Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

משיטוט קל באייביי, ניתן למצוא מגבר של רוקפורד חדש לחלוטין בכ700 ש"ח כולל משלוח, האם המגבר הנ"ל יצליח להזיז את המורל הייבריד?

לא מחפש עוצמה, רק איכות טובה

מגבר כזה בארץ עולה יותר מכפול

קישור

http://www.ebay.com/itm/Rockford-Fosgate-R300X4-PRIME-4-Channel-Amplifier-Class-AB-300-Watts-/371288443378?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56728409f2

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם

לא מתאים לך גם מבחינת עוצמה וגם מבחינת איכות. לא הייתי קורא לסדרת הפריים רוקפורד. זאת סדרה שבאה לתת מענה לפלח שוק זול.

פורסם

יש לך כאן שלושה ספונסרים.

ארק אודיו, מציע לבדוק את סדרת xdi

אודיו סיסטם, מציע לבדוק מוצרי הרץ וגם מאסיב אודיו

ארט סאונד, סדנאת התקנות עם מבחר ציוד עצום בכל רמה.

גם אם תשקיע קצת מעבר עדיין אתה מרוויח כאן אחריות ושירות טובים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במודעה שהבחור נתן רשום Import Charges. מדובר על מיסי יבוא שלנו או של המוכר?

אם כן, מאיפה למוכר לדעת על מיסי ייבוא בארץ שלנו?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

מגברים מסדרת הפריים של רוקפורד הם לא איכותיים כלל.

לא פעם שמעתי מערכות מבוססות על המגברים האלו והם אכזבו כל פעם.

במחיר הנ"ל 1000 ש"ח, המגבר הזה לא משתלם בכלל ועדיף לרכוש משהו יד שניה במחיר הנ"ל ולקבל מגבר עדיף משמעותית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

יש המלצות על מגבר עד 1500 מאייביי? (חדש) המחירים שם הרבה יותר זולים מאשר קניה בארץ

למשל סדרת PUNCH שהיא מעל לPRIME

http://www.ebay.com/itm/Rockford-Fosgate-Punch-P600X4-P600-4-600W-4-Channel-Car-Class-AB-Amplifier-Amp-/351280972674?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51c9fa4382

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם

אל תשכח להוסיף על המחיר באיביי מעמ +מס קנייה.

לפני כשנתיים הזמנתי מאיביי מגבר, לאחר חצי שנה התגלתה תקלה ופשוט לא היה לי למי לפנות.

קח את הדברים האלו בחשבון.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

אני לא יודע איפה אתה רואה שהמגברים באיביי יותר זולים מבארץ.

בנתיים כל המגברים שהראת עולים יותר מאשר בארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בתקציב כזה תוכל למצוא בארץ בלי להסתכן מחו"ל,

אני מציע לך לבדוק עם ארט סאונד לגבי מאסיב אודיו והרץ.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

הייתי בודק אופציות מהספונסרים שצויינו פה.

יש לך מאיבי את סדרת הpdx החדשה של אלפיין, כולם מגברים מעולים ובאיזור המחיר שלך. אני מבסוט מאוד על הpdx שלי

• תוכן חדש...