Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקניתי את הדירה, המזגן הנ"ל הגיע כנדוניה. עובד מצויין, אממה, גיליתי כחודש אחרי הקניה שאין לו פילטרים. כמובן שכולם מתכחשים (המוכר אומר לשאול את השוכר שהיה שם, השוכר לא מבין מה אני רוצה מהחיים שלו).

כשהייתי לא מזמן בדובין, שאלתי אותו, וברגע שהוא שמע שזה אמקור הוא צחק עלי ואמר שהחברה לא קיימת, ואין סיכוי להשיג.

כמובן שהמזגן סיני למהדרין, כמו שאפשר לראות בתמונת הדגם שלו, ואתמול ראיתי אותו מזגן בדיוק (אצל חבר של חבר) תחת המותג תדיראן, מה שעורר אצלי שוב את התקווה להשיג לו פילטרים ולא "להעביד אותו ככה עד שימות ואז להחליף" כמו שאמר לי שלמה מדובין.

אז אם מישהו יודע או מכיר את המזגן הנ"ל תחת מותג אחר שעדין יש לו שירות, אני אודה לו מאד.

יחידה פנימית20150415_170146.jpg

יחידה חיצונית20150415_165309.jpg

מדבקה על יחידה פנימית עם שם דגם ויצרן 20150415_170158.jpg

תודה מראש למסייעים

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אף אחד?

לחכות שהוא יחנק למוות?

פורסם

אתה יכול להרכיב לו פילטר בעצמך מעל פתחי היניקה מבחוץ. מאחר וזה מזגן עילי אז לא רואים, וזה נותן 80% עבודה כמו פילטר שמותקן בפנים. ממליץ לך פשוט לתקוע צד אחד בתוך החלק האחורי של המזגן וצד שני לתוך הקצה של תריס היניקה שמנגד. פשוט ויעיל.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתה לא יכול לאלתר משהו?

תמדוד את הגודל הפילטר הרצוי, לך לחנות ותשאל על גודל דומה.

אם אין, קח יותר גדול ותחתוך בהתאם.

פורסם

פתחי היניקה שלו הם מלמעלה? אני אבדוק את זה. בעיליים האחרים בבית (אלקו ותדיראן) יש פילטר על כל הסוללה. גם מקדימה (למרות שעכשיו שאני חושב על זה לתדיראן אין בכלל גריל מקדימה)

הוא לא יונק דרך הגריל הקדמי מהפלסטיק?

לגבי לאלתר פילטר- חשבתי על זה, אבל הפילטרים הללו הם רשת דקה עם מסגרת פלסטיק. אם אחתוך אותו בשתי פיאות, אשאר עם חתיכת רשת מדלדלת...

פורסם

אני הייתי שם סקוטצ'ברייט וסוגר עניין .הכי זול ועושה את העבודה .הצמד והתאם שני פסים לפי הגודל וסגור עניין.

קל לשטיפה ולא פחות טוב.

בברכה

מוטי44444.jpg

פורסם

לגבי לאלתר פילטר- חשבתי על זה, אבל הפילטרים הללו הם רשת דקה עם מסגרת פלסטיק. אם אחתוך אותו בשתי פיאות, אשאר עם חתיכת רשת מדלדלת...

בכל חנות חלפים למזגנים יש סנן למזגן מיני מרכזי, תקנה אחד כזה ותחתוך לפי הצורך. אל תחתוך את הפיאות משני הצדדים, תחתוך רק מצד אחד. בד"כ זה מחזיק מצויין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בעבודה ממושכת עם מזגן ללא פילטרים - הרשת עצמה מתמלאת באבק ועם הלחות שיש שם, היא נדבקת כמו בוץ.

תצטרך גם לנקות טוב את הרשת עם קיטורית ומברשת שיניים.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...