Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

מחר מספר חברים מהצפון מצטרפים למסע ההצדעה לעיר ערד ואנחנו מאחלים להם נסיעה טובה ,מהנה ובטוחה .

מי שלא נוסע מוזמן מחר למפגשנו הקבוע בקפה GREG חוצות המפרץ מהשעה 16:30 ועד בכלל לקפה ומכוניות אספנות.

מוזמנים כמובן כל מי שהנושא מעניין אותו עם או בלי רכב אספנות .

להתראות מחר

איתמר

5 (62).jpg

אלבום התמונות של מועדון ה 5 סניף הצפון

https://plus.google.com/photos/111311336938927289454/albums/6075325256830981697?banner=pwa

פורסם

ערב טוב חברים

בהעדרם של צלמינו המוכשרים אודליה ושלמה גדרון שנסעו דרומה לערד וים המלח תאלצו להסתפק בתמונות שאני צילמתי .

שמחנו לראות שארז ה"סובארוהוליק" הגשים חלום בן 12 שנים , התעדכנו שבקפריס של נעם מתקינים את המנוע החדש שהגיע מארה"ב

ושדודו ונעה סיימו את שהשיפוץ של הגולף שעוד מעט שנים ספורות תהפוך לאספנות.

לחברינו בערד , תודה על התמונת והשיתוף .

אני מאחל לכולנו שבוע אספנות פורה .

איתמר

IMG_0584 (22).jpgIMG_0563 (1).jpgIMG_0571.jpgIMG_0564.jpgIMG_0565.jpgIMG_0566 (4).jpgIMG_0567 (5).jpgIMG_0568 (6).jpg

פורסם

תודה על התמונות, נראה מרשים למרות העדר המקצוענים.

הגולף ניראת מדהים, מאחל לנועה ודודו הנאה מהיצירה.

שבוע טוב לכולם

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

תמונות יפות, הגולף מדהימה.

מיכה.

האתר שלי: asfanoot.weebly.com

בלוג, צור קשר ותמונות מתצוגות ומוזיאונים של רכבי אספנות

סירטונים, ראיונות וסקירות בקרוב :king:

• תוכן חדש...