Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמה ימים היתה כתבה על המותג המוכר "קרולינה למקה" - "כל האמת על משקפי השמש שלכם" .

אין לי מוסג מי הוריד את הכתבה, זה היה מפורסם בפייסבוק.

כמדומני שהכתבה היתה משודרת בערוץ 10.

בגדול היה רשום שמשקפי השמש לא מסננות קרנות UV ב 100% מהשמש.

האם מישהו צפה בכתבה?

יש כאן מידע כוזב אם אינטרס להכפיש את שם החברה עקב הצלחתה?

איך ניתן לבדוק תקינות של משקפי שמש?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צפיתי בכתבה,

אבל-

דעתי על קרולינה למקה: מותג שהתחיל כדוכן שכל המשקפיים בו היו זוג ב180 ואחד ב100, והיום יש משקפיים שמגרדות את ה300 ש"ח.

אמנם המשקפיים עולות להם גרוש וחצי, אבל אני חושב שאיכות המשקפים שלהם באמת טובה וסבירה והמשקפיים שלהם שורדות אצלי המון זמן (כל משקף בין שנה לשנתיים קשות עד שנאבדות או נשברות).

אחד הייתרונות במותג לדעתי זה השירות המדהים שלהם, תנסו להגיע לסניף קרולינה עם המשקפיים שלכם ותבקשו מהמוכר\המנהל סניף לחדש לכם אותם (בסניף סינימה סיטי ראשון לציון מנהל הסניף תמיד שמח לעזור) ותראו מה קורה- מחזק לכם את הברגים, מנקה, מחזק את גמישות המוטות של המשקף, עושה לכם טיפול 10K למשקף.

אחד המותגים היותר טובים לדעתי בארץ.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

טיפול מסוג זה קיבלתי בכל חנותמםיים, אפילו אם נרכשו במקום אחר. לפחות למשקפי קריאה\ראיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור עובד לשעבר בחברה, חברים שאלו אותי אם ראיתי את הכתבה, חיפשתי באינטרנט ובאמת לא מצאתי זכר.

בסניפים קיימים מכשירי lensmeter עם אפשרות לבדיקת סינון קרינה, החיווי הוא בעזרת סרגל מ 0 עד 100. כל משקפי שמש של קרולינה היו משטחים את החיווי לאפס.

בנוסף, על האריזה של כל זוג משקפיים היה סימון של תקן אירופאי (אכתוב מאוחר יותר את התקן המדויק)

למיטב ידיעתי המשקפיים של קרולינה למקה אינם מזיקים לעין בשום אופן.

באופן אישי אני משתמש במשקפיים משם עד היום.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בכתבה הופיע האופטמטריסט הראשי של משרד הבריאות ובדק את המשקפים של קרולינה למקה, התוצאה הייתה שהם לא מסננות UV בצורה מלאה ולדבריו במצב כזה עדיף לא להרכיב משקפיים כלל , בנוסף הוא גיחך על אנשים שמשלמים יותר ממאה ש"ח על משקפיים שעלותם לא יותר ממס' דולרים לדבריו 2-3 דולר בסין.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לאופטומטריסט לא אמור להיות קשר ישיר למשקפי שמש, בטח שלא לתת חוות דעת מקצועית, וסתם בשביל העניין, מדובר ביו״ר איגוד האופטומטריסטים של ישראל, ולא באופטימטריסט מטעם משרד הבריאות, כך שהקשר ברור.

בסופו של דבר פגיעה במתחרים, גם אם בתחום ובמכירות משקפי השמש, תוביל לפגיעה במכירות האופטיקה . אחרי הכל, כל האופטיקות הקטנות (שמיוצגות על ידי אותו אירגון אופטימטריסטים) ספגו מכה אדירה בשנים האחרונות בעקבות כניסתה של קרולינה לשוק.

פורסם

הצלחתי למצוא קטע מתוך הכתבה ששודרה: http://videoden.net/watch/idFyAkKICGg

האדם בסרטון כבר מוכר לי מסרטון אחר: http://reshet.tv/News_n/heb/news/Economics/Consumers/articlenews,165336

כבר אז הסתקרנתי מה הקשר בין שם משפחתו לבין רשת האופטיקה המפורסמת.

לדבריו אנחנו פראיירים מכיוון שאנחנו קונים ב-100 ש"ח משקפיים שעלות הייצור שלהם היא שלושה דולר. אולי שיספר לנו כמה עולות עדשות הראיה שנמכרות במחירים של עד 5000 ש"ח לעדשה אחת ברשתות השונות?

בנוגע לאיכות המסגרת, בחרו את הזוג הכי זול בחנות. מן הסתם שהוא מהאיכות הכי נמוכה.

יש בקרולינה למקה גם מסגרות איכותיות יותר, אך מחירן 200-300 ש"ח. ועלות הייצור תהיה בטח 6-9 דולרים, אני לא חושב שעלות הייצור של "מותגי העל" גבוהה מכך. אבל אני יודע בוודאות שהמחיר לצרכן כן.

לגבי התקן, כמו שהבטחתי:

img20121018224703.jpg

המידע מכוסה כי התמונה נלקחה משרשור ישן בו העלתי אותה תוך שאני נמנע מלייצר פרסומת סמויה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

גם אני ראיתי את הכתבה, שם נבדקו המשקפיים מול מכשיר מיוחד ונמצא סינון של

99%, כאשר האופטומטריסט הסביר שאחוז אחד לא מסונן זה חמור מאוד לעיניים ועדיף

להיות בלי משקפי שמש בכלל במצב זה.

בנוסף, ציין שהקופסא של משקפי קרולינה למקה יותר יקרה מהמשקפיים עצמם, שלטענתו

באיכות ירודה.

זה מעט מדאיג למען האמת, אני משתמש כבר תקופה לא קצרה במשקפי שמש של

קרולינה למקה (פולארויד).

פורסם (נערך)

במחירים המשקפיים היקרים של המותג מדבקה הזאת, ניתן לקנות כבר משקפי בסיס+ של מותגי "אמת" כמו רייבאן וכו'.

ניסיתי קרולינה למקה של חבר (שיש לו גם רייבאן, בנוסף) - והסכמנו שנינו שהרייבאן מרגישות מסננות יותר. מעבר לעובדה שהן פשוט מרגישות איכותיות יותר.

וד"א, רכשתי רייבאן באופטיקנה לפני כשנה. הגעתי לפני כחודשיים לאותו סניף ועשו למשקפיים טיפול "מקיף" גם כן (ללא עלות כמובן) - כך שאין צורך לתלהב מהשירות שניתן בקרולינה למקה, זה השירות הבסיסי שמגיע לך ברכישת משקפיי שמש שעלותם יחסית לא נמוכה.

וד"א 2, ברשותי 4 דגמים שונים של רייבאן - וכולם יצרו באיטליה (אחד מהם הזמנתי ישירות דרך רייבאן USA ועקבתי בדיוק אחרי הליך בניית המשקף ועד שליחתו לסאן פרנסיסקו. לגבי 3 הדגמים הנוספים עשיתי בדיקה מול היצרן והוא עידכן אותי מאיזה מפעל באיטליה יצא כל משקף... יופי של שירות לקוחות יש להם!).

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני גם באותה דעה, עדיף משקפי שמש איכותיים ( עדשות איכותיות ולא סתם זכוכית).

אני תמיד קונה אוקליי עם עדשות פולרייזד, לצערי הם לא מחזיקות לי יותר משנתיים ( רכיבות אופניים, וזוג השארתי בתחנת דלק באוסטריה), אז נכון משלמים יותר מאשר "קרולינה למקה", אבל עדיף לשלם יותר ולקבל מוצר שבאמת מועיל

פורסם

קרולינה למקה עושים סחורה טובה. עובדה, הם מצליחים גם באירופה. לא מזמן הייתי בברצלונה וראיתי חנות שלהם בככר קטלוניה. לא בדיוק דוכן בקניון מבחינת עלויות.

• תוכן חדש...