Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

נקסוס 4 נשבר, אבל תקין, המסך פשוט לא מגיב.

יש דרך שמצאתי בגוגל, לתפעל את המכשיר דרך המחשב, עם עכבר ומקלדת.

רק שלי אין מושג מאיפה להתחיל בגלל, אני צריך לאפשר USB debugging איכשהו, ולא מבין איך.

מישהו יודע בבקשה? (מרק10?).

נקסוס 4 סטוק לחלוטין, מריץ 5.1.1 מעודכן מגוגל.

תודה.

פורסם (נערך)

כדי לאפשר את ה-USB Debbuging צריך קודם לאפשר את ה-Developer options. בעיקרון הוא מופעל דרך כניסת להגדרות -> אודות טלפון -> ו-6 או 7 לחיצות מהירות על ה-Build number (אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית, זה ההוא הכי נמוך), אבל אני לא יודע איך אפשר לעשות את זה אם המסך שלך לא עובד.

תוריד Nexus toolkit, אולי משם תבוא הישועה.

עריכה:

אי אפשר. בערך.

כדי לשלוט על המכשיר עם עכבר אתה צריך לחבר אותו דרך כבל OTG ונקסוס 4 לא תומך בזה חומרתית. בעיקרון הוא יכול אבל צריך להחליף קרנל (לב ליבה של מערכת ההפעלה) ובשביל זה צריך התעסקות.

מה שאתה כן יכול לעשות זה לחבר אליו עכבר דרך בלוטות'. אבל זה מלכוד 22 כי כדי לחבר את העכבר בבלוטות' אתה צריך להיות מסוגל לגשת לתפריטים של הבלוטות' ואתה לא יכול כי המסך לא עובד.

בקיצור, אין מנוס מלהחליף מסך.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

Developer options מאופשרים, עוד לפני שהמכשיר נשבר.

USB Debbuging - לא מאופשר, מצאתי את המדריך הבא בXDA:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2786395

כל המדריך פשוט וקל לביצוע, אבל לא מוסבר שם איך לפתוח

USB Debbuging דרך המחשב, משהו באמצעות CMD, רק שאני לא מבין בזה ולא יודע מה לכתוב ואיפה.

גם לא הבנתי מה להוריד.

עזרה בבקשה?

*מסך המכשיר שבור ואין תגובה ממסך המגע,אבל תצוגה קיימת ואפשר לראות מה קורה.

* המכשיר STOCK לחלוטין, כל העדכונים מגוגל, מריץ 5.1.1 האחרון ביותר.

תודה,

אוהד.

פורסם (נערך)

האם מותקנים לך על המחשב דרייברים של USB לשליטה על המכשיר?

אפשר לבדוק את בלחיצה ימנית על המחשב -> ניהול -> מנהל התקנים ושם אחד מהפריטים אמור להיות Android Phone ובתוכו ADB Interface.

Capture.JPG

אם כן, כל מה שאתה צריך זה ללכת לתיקיה בה מותקנת תוכנת ה-ADB, ללחוץ Shift + לחצן ימני ולבחור ב- Open command window here. יפתח לך חלון CMD ובו אתה מכניס את הפקודות שמופיעות במדריך הזה.

****אני לא מכיר את הפקודות האלה, ולכן אני לא יכול להבטיח לך שזה יעבוד ולא יגרום נזק. האחריות היא שלך****

אם אין לך ADB מותקן, תעשה חיפוש בגוגל איך מתקינים אותו. זה לא מאוד מסובך אבל צריך לדעת מה אתה עושה.

אחר כך תצטרכך לפתוח את ה-Bootloader ולהתקין ריקברי חדש כדי שהכי הזה יעבוד.

ככל שאני מתעמק יותר בבעיה ובתגובות שלך, אני יותר ויותר חושב שכדאי לך פשוט ללכת ולתקן את הטלפון. כל הסיפור הזה מתחיל להסתבך.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...