Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חסרים אנשים שישחיתו רכב יפה סתם מתוך קנאה, רשעות וטימטום.

אני זוכר שהיה בפורום מישהו עם אאודי S3 לבנה שעשו לו בדיוק את אותו הדבר והוא מצא פחח טוב שסידר לו את זה במחיר סביר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלומי אני ממש לא ממליץ לצבוע חלקים שלמים (אפילו אם זה רק דלתות) כי אין היום פחחים שיכולים להגיע לרמה שהרכב היה בצבע המקורי שלו, סביר להניח שתתבאס מהתוצאה, ואם יש כמה טובים המחירים יהיו יקרים כי צריך לפרק כמובן את החלקים הנצבעים ולעשות הכנה כנדרש.

ממליץ לדבר עם אלטר על צביעה נקודתית,בצבע שלך כמעט ולא יראו את הצביעות.

Miata ND2

פורסם (נערך)

אין הצדקה למעשה כזה מגעיל ומרושע, אבל שאלה לי אליך, איפה חנית? האם חנית בצורה עקומה\חסמת או משהו בסגנון? האם זה ליד הבית? עסק?

הסיבה שאני שואל היא כי בד"כ אנשים כאלו חוזרים על הפעולה שלהם. אם חסמת מישהו או חנית ממש עקום (או קנית רכב חדש לצורך העניין) ויצרת לערס ההוא את התמריץ לשרוט לך את הרכב, תוכל לחזור על אותה הפעולה, נניח לחנות עקום עוד פעם (אפילו בצורה קיצונית) באותו מקום בדיוק ולהציב מצלמה שתצלם את הרכב.

הסיכוי שאותו בן אדם יחזור על אותה פעולה (בכיוון "וואלה לא למד כלום המניאק הזה, בוא נפרק לו את האוטו") הוא מאוד גבוה.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם
תוכל לחזור על אותה הפעולה, נניח לחנות עקום עוד פעם (אפילו בצורה קיצונית) באותו מקום בדיוק ולהציב מצלמה שתצלם את הרכב.

הסיכוי שאותו בן אדם יחזור על אותה פעולה (בכיוון "וואלה לא למד כלום המניאק הזה, בוא נפרק לו את האוטו") הוא מאוד גבוה.

ואז מה? אתה תשלם לו שוב על צבע?

הרי הסיכוי שהחלאה שעשה את הנזק גם יענש נמוך יותר מים המלח.

מה שיקרה זה שהאוטו יהיה שוב עם נזק, הנבלה שעשה אותו מקסימום יקבל נונונו במשטרה וזהו.

וגם זה רק אם התורן במשטרה יקום במצב רוח טוב.

ומה האופציה השניה? לשבור לחלאה את הידיים? הרי פותח השרשור יבקר במעצר הקרוב למקום מגוריו ובינתיים הקרובים של הטינופת יסיימו את הסיפור על האוטו.

פורסם

אם יש לך צילום וידאו שלו, אתה מתקשר למשטרה, הם עוצרים אותו על השחתת רכוש, בעזרת התלונה אתה תובע אותו בבית משפט, מנצח ומקבל פיצויים + החזר מלא על כל ההוצאות שלך. בשביל זה יש עורך דין, אתה מניח אצלו על השולחן את הראיות ואת המסמכים והוא עושה את השאר בשבילך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לתבוע ולנצח זה דבר אחד. לקבל את הכסף מהבן-Zונה זה סיפור אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אז אל תעשו כלום... זה יעזור למצב וגם ללא ספק ימנע את הפגיעה הבאה ברכוש, יתרום להרתעה והכי חשוב יפצה את בעל הרכב.

עריכה אחרונה על ידי שבלול

• תוכן חדש...