת יציאה לחצר, לא יוצאים לחצר דרך חלון :)

זה תופס ממקרה שהפרש המפלס בין הרצפה מצד אחד של החלון לצידו השני מעל 0.5 מ'.

בבנין רב קומות / גורד שחקים יש תקן אחר מעל לגובה של 27 מ'.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• תוכן חדש...