Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שיש פה קהילה לא קטנה של מתאמנים לכן מצאתי לנכון לשאול את זה גם בפורום.

שורף שומן בשם Lipocut של ProBody - מישהו מכיר את המוצר? התנסה?

לפני כחצי שנה התחלתי תקופת חיטוב הכוללת תזונה מסויימת, מאזן קלוריות שלילי ואימוני אירובי ואנאירובי פעמיים בשבוע.

אני על איזור ה-13 אחוז שומן ומרגיש קצת תקוע, לכן התחלתי לחשוב בכיוון הזה.

ידוע לי שאין פה מוצרי פלא אבל השאלה אם זה יכול להאיץ את התהליך ולשבור את תקרת הזכוכית הזו?

המוצר לא זול (289 ש"ח) ולכן אני שוקל זאת בכובד ראש יחסית.

תודה מראש לכל העוזרים וחג חמישי שמח!

פורסם

רוב שורפי השומן מורכבים אותו הדבר [פחות או יותר].

אין באמת העדפה למשהו ספציפי בצורה ברורה על פני האחרים,בכל מיקרה לא הייתי חושב בכלל לרכוש משהו כזה בכזה מחיר.

תנסה את lipo6 שנחשב מאוד חזק [בעיקר בגלל קפאין] והעלות שלו בiherb\vitacost יהיה חצי,אבל יש גם אחרים בחצי מחיר.

ובכלל הייתי ממליץ לך לקרוא ולחקור קצת על החומרים ממנו שורפי שומן מורכבים ולהתאים אחד למטרות שלך,ניתן לרכוש אותם בניפרד במחירים לא יקרים כלל.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני יודע ששורפי שומן מורכבים בעיקר מקפאין ותה ירוק אבל מעולם לא חשבתי שצריכה של המרכיבים האלה תיתן את אותו אפקט.

ניסית בעבר / בהווה מוצרים כאלה?

פורסם (נערך)

ניסיתי lipo6 לתקופה קצרה אבל ממש לא אהבתי את עניין הבוסט שקיבלתי מקפאין,גרם לי להיות יותר מידי היפרקטיבי והתחלתי להזיע בעיקר בבית השחי,סתם ככה בישיבה נינוחה במזגן.הליפוקאט לא יהיה שונה כניראה.

בקיצור לא התחברתי לעניין הקפאין,מה גם אחוז השומן שלי נמוך ומרוכז בעיקר בבטן התחתונה,אז אין לי ממש צורך בכזה תכשיר.

מעדיף "טיפול נקודתי" ולא "הרזיה".

אני משתמש ומאוד אוהב ל-קריניטין [לא קריאטין],שהוא עוזר לגוף לשרוף שומן ולהפוך לאנרגיה,אין תופעות לוואי מיוחדות ומרגישים שיפור בביצועים,בעיקר בסיבולת עקב תוספת אנרגיה.

הייתי מנסה גם בעתיד CLA שעוזר לשומן ביטני.

יש את יוהימבין אבל הוא די שנוי במחלוקת.

תקרא על כל אחד מהם ותתאים אחד לצרכים שלך,כי אוסף של כולם יכול לא להתאים לך,או סתם להיות מיותר.

עריכה אחרונה על ידי PsyRax

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אין דבר כזה שורף שומן כתוסף תזונה

יש חומרים לא חוקיים (ו/או מסוכנים) שפה זה לא מקומם אך הם היחידים שיכולים להכנס תחת ההגדרה "שורפי שומן".

עצה לי אליך, התוספים האלו לא יתרמו לך בשריפת גרם בודד של שומן.

תאכל כמו שצריך ותתאמן כמו שצריך, זה המתכון, אין קיצורי דרך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שום מוצר לא יעזור לך כשאתה נתקע

יכולות להיות הרבה סיבות לזה שאתה חש תקוע, וכמובן גם פתרונות קלים כי לרדת מאחוז כזה זו עדיין לא בעיה.

אם תתן נתוני גוף/ערכי תזונה/שגרת אימונים וכמה זמן אתה בתהליך יתכן ותקבל פיתרון

פורסם

יש קיצורי דרך, אבל רובם מובילים לבעיות אחרות. תאכל פחות, תוסיף קצת קרדיו, תבדוק שוב בעוד 4-6 שבועות.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

ואולי הוא אוכל פחות מידי ועושה יותר מידי קרדיו? מאיפה לך לדעת

פורסם

אנסה לפרט כמה שאפשר.

התזונה שלי מסתכמת בכ-1600-1700 קלוריות ביום כאשר אני אוכל ארוחה קטנה כל שלוש שעות. התזונה מתחלקת ל-60 אחוז חלבון, 30 אחוז פחמימות ו-10 אחוז שומן.

הפעילות שלי מסתכמת בשעה וחצי פעמיים בשבוע. שעה וקצת אנאירובי בעצימות בינונית ועוד 20 דקות הליכה מהירה על הליכון.

כשהתחלתי את תהליך החיטוב הייתי על 18 אחוז שומן וכאמור עכשיו אני על 13 כבר כמה שבועות ומרגיש תקוע.

יכול להיות שהגוף "מתרגל" לתזונה או לכמות הקלוריות?

כמובן שכל תחילת התהליך הייתה מפותחת ע"י איש מקצוע.

פורסם

מה היה המשקל הראשוני? מה ה-TDEE שחושב בתחילת התהליך? מה ה-TDEE שמחושב למשקל הנוכחי? רוב הסיכויים שאתה צריך לייצר גירעון גדול יותר בשביל להמשיך להתחטב.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם (נערך)

לא מכיר את המוצר הספציפי. הליפו 6 הוא בעצם שילוב של קפאין ויהומבין. אתה יכול לקנות יהומבין בנפרד וקפאין שנפרד וזה יהיה זול יותר.

כרגע אתה אומר שאתה על 13 אחוז שומן, לדעתי זה מוקדם מדי בשלב הזה לעשות שימוש ב"שורפי שומן". לא צריכה להיות לך בעיה להגיע לקצת מתחת ל10% פשוט עם תזונה ואימונים. שימוש ב"שורפי שומן" יראה תוצאות במידה ועושים בוא שימוש יותר לכוון הקאט הסופי ובשילוב עם אימונים מסויימים (למשל פרוטוקולים של לייל לשומן עיקש וכו').

אם אתה לא פעיל פיזית ביום-יום שלך זה נראה שאתה לא עושה מספיק פעילות ביחס לאוכל שלך. אתה יכול לקצץ בזמן האנאירובי (אימון כוח?) ולהוסיף עוד אירובי. הליכה מהירה של חצי שעה לא שורפת יותר מדי קלוריות קח בחשבון.

בקיצור עזוב אותך משטויות, אתה ממש לא צריך שורפי שומן כאלה ואחרים, אתה נתקעת כי התוזנה/אימון דורשים התאמות ואז ההתקדמות תמשך.

עריכה אחרונה על ידי deltaHF
התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אנסה לפרט כמה שאפשר.

התזונה שלי מסתכמת בכ-1600-1700 קלוריות ביום כאשר אני אוכל ארוחה קטנה כל שלוש שעות. התזונה מתחלקת ל-60 אחוז חלבון, 30 אחוז פחמימות ו-10 אחוז שומן.

הפעילות שלי מסתכמת בשעה וחצי פעמיים בשבוע. שעה וקצת אנאירובי בעצימות בינונית ועוד 20 דקות הליכה מהירה על הליכון.

כשהתחלתי את תהליך החיטוב הייתי על 18 אחוז שומן וכאמור עכשיו אני על 13 כבר כמה שבועות ומרגיש תקוע.

יכול להיות שהגוף "מתרגל" לתזונה או לכמות הקלוריות?

כמובן שכל תחילת התהליך הייתה מפותחת ע"י איש מקצוע.

יותר מידי חלבון פחות מידי שומן.

הגוף "מתרגל" כי אתה מרזה אז גם אתה צריך פחות קלוריות וגם הגוף שלך שורף פחות קלוריות בפעילות גופנית.

מה זה מרגיש תקוע?

המשקל לא ממשיך לרדת ?

על איזה גרעון קלורי אתה נמצא (כמה פחות מה BMR שלך)

• תוכן חדש...