Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, מזדמן לי להיות בהולנד בסופש הקרוב וראיתי שבזנדוורט יש בסופ"ש מרוץ GT4, MX5, קיה ועוד כמה מרוצים מעניינים וחשבתי אם כבר אני שם למה לא לקפוץ.

נכנסתי לאתר של זנדוורט להזמין כרטיסים ויש שם כמה דברים שחלקם לא כל כך ברורים לי, קודם כל פירוט של הכרטיסים מתורגם מגוגל טרנסלייט:

PADDOCK

SATURDAY, May 23, 2015

€ 5.00 EUR

The PADDOCK SATURDAY card gives you access to paddock on Saturday 23 May 2015. The entire dune area and the covered grandstand is freely accessible on May 23, 2015.

On the paddock benefit from views from the roof of the pit complex and The Paddock Hill Grandstand. You can also take a look at the race teams in the paddock.

This ticket costs € 7.50 at the box office. Under 12 admitted free when accompanied by an adult.

DUNE

SUNDAY May 24, 2015

€ 10.00 EUR

The DUNE SUNDAY card gives you access to the dunes and the grandstand on Sunday, May 23 2015. to 12 years admitted free when accompanied by an adult.

This ticket costs € 12.50 at the box office, but only in advance € 10.00.

PADDOCK

SUNDAY May 24, 2015 (including access on Saturday)

€ 20.00 EUR

The PADDOCK WEEKEND card gives you access to the entire circuit area on Saturday 23 and Sunday, May 24th 2015. On the paddock benefit from views from the roof of the pit complex and The Paddock Hill Grandstand. You can also take a look at the race teams in the paddock. This ticket costs € 25.00 at the box office.

עכשיו לשאלות:

1. כפי שמסומן באדום באופציה של הדיונות, כתוב שהתאריך הוא יום ראשון ה24 במאי, ולמטה בפירוט כתוב שזה כניסה ל23 במאי ובכל זאת כתוב ראשון, טעות שלהם? מה הסיכוי שזה ל23, ואני אגיע ב24 ולא יתנו להכנס?

2. הגיוני שאין אפשרות להזמין כרטיס לטריבונות רק ליום ראשון? למה בטריבונות זה כרטיס משולב ולדיונות רק לראשון?

3. מה בכלל נותן לי הכרטיס לטריבונות? מעבר לכסא? אחרי הכל המחיר הוא פי 2, כמה זה כבר נורא לשבת על הדשא?

4. לפי המפה יש paddock 1 וpaddock 2, הכרטיס של הpaddock נותן מעבר לשני המתחמים?

שורה תחתונה למי שיצא ללכת לבלות בכמה מסלולים, מה ההצעה המשתלמת? אנחנו מתכננים לנסוע רק למירוצים של יום ראשון ככה שהאם שווה באמת לקנות כרטיס ליומיים ולנצל רק יום אחד?

• תוכן חדש...