Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[TABLE=width: 550]

[TR]

[TD=width: 100%, colspan: 2]מה דעתכם לקנות את הג׳ולייטה תלתן ירוק או לחכות ללאון קופרה?

[/TD]

[TD] [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

מאיזה מחיר זה יחשב יתרון, מחיר המחירון של התלתן ה״בסיסי״ הוא 221K. אני מניח שאפשר לסגור על הנחה שבין 7-5k.

צריך גם לקחת בחשבון שכרגע מחיר הקופרה לא ידוע. אני מאריך שהוא יהיה בין 220K ל -240K.

פורסם

הגולייטה היא הוט האצ' מפנקת יוקרתית פחות ספורטיבית\קיצונית מהאופציות מבית VAG

דעתי האישית הגולייטה מנצחת בענק ,אני לא יודע איך משווים אותה בכלל לרכבי VAG באותו רמת מחיר.

יש בה תחושה שמשדרת את המילה "איטליה" במובן הכי טוב של המילה במיוחד כשהיא בצבע אדום.

דעתי האישית אם אתה מחפש יוקרה הגולייטה היא בהחלט הכיוון שלך ,אם אתה מחפש קיצון

אתה כבר קרוב בתקציב לרכבי קיצון אמיתיים ולא להוט האצ' {ראה ערך סובארו STI}.

פורסם

אין ספק שבגולייטה תקבל ערך מוסף כי כמו שאמר ג׳רמי קלרקסון ואני לא זוכר את הציטוט המדויק אבל אלפא זה לא רכב אמין ורוב הסיכויים שתבלה איתו במוסך יותר מאשר על הכביש אבל כשאתה על הכביש זה משהו אחר וכל אחד צריך לפחות פעם בחיים אלפא וזה נאמר לפני 10 שנים אז אני מניח שהאמינות השתפרה

מעבר לזה שאני הייתי הרבה יותר שמח לקבל רכב שאתה יודע שיש בו יחוד כמו טווין ספארק ועיצוב איטלקי לעומת סיאט שבטח תהיה לאון gti בלי לקרוא לזה ככה

לא שאני מזלזל בgti אבל vag מציגים מגמה של טורבו קטן ולא מספק אם אתה לא בן 60 ואני לא מכיר את הנתונים של הקופרה אז אני רק מניח

פורסם

לפותח הדיון, הייתי ממתין עד להגעת הלאון החדשה.

רכב זה לא רק נתונים טכניים ומראה, צריך לבדוק אם נוח לך ברכב, כניסה ויציאה, מרווח.

חובה להתרשם ולבצע נסיעת מבחן בשני הרכבים.

ובמיוחד כדי שאחרי הקנייה, לא תרגיש שאולי הרכב השני היה יותר מתאים לך.

אין ספק שבגולייטה תקבל ערך מוסף כי כמו שאמר ג׳רמי קלרקסון ,,

אבל אלפא זה לא רכב אמין ורוב הסיכויים שתבלה איתו במוסך יותר מאשר על הכביש,

אבל כשאתה על הכביש זה משהו אחר וכל אחד צריך לפחות פעם בחיים אלפא.

,,

לא שאני מזלזל בgti אבל vag מציגים מגמה של טורבו קטן ולא מספק, אם אתה לא בן 60 .

ואני לא מכיר את הנתונים של הקופרה אז אני רק מניח

ההנחות שלך לא מדוייקות.

יש לי ג'ולייטה, ובשמחה הייתי מצרף GTI עם טורבו מעולה ובריא ליד.

עם השרות של אלפא היום, כדאי להכניס את הג'ולייטה למוסך, להתקשר יום לפני ולבקש רכב חליפי.

וולקבל ליום-יומיים תלתן ירוק נחמד.

הבעיה - כרגע אין לי סיבה להכניס את האלפא למוסך, גם לא נעים לי, המוסך המרכזי מאוד קטן.

אני אחכה למעבר למוסך החדש ( בעוד חודש ) , ואתקשר לשירות.

בד"כ הם שולחים לי רכב חליפי הביתה, ובאים ולוקחים את הרכב למוסך.

לפני שלוש שנים, קבלתי 159 3.2 הייתי צריך להחזיר אחרי יומיים, הייתי לא זמין בטלפון :lol:.

בטיפול לפני שנה, שלחו ג'ולייטה מהשכרה במצב עלוב, התקשרתי לאלפא WAY .

שלחו ג'ולייטה נוספת, השכנים השתגעו שלוש ג'ולייטות אצלי בחניה - לא במוסך.

יותר מזה, גם לא משלמים על הדלק כאשר האלפא שלך במוסך, סע הדלק עלינו.

לכן הלקוחות משאירים את הרכב במוסך או בחניה של אולם התצוגה של אלפא.

והורסים את התדמית , אבל לי מה-כפת , לי כייף.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

איזה כיף!!!

רק עוד סיבות למה אלפות זה חוויה גם כשהם נשברות

ובקשר לטורבו שהיית שמח אם היה קיים אני מניח שזה משתנה מאדם לאדם כי אני כרגע עם הונדה סיוויק ממש לא חובב טורבו ...

פורסם (נערך)

תהרגו אותי, אני ממש אוהב את הלאון החדשה...במיוחד את הקופרה.

Paris-motor-show-2014-Seat-Leon-Cupra-280-Sub8-Performance-pack-11.jpg

157.original.jpg

עריכה אחרונה על ידי mohen

אוטו-מאניה :-)

פורסם

ברור שכדאי לחכות ולא בגלל שהקופרה טובה יותר, לי אין מושג. פשוט לא אחראי, לא להציע, גם לא לקבל הצעות, טרם נסיעה על כל אחת מהמתמודדות. בסופו של דבר מדובר בהחלטה מאוד אישית כפופה גם להתאמה גם לטעם של המחליט, ודאי לא לטעם המסוכסך בענין הזה של חברי הפורום.

פורסם
אני בהחלט לא בעניין של רכבי קיצון וגם מנסה להישאר בתקציב 220 - 240

רק לצורך הדיון אציין כי את הסובארו STI אפשר לרכוש חדשה דרך סוכנויות יבוא אישי ושם המחירים יותר נוחים.

גם היבואן מודע לכך והוא מעת לעת מכריז על מבצעים וימיי מכירות שניכנסו לאופנה בשנים האחרונות.

מעבר לכך כל המלצה היא ללכת ליבדוק בעצמך וכמובן שלא להגיע בכיסוי עיניים לסוכנות ולהזמין.

הגולייטה תילתן ירוק ניכנסת לקטגוריית ההאצ'בק פרימיום.

ברמת התקציב שלך מומלץ לבדוק את הרכבים הבאים בהתאם לטעמך:

BMW סידרה 1 דגם 120

וולוו V40 דגם T5R

מרצדס סידרה A דגם 200

אוודי A3 דגם H1.8TFSI-5

סיטרואן DS5

• תוכן חדש...