Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, אני כבר הרבה זמן מחפש ג'אנטים לרכב, יש לי גולף mk7, מישהו שאני מכיק מוכר ג'אנטים של שירוקו r17 מישהו יכול להגיד לי האם זה יתאים לרכב? אני ניסיתי לבדוק לבד אבל השתגעתי מכל האופסטים והנתונים האלו שאני לא מבין בהם מילה.

נ.ב. יש עדיפות לג'אנטים של שירוקו מאשק ג'אנטים סינים?

תודה!

פורסם

כל נתוני הג'אנט - אופסט, קדח מרכזי ומרחק ברגים של השירוקו מתאימים לגולף.

עריכה:

האופסט בשירוקו הוא 42 ואילו בגולף 47,

משמע ג'אנטים של שירוקו על גולף יצאו טיפה החוצה, באופן ממש לא מורגש.

פורסם

יש עדיפות לג'אנטים של שירוקו מאשר ג'אנטים סינים?

בהנחה שאלה באמת ג'אנטים מקוריים של שירוקו, הבדל של שמיים וארץ.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הבנת לא טוב. המקוריים משמעותית טובים יותר.

תחליפיים שעולים על המקוריים מיוצרים על ידי מותגים כמו BBS או OZ וכמובן עולים בהתאם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

טוב האמתי עכשיו הסתכלתי טוב על התמונות שמתי לב שהם לא נראים משהו, אז אני הולך על הג'אנטים של הGTI, השאלה שלי אני שם לב שזה כבר מגיע למחיר של סינים אם אני מחשב את ההתקנה, זה פשוט שעדיף מקוריים יד שנייה מאשר סינים חדשים? ובמה זה בא לידי ביטוי?

פורסם

בתור מישהו שנעל ג'אנטים סיניים (של חברה שנחשבת איכותית) 18" מדהימים ביופים, אני אומר לך, תתרחק.

אי אפשר לאזן אותם כמו שצריך, יהיו לך רעידות בהגה, צריכת דלק בעקבות רעידות, סיכון מיותר ועוד.

אם יש לך הזדמנות לקנות ג'אנטים מקוריים במצב טוב מיד שניה והם נראים כמו שאתה רוצה - קח אותם, בלי שאלה בכלל.

פורסם

ויש כמובן את הצד השני של המטבע שגם אותו צריך לציין -

לי היו ג'אנטים סיניים 18" ולא היו שום רעידות והכל היה בסדר.

כמעט לכל דבר שתשאל תמצא דעות לכאן ולכאן.

פורסם
ויש כמובן את הצד השני של המטבע שגם אותו צריך לציין -

לי היו ג'אנטים סיניים 18" ולא היו שום רעידות והכל היה בסדר.

כמעט לכל דבר שתשאל תמצא דעות לכאן ולכאן.

אז מה עושים? חחח

• תוכן חדש...