Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מבין שיש הבדל בין טויוטה לנדקרוזר מ 2003 עם 200,000 ק"מ לבין סוזוקי אלטו עם ק"מ זהה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בעיקרון אם הרכב מ2003, מדובר בקילומטראז' סביר לשנתון.

אבל שוב פעם, תלוי איזה רכב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה מבין שיש הבדל בין טויוטה לנדקרוזר מ 2003 עם 200,000 ק"מ לבין סוזוקי אלטו עם ק"מ זהה?

כמובן, הרכב המדובר עליו זה הונדה סיוויק.

אם לא הבנת, אתה צריך לפרט ורצוי כמה שיותר.

כן, אבל בכל אופן העניין שאם כדאי להשקיע סכום של 15,000₪ עבור רכב שנת 2003 שעבר 200,000+

בעיקרון אם הרכב מ2003, מדובר בקילומטראז' סביר לשנתון.

אבל שוב פעם, תלוי איזה רכב

אז זאת אומרת שהוא יכול להחזיק עוד כשנתיים ומעלה אם טופל כמו שצריך?

פורסם

זה כבר תלוי במצב הרכב, צורת הנהיגה שלך ורמת התחזוקה.

בעיקרון 200 אלף ק"מ זה לא הגבול למשפחתית מודרנית, ועוד יפנית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש רכבים עם 200,000 במצב טוב מרכבים בעלי חצי מהנסועה.

תלוי איך טיפלו ואיך נהגו.

הכל לגופו של ענין.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תלוי ברכב.

הסקודה שלי עומדת על קרוב ל-210K ק"מ וזה לא מפריע לי.

הפולו קלאסיק שלי נמכרה (בצער) עם 400K ק"מ על השעון והייתה במצב מכני 100%.

הבורה נמכרה עם 120K ק"מ והייתה מרגישה כמו רכב חדש אבל עם תקלות מעצבנות כל מספר חודשים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אתה יכול לגרד עוד כמה שקלים ולקנות יונדאי גטז מהצורה החדשה אוט' (2006-2007 יכנס בתקציב), יותר שמורות עם ק"מ יותר נמוך.

אלא אם כן זה רכב משפחתי לטיולים לארוכים בו ישבו 4 מבוגרים ברכב או שלא צריך להכניס בו סל קל ובוסטר - אז זה יתאים.

אם אתה נעול רק על הונדה סיוויק אז רצוי למצוא את השמורה ביותר ואם הק"מ הוא 200,000 זה לא צריך להרתיע אם הרכב עבר טיפול נכון, מונע ובזמן.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני קניתי לפני חצי שנה סובארו b4 2004 עם 202,000 ק"מ וממש פחדתי מזה, אבל גיליתי שהיא טופלה במוסך מרכזי של סובארו מיום היוולדה כמו שעון ולכן הלכתי על זה.

ראיתי רכבים זהים עם 100k ו 130k. ק"מ ואני מבטיח לך שהרכב שלי במצב הרבה יותר טוב מהם..

כמו שאמרו לך פה, הכל תלוי איך הרכב טופל ואיך נסעו בו (רגוע/מאומץ עם/בלי נגרר וכו')

קח עוד דוגמה- יש לנו בבית 2 הונדה סיויק 2003, אחת עם 190000 כבר 10 שנים שאני אישית מטפל בה ודואג לכל דבר, ואחת עם 150000 קמ שנקנתה לפני כשנתיים, וההיא עם 190000 ק"מ שאצלנו כבר 10 שנים במצב טוב יותר ונוסעת טוב יותר.. הכל תלוי איך טופל ואיך נהגו עליו.

שלומי

פורסם

בקצרה ולדעתי לא!

הסיכוי למצוא רכב במדינה הזאת שהוא עם 200 + אלף קילומטר במצב נורמלי הוא קלוש.

וגם אם אתה מוצא, אז אותו בנאדם מנסה למכור לך מחירון וזה סתם כאב ראש להיכנס לזה.

מה עוד, המון תקלות צצות להם תמיד בקילומטרז' הזה, אל תשכח שרכב שישבו,נסעו,השתמשו עליו 200 אלף קילומטר, אז המון מכלולים "עייפים" כבר.

אני אישית לא בדעה של שחור \ לבן (שחור -> רכב מטופל עם קילומטרז' גבוה, לבן -> לעומת רכב שזרקו אותו מצוק ולא טיפלו בו במוסך אפילו פעם אחת, שמו בו רק שמן ודלק) אפשר למצוא רכב שהוא מטופל גם עם קילומטרז' נמוך, לא חסר רכבים.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לא ציינת מה החלופות האחרות

אם ההתלבטות בין זה לבין אוטו חדש - לא כדאי - עדיף לקנות אוטו חדש, יהיה אמין יותר, ובוודאי במצב טוב יותר. כמו כן יהיה באחריות.

אפשר גם לדעתי לחפש רכב 2014, עם ק״מ נמוך במיוחד.

אם ההתלבטות בין זה לבין סיביק שעברה 400,000, ונמצאת במצב גרוע, אז דווקא כן כדאי את זו עם ה-200,000.

זה כמובן תלוי בתקציב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אני קניתי לפני חצי שנה סובארו b4 2004 עם 202,000 ק"מ וממש פחדתי מזה, אבל גיליתי שהיא טופלה במוסך מרכזי של סובארו מיום היוולדה כמו שעון ולכן הלכתי על זה.

ראיתי רכבים זהים עם 100k ו 130k. ק"מ ואני מבטיח לך שהרכב שלי במצב הרבה יותר טוב מהם..

כמו שאמרו לך פה, הכל תלוי איך הרכב טופל ואיך נסעו בו (רגוע/מאומץ עם/בלי נגרר וכו')

קח עוד דוגמה- יש לנו בבית 2 הונדה סיויק 2003, אחת עם 190000 כבר 10 שנים שאני אישית מטפל בה ודואג לכל דבר, ואחת עם 150000 קמ שנקנתה לפני כשנתיים, וההיא עם 190000 ק"מ שאצלנו כבר 10 שנים במצב טוב יותר ונוסעת טוב יותר.. הכל תלוי איך טופל ואיך נהגו עליו.

קשה מאוד... לא חושב לרכב שעבר 3 בעלים לדוגמא את כל היסטורית טיפולים שלו מאז שהוא נקנה, לכן אני חושב שזה קצת לרכוש חתול בשק. ואני ממש לא רוצה לזרוק סתם כסף לאוויר.

לא ציינת מה החלופות האחרות

אם ההתלבטות בין זה לבין אוטו חדש - לא כדאי - עדיף לקנות אוטו חדש, יהיה אמין יותר, ובוודאי במצב טוב יותר. כמו כן יהיה באחריות.

אפשר גם לדעתי לחפש רכב 2014, עם ק״מ נמוך במיוחד.

אם ההתלבטות בין זה לבין סיביק שעברה 400,000, ונמצאת במצב גרוע, אז דווקא כן כדאי את זו עם ה-200,000.

זה כמובן תלוי בתקציב.

כמובן שעדיף בהרבה אוטו חדש, אך התקציב הוא עד 15,000₪, בכל אופן רכב ראשון.

• תוכן חדש...