Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממש הבנתי...

מפריע לך המנורה או הגיר ?

עוד משהו שלא ממש מובן:

גיר מחליק = שיפוץ גיר ?!

מתי פעם אחרונה אם בכלל החלפת שמן גיר ?

שמן גיר לעולם לא מחליפים לרכב אלא אם כן הוחלף גיר או עבר שיפוץ

גיר עובד???? לא נוגעים!!! לא שמן לא פירוק ולא נעלים

אז אל תבלבל אנשים שהשמן גיר הוא התקלה.

פורסם

שמן שלא מחליפים לעולם.

שמן שלא מאבד מהתכונות שלו לעולם.

אומנם טויוטה אבל בכל זאת...

לפחות זה מגלגל עסק של שיפוצי גירים כמו שצריך שזה גם משהו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)
מאיפה הביטחון הזה?

ידידי אתה פשוט טועה.

אחשלי הגיר שלו כרגע מחליק שאלת אותו מתי לאחרונה החלפת גיר

פשוט מאוד גיר עובד?? הכל תקין בוא מה הקטע להחליף כשהכל תקין והכל טוב

לא מדבר על הסיטואציה הזאת

גיר עובד ותקין לא רואה לנכון להחליף שמן

כמובן שברגע שהגיר נדפק מסיבה מסוימת צריך להוציא אותו וכנראה גם לשפץ ומן הסתם שכבר את השמן הקודם לא תשים

לא מעולם לא שמעתי על טיפול שמחליפים ללא סיבה שמן גיר אולי אתה כן ואני טועה.

עריכה אחרונה על ידי Suchkes
פורסם

על פי ההגיון הזה גם שמן מנוע אין צורך להחליף כל עוד המנוע עובד.. גם נוזל קירור. גם נוזל בלם אין מה להחליף גל עוד הבלמים עובדים. וכו׳ וכו׳.

שחרר אח שלו. אתה טועה.

אני עם גיר צרפתי ידוע לשימצה, מחליף כל 20k, כך גם עשה הבעלים הקודם. הגיר כבר עבר את ה300k והכל בסדר.. וזה עוד בהתחשב שהבעלים הקודם נסע המון עם עגלה.

החלפת שמן עושה רק טוב לכל מערכת מכאנית... אלא אם מדובר במקרה קצה שבוא הגיר שורד עוד קצת דווקא בגלל הזוהמה בשמן

יום טוב גם לך

פורסם

סהכ לפתוח בורג ולרוקן 3.5 ליטר. לסגורו למלא שוב 3.5 ליטר פז סנטטי . 200 שקל בלחץ פעם בשנתיים והשמן מבריק והגיר כמו מרגרינה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בלבלתם אותי חברים.

נאמר פה מבעל מקצוע מומחה שאם הרכב נוסע בלי בעיות אז אפשר לנסוע בלי שום בעיות ולדחות את השיפוץ מנוע שעולה 6000 ש"ח שזה המון(אותה תשובה שקיבלתי במוסך דרך אגב).

בגלל שהרכב באמת נוסע מצוין למרות הנורה הסוררת אני נוטה להסכים איתו.

אז כבר הזמנתי מהאיבי סורק תקלות ב100 ש"ח בשביל איפוס המנורה.

מה שבאמת בלבל אותי זה האם להחליף או לא להחליף שמן גיר גם אם נצא מנקודת הנחה שזה לא יפתור את התקלה.

חלק אומרים לא חלק אומרים כן.

יבוא ספי ויפיל פור לפני שהרכב נכנס למוסך.

סך הכל אני ישמח להחליף שמן גיר אם זה בריא לרכב ואם לא אז אני יעשה שיפוץ מתי שהוא שיהיה לי 6000 ש"ח ספייר.

• תוכן חדש...