Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נסעתי עם האוטו שלי אימפרזה 06 נסיעה ממושכת בלי שמן ובמהלך הנסיעה כשאני מאט את הרכב כדי לעצור בשולי הכביש, המנוע נכבה לבד, הזמנתי גרר ולקחתי אותו למוסך, הנזק הוא שהמנוע הלך וצריך מנוע חדש, מה עלות של מנוע כזה חדש והאם שווה לי בכלל לקנות מנוע חדש או שאפשר למכור את הרכב במצב כזה ולקנות במקומו חדש?

פורסם

תלוי מה המחירון של הרכב.

ומה עלותו של מנוע חדש.

אם יש כסף ואפשרות לרכב חדש אז למה לא?

במיוחד שהיום לקנות רכב חדש לא צריך את כל הסכום.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אפשרי גם לסרסר זונה מכוערת.

הכל עניין של ביקוש והיצע.

אם אני יכול להשיג מנוע כזה ב3000 שקל באמצעות קשרים ולקנות את הרכב ממך בהנחה של 9000 אני אקנה.

תנסה לדעתי למכור למוסך שהרכב נמצא בו כרגע.

פורסם

החלפה למנוע טוב מפירוק יעלה כ 5000-6000 ש"ח כולל עבודה, כולל בדיקה ושמנים ורצועות עם אחריות ל חצי שנה .

אם המוסך שלך רציני, הוא ידע למצוא מנוע טוב ולהתקין אותו ללא כל בעיות.

בדוק בעוד מספר מוסכים מחירים וידע , בדוק גם במוסכים מומלצים בפורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?79-פורום-חוות-דעת-בעלי-מקצוע

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מסקרן אותי לדעת איך הגעת למצב שאתה נוסע בלי שמן? הייתה נזילת שמן מהמנוע ולא שמת לב?

במהלך נסיעה נורת האזהרה של השמן הייתה דלוקה וכששמתי לב לזה האטתי את הנסיעה כדי לעצור בשוליים ואיך שאני בא לעצור את הרכב המנוע המנוע הספיק להתכבה לבד

• תוכן חדש...