Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לאאודי A3 06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מישו יכול להגיד לי או להפנות אותי למקור שאומר כמה שמן יש לשים בטיפול לאאודי שלי

מדובר על מודל 06 A3 מנוע 2.0 FSI ללא טורבו (BLR)

שמן מנוע

שמן גיר

**גיר S-TRONIC 6 הילוכים +מצב ספורט (09G)

תודה

פורסם

היי

תודה אבל תסוגים אני יודע כבר אני מדבר יותר על כמות

כמה נכנס לגיר וכמה למנוע?

נ.ב לקחת תצילום מאוטודאטה?

פורסם

שמע, לגבי השמן גיר, אם אתה מתכוון לעשות את ההחלפה לבד... תדע לך שצריך מזרק גדול אם צינורית ארוכה ורחבה כדי להכניס שמן גיר חדש. אין פתח מילוי בכירים האלה, ממלאים דרך הבורג ניקוז, יש שם שסתום חד כיווני.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
שמע, לגבי השמן גיר, אם אתה מתכוון לעשות את ההחלפה לבד... תדע לך שצריך מזרק גדול אם צינורית ארוכה ורחבה כדי להכניס שמן גיר חדש. אין פתח מילוי בכירים האלה, ממלאים דרך הבורג ניקוז, יש שם שסתום חד כיווני.

אין שום שסתום חד כיווני.

איזה כייף לי :)

פורסם

או שפשוט אתה מתבלבל בין הגדרה הטכנית ומבנה של שסתום חד כיווני לביו מבנה פתח הריקון באגן השמן של הפאסאט.

איזה כייף לי :)

פורסם

היי

תודה לעוזרים

לגבי החלפת שמן גיר בדקתי בפורומים בחול ובניתי כלי אוניברסלי עם מרסס הדברה פשוט ומחבר של גז אשר מתאים במידות לכניסה לגיר וצינור שקוף

נ.ב אין לי שום שסתום בניקוז לגיר יש בורג ושנורקל ;-)

• תוכן חדש...