Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת כואב הלב,למרות שמדובר בכלל ברכב שהוא לא שלי אבל אני עקבתי אחרי התהליך שהעברת אותו וזה פשוט קורע אותי מבפנים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ממש תמונות קשות. כמה רוע יש לאנשים זה בלתי נתפס.

תיקון מקומי לנזק כזה זה מעט בעייתי. לא בטוח שהייתי עושה צביעה כוללת

שתעלה לך מעל ל 10K לעבודה מקצועית - אלא מנסה לתקן מקומי עם צבע (אין הרבה בעלי מקצוע שעושים את זה)

או מבצע צביעה מקצועית אצל פחח רק בשריטות/מקומי. זה אפשרי

הבעיה שבזווית יראו מעט זריקת לכה. (ברוב המקרים)

רק בריאות.

פורסם

ראיתי לא מזמן פיזו 107 שחורה שעשו לה צביעה מקומית של שריטות אמנם יצא טוב

אבל חייב שלייף סבון

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם (נערך)

וואי אנשים נבלות ברמות, אתה חייב לגשת שכן שכן ולשאול אם מישהו ראה, תדע לך תמיד יכול להיות שיש כאלה שראו אבל מפחדים לבוא אליך לדבר, אתה יודע שלא תתבע אותם בטעות, או תכניס אותם לחקירות משטרה וכאלה

תנסה לפנות לשכנים יפה, או תחפש אולי למישהו יש מצלמה

אגב רק ביום שישי ראיתי סרטון שהעלו קארפיקס שאנשים כאלה נבלות עשו למרצדס חדשה

הנה תראה מצאתי לך:

אפרופו קארפיקס אולי תיגש אליהם תנסה לשמוע מהם עצות איך הם טיפלו במרצדס הנ"ל

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם

שלומי... כואב הלב לראות את זה. הייתי בטוח שהכותרת "צינית" משהו.

מאכזב לראות את זה :-(

אני יכול להגיד לך שאצל חבר קרה מקרה דומה על שטח קטן יותר (אצלך ממש הלכו על כל הקופה)

תיקון מקומי + שלייף סבון הוציא אותו ממש מרוצה, רק מזווית מסוימת אפשר להבחין בשריטה וגם זה רק אם יש לך עין חדה.

אל תצבע את כל הרכב בגלל זה ואני יודע עד כמה זה מעצבן לחיות עם זה.

מצטרף לאיחולים החמים: יום ראשון בבוקר נשמע על הבחור בחדשות - נדרס על ידי משאית זבל.

פורסם

מנסיון אישי עם רכב חדש לחלוטין שנשרט בצורה מאד דומה ביום הראשון שהגיע, אל תעשה צביעה.

פוליש ושלייף סבון, אחרי זה תיקונים נקודתיים במקומות שהכי בולטים ואז ווקס איכותי.

עם הזמן והשטיפות זה נעלם לגמרי.

פורסם

וואי מבאס לגמרי !

אני יכול להבין את ההרגשה לרצות לצבוע את כל הרכב.

אבל לדעתי סיכוי גבוה מאוד שזה יקרה שוב.

המלצה שלי שים מצלמה על הרכב. אתה חייב למצוא את האידיוט הזה.

אני בכל אופן בגלל הפוסט הזה בהחלט הולך לארגן מצלמה על הרכב שלי.

פורסם

חשבתי לפי הכותרת שאתה מדבר על איזה שפשוף מסכן שראיתי את התמונות הייתי בהלם מה אינטרס של בן אדם לעשות כזה דבר

פעם עשו לנו משהו דומה בסדר אבל בסדר גודל הרבה יותר נמוך והשריטה הכי נוראית הייתה על החלון ששם אין מנוס מהחליף חלון.

בכל מקרה מאחל לבן אדם כזה מוות פשוט חוצפה

פורסם

תודה רבה על התמיכה חברים. סיפור מאוד מאוד קשה.

אני לא הולך לצבוע את כל הרכב, חשבתי על צביעה של דלתות, מגנים, מכסה מנוע ודלת תא מטען.

בגלל שזה כל כך יקר אני שוקל להפעיל את הביטוח.

אשמח לקבל עוד המלצות/ הערות/ הארות לגבי אופן ביצוע התיקון.

האם ללכת על צביעה כללית (חוץ מהגג והקורות), או ללכת על תיקון נקודתי,

אשמח אם תציעו לי מקומות ספציפים.

שלומי.

פורסם

וואו פשוט מטורף,לא היה לך איזה תקל לפני כן עם מישהו?

מה הטריגר לעשות כזה דבר?

הכי חשוב לקחת הכל בפרופורציות,מאחל לך לבצע תיקון מוצלח ושיחזור לך החיוך.

Nothing runs like a Deere.

פורסם

שלומי, אין מילים. תמונות מאוד קשות לצפיה, במיוחד לאור זה שאני זוכר את השרשורים הקודמים שלך בנוגע לרכב..

לי זה נראה כאילו הפעלת ביטוח היא בגדר חובה.

מציע לך לנסות להבין מה היה הטריגר של אותו חלאה, ולראות איך אפשר (אם אפשר) להמנע מהישנות המקרה בעתיד.

זה נראה כמו משהו מאוד אישי ולא סתם צרות עין סטנדרטית :/

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני חושב שבכל זאת מדובר בילד משועמם, אבל זה בגלל שחדלתי מלהאמין בכל ה"סיבה=תוצאה". בישראל הנוכחית, אנשים לא צריכים יותר מדי בשביל לקלקל למישהו את היום, גם אם הם לא מכירים אותו.

בכלל, הגעתי למסקנה שהבעיה הכי גדולה של חובבי דיטיילינג בישראל היא לא זמינות המוצרים או מחירם, לא העבודה הפיזית (שלפעמים קשה מאד) ולא התנאים הסביבתיים. זו העובדה שתמיד יש סיכוי יותר מסביר שיעבור מישהו עם עין עקומה ליד הרכב הנוצץ שלך, ויחליט להשאיר עליו את חותמו.

פות"ש, מאחל לך שתצליח לצמצם את הנזקים ובמינימום עלות. אולי תקפוץ שוב לאלטר להתייעץ.

• תוכן חדש...