Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מדובר באקסנט 2010 120,000 ק"מ

הייתה בעיה בהנעה (הנעה "כבדה") לאחר נסיעה של חצי שעה ומעלה, במיוחד לאחר שימוש במזגן ואורות.

בבוקר ולחלופין, לאחר כמה דקות שהרכב מתקרר, אין בעיה בכלל .

מכיוון שמדובר ברכב עד 1 מחברת ליסינג והבעיה אובחנה גם במכון בדיקה לפני הקניה, הם לקחו על עצמם וביצעו:

החלפה לסטרטר חדש

החלפה לאלטרנטור חדש

בדיקת מצבר - יצא תקין ב 2 חשמליות שונות

קטבי מצבר - נוקו ממעט קורוזיה שהתחילה להצטבר

התקנה מחודשת של הקודנית

לאחר כל זה יש שיפור ניכר והבעיה כמעט נפתרה לגמרי, למעט הנעה לא חלקה ב 5% מהמקרים ורק לאחר נסיעה ממושכת

יש למישהו רעיון מה עוד יכול להיות בהנחה ששאר מערכות הרכב יצאו תקינות במכון הבדיקה

עוד פרט קטן שאני נזכר - המצבר הוא 50AH אולי חלש מדי ?

אשמח לכל רעיון, הצעה וכו'

תודה

פורסם

הדבר הכי קרוב לתיאור של מה שחווים זה כמו שמניעים עם כבלים והמצבר עוד לא נטען לגמרי, כמו חוסר כוח מסויים.

אני מסובב את המפתח ויש פעולה של הסטרטר אך לוקח עוד שניה וקצת (לעומת ההנעה החלקה שהרכב קר) עד שזה ממש מניע

פורסם

אני זוכר שזאת המחלה של האקסנט, שמעתי הרבה מתלוננים על הבעיה הזאת כשהדגם הזה היה במסגרת האחריות והיו מחליפים להם סטרטר.

אותו הדבר לגבי הקיה ריו מאותם שנים כי זה כמעט אותו הרכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם זו מחלה של הרכב, וסה"כ הכל תקין למעט זה, אז עדיף לחיות עם זה?

או שכן עדיף לפתור את זה מהשורש כי זה מעיד על התפתחות של בעיה גדולה יותר בעתיד?

באיזשהו מקום, יותר מסקרן אותי לעלות על הבעיה מאשר לפתור אותה ...:-)

פורסם

אם הבעיה היא בכוח שחסר לסטרטר על מנת לסובב את המנוע אולי כדאי לבדוק את הכיוון של הוספת ממסר מגביר מתח לסטרטר. כל חשמלאי רכב יודע לעשות זאת.

• תוכן חדש...