Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב פולו 2003

יש לי נזילה ממסרק ההגה אומנם לא נזילה גדולה, צריך פעם ב3 חודש למלא שמן הגה כוח שנגמר כתוצאה מנזילה , יש לי טסט בקרוב ואני פוחד שיכשילו אותי על זה ( תלוי במצב רוח של הבחן גם)

השאלה שלי היא כך: האם כדאי להחליף גומיות של המסרק וזה יעזור ה=בכללי וגם יעזור לעבור את הטסט?

והאם שטיפת גחון יעזור גם? למרות שיכול להיות נזקים..

פורסם (נערך)

נתקלתי בעבר בבעיה כזאת בפולו, ברוב הפעמיים הנזילה היא מצעד שמאל של המסרק הגה.

אתה צריך לפחד מהבעיה הזאות כי היא בעיה בטיחותית לא בגלל שלא תעבור טסט אם יזהו.

החלפת גומיות לא תעשה דבר, הנזילה היא מהאוטם של המסרק, אף אחד לא ישפץ לך את המסרק הזה ואם תחליט לשפץ לבד תצטרך לכל הפחות ליפט ויהיה לך קשה מאוד למצוא אוטמים חדשים לשיפוץ.

אם ברגע זה תעלה את האוטו על ליפט או ג'ק אתה תשים לב שהנזילה היא משמעותית ויצאה לך הרבה שמן מהגומייה.

ממליץ לך בחום לתקן את התקלה הזאות ולא לנסות להסתיר אותה למרות שמדובר בהוצאה לא קטנה בכלל.

עריכה אחרונה על ידי x-Anton-X
פורסם
נתקלתי בעבר בבעיה כזאת בפולו, ברוב הפעמיים הנזילה היא מצעד שמאל של המסרק הגה.

אתה צריך לפחד מהבעיה הזאות כי היא בעיה בטיחותית לא בגלל שלא תעבור טסט אם יזהו.

החלפת גומיות לא תעשה דבר, הנזילה היא מהאוטם של המסרק, אף אחד לא ישפץ לך את המסרק הזה ואם תחליט לשפץ לבד תצטרך לכל הפחות ליפט ויהיה לך קשה מאוד למצוא אוטמים חדשים לשיפוץ.

אם ברגע זה תעלה את האוטו על ליפט או ג'ק אתה תשים לב שהנזילה היא משמעותית ויצאה לך הרבה שמן מהגומייה.

ממליץ לך בחום לתקן את התקלה הזאות ולא לנסות להסתיר אותה למרות שמדובר בהוצאה לא קטנה בכלל.

מזאת אומרת אף אחד לא ישפץ את המסרק? מדוע לא? ואם זה בא מהאטמים? זה אומר שצריך רק להחליף אטימים ללא שיפוץ או החלפת המסרק?

פורסם

זאות אומרת שלרוב מוסכים שתבוא אם לא כולם יגידו שצריך להחליף מסרק ולא יתעסקו אם שיפוץ שלו, למה לא? כי יותר משתלם וקל להם להתקין אחד חדש או תחלופי או מפירוק ולגבות ממך על זה בסביבות 2000 שח ולא להתחיל לפרק אותו ולשפץ, אטמים הם אם טבעת מתכת וקפיץ בתוכם (כמו אוטם מכסה שסתומים של פלאגים ביפניות ישנות סיוויק) ומי שישפץ יצתרך לשבור את הראש איך להוציא את האוטם וגם בגלל שקשה מאוד להשיג את אטמים ומה שבטווח לא תשיג אטמים מקוריים.

כן, רוב הפעמיים הנזילה היא מהאטמים החיצוניים (אין פה קשר לגומיות אבק), בשיפוץ מחלפים את כל האטמים והגומיות הפנימיות יש כ12-15 כאלו, אלה אם כן הייתה פגיעה בגלגל והתעקם המנגנון של המסרק ואז אין מה לעשות.

פורסם
זאות אומרת שלרוב מוסכים שתבוא אם לא כולם יגידו שצריך להחליף מסרק ולא יתעסקו אם שיפוץ שלו, למה לא? כי יותר משתלם וקל להם להתקין אחד חדש או תחלופי או מפירוק ולגבות ממך על זה בסביבות 2000 שח ולא להתחיל לפרק אותו ולשפץ, אטמים הם אם טבעת מתכת וקפיץ בתוכם (כמו אוטם מכסה שסתומים של פלאגים ביפניות ישנות סיוויק) ומי שישפץ יצתרך לשבור את הראש איך להוציא את האוטם וגם בגלל שקשה מאוד להשיג את אטמים ומה שבטווח לא תשיג אטמים מקוריים.

כן, רוב הפעמיים הנזילה היא מהאטמים החיצוניים (אין פה קשר לגומיות אבק), בשיפוץ מחלפים את כל האטמים והגומיות הפנימיות יש כ12-15 כאלו, אלה אם כן הייתה פגיעה בגלגל והתעקם המנגנון של המסרק ואז אין מה לעשות.

אגב אמרת לא בטיחותי למה? אם יש שמן הגה הכל תקין ההגה זז מצויין לא מרגישים שום דבר לא תקין

פורסם

לא בטיחותי כי הנזילה תגדל אם הזמן, עכשיו אתה ממלא שמן כל 3 חודשים בעוד תקופה תצתרך למלא כל שבוע.

ואם יגמר השמן אז לא יהיה לך תיגבור של הגה.

• תוכן חדש...