Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר שהרכב עבר טיפול 120K במוסך (שמן,פילטר שמן מקורי, נוזל קירור ונוזל בלם) ונלקח גם לטסט במסגרת הטיפול יש רעש שונה מהמנוע בסל"ד של 3000 ומעלה.

הדבר מורגש בעיקר כאשר אני נעזר בבלימת מנוע בירידות או מטפס לסל"ד קבוע וקרוב ל3000 בעליות.

אני לא יכול לומר שהרעש חזק בצורה שמפריעה מאוד לנסיעה אך בתור משהו שמכיר את הרעשים שהמנוע עושה אכן יש שינוי (לרעה) ברעש שהמנוע מפיק בסל"ד הנ"ל.

האם טיפול כשכזה יכול לגרום לרעש שונה מכיוון המנוע ?

בתודה

אלון

פורסם

האם זה רעש של המנוע עצמו (תקתוקים למשל) ?

או אולי רעש נלווה (פחית שרועדת / בורג משוחרר) ?

קשה קצת לאבחן דרך המקלדת (אולי אם תעלה סרטון יהיה יותר קל לשער מה הבעייה).

בכל מקרה - ממליץ לחזור למוסך שטיפל לשם בדיקה חוזרת.

alfa 156 2.5.

פורסם

הרעש עצמו הוא לא רעש חריג - תקתוקים/רעש מתכתי צורם, אלא מרגיש יותר שעוצמת הרעש והנוכחת שלו חזקה יותר בתא הנוסעים.

יכול להיות שאני אתרגל עם הזמן לרעש אבל מוזר לי שמיד לאחר הטיפול הדבר עלה.

(אני לא חושב שסרטון יצליח להסביר את התוצאה כי רק מי שנהג ברכב לפני ומכיר את רעש המנוע הקודם יוכל להבחין בתופעה אבל אנסה לצלם סרטון ולראות מה יוצא בכל זאת).

פורסם

עקרונית טיפול פשוט לא עלול לגרום לשום רעש חריג ולכן אם זה קרה מייד לאחר הטיפול ולא היה מוכר לך לפני חזור למוסך שביצע את הטיפול ודרוש שייבדקו ויעברו על מה שעשו.

• תוכן חדש...