Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שעדיין מחזיק את לוח השעונים זהו כבל הספידומטר אותו יש לשחרר מאחורי הלוח בעדינות יתרה קיים קליפס לבן

zx 1.8 coupe

פורסם
מה שעדיין מחזיק את לוח השעונים זהו כבל הספידומטר אותו יש לשחרר מאחורי הלוח בעדינות יתרה קיים קליפס לבן

העניין הוא שאין סיכוי שבעולם שאני אוכל להכניס את היד שלי מאחורי לוח השעונים במצבו הנוכחי ואני לא יודע אם כדאי להפעיל כוח ולשלוף אותו החוצה.

אם כבל הספידומטר קצר ומפריע לפירוק הלוח שעונים, איך לעזאזל אמורים לחבר אותו חזרה כשאין גישה ?:>

פורסם

בדוק אם הכבל מחולק לשניים בתוך תא המנוע , כך :

32.jpg

אם כן , פירוק ההברגה יאפשר לך למשוך מעט את לוח השעונים החוצה ,ואז תוכל לשלוף את הראש שאמור להיראות בערך כך :

30.jpg

אגב ,הסליל ההוא נראה כמו ממסר , אבל עתיק.אין לי מושג למה הוא יכול לשמש, צריך לראות תמונה רחבה יותר.

פורסם

אין כל צורך לפרק את כבל מד-האוץ מתא-המנוע.[

שכב על רצפת תא-הנהג, בגבך אל הרצפה, השחל את ידך כלפי מעלה וגשש אחר הכבל וקליפסו, שלוף אותו ממקומו ולוח המכוונים ישתחרר מ"סוהרו".

מנסיון הפעולה אינה קשה בכלל.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כשאני מוציא את הלוח שעונים (רק בשביל להחליף את "הפילטר" של התאורה, חייב להוציא את הכבל של הספידומטר ?

אצלי התאורה מאירה את לוח השעונים מקדימה יענו לא מאחורי הלוח שעונים עצמו

אונו 92

Suzuki Jimny

פורסם

לא מכיר את האונו ,אבל אם אתה רוצה להוציא את לוח השעונים -תצטרך לפרק את כל מה שמחובר אליו , כמו שאתה לא מוציא את הכלב לטיול כשהשרשרת שלו עדיין קשורה.

פורסם
כמו שאתה לא מוציא את הכלב לטיול כשהשרשרת שלו עדיין קשורה.
חח אהבתי תמשפט :)*** תמשפט = את המשפט ***

אבל אחרי שאני יוציא את כל החוטים והכבל ספידומטר, ייהיה קל להחזיר אותם?

(והאם זה ייפתור את הבעייה של המחוג רועד בסביבות ה- 40 -50 קמ"ש ?)

אני חושש להרוס משהו, אני ייהיה עם זה עדין

Suzuki Jimny

פורסם

לדעתי לא כדאי לך להתעסק עם פיאט טיפו דיגיטלית.

גש למהנדס האלקטרוניקה הקרוב לביתך, הוא כבר יפרמט לך אותה ויתקין לך איזה פח שרק תרצה עם אורות באיזה צבעים שבא לך.

כמו כן, שקול עדכון תוכנה.

פורסם

redbaron כתב:

אבל אם תחליט שאתה מפרק את הפלסטיק השקוף טוב יהיה אם תעשה את זה כשהלוח בחוץ. לרוב הפלסטיק מודבק ע"י ספוג דביק ויוצא משם ע"י חיתוך הספוג. כל ניסיון אחר יביא לשבירה (ככה זה היה בלוחות שאני פרקתי)...

דע לך, ברגע שפרקת זה לא יחזור מצב הקודם... לפחות לא בפעם הראשונה שאתה מפרק דבר כזה :wink:...

בהצלחה!

גילי

לא ייחזור למצב הקודם? על מה אתה מדבררר??????..

הכוונה היא, שאם תפרק את הלוח לגמרי (ז"א, כשהלוח מונח לך על השולחן ואתה מפרק אותו לחלקים), קשה להחזיר אותו לקדמותו (לפעמים)...

יש בפנים כל מיני חלקי פלסטיק שבירים, גלגלי שיניים וכו' שלא ממש אוהבים תזוזה...

אם אתה מפרק את הלוח מהמקום, אין בעיה להחזיר למקום...

שוב, הכל תלוי במידת הרגש שלך, הניסיון וסוג הלוח...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...