Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

רכשתי היום יונדאי I20, 1600, SUPREME ידנית...

87000 ק"מ שנת 2009.

כמובן שלפני הרכישה לקחתי את הרכב לבדיקה, שם נאמר לי כי המנוע של הרכב תקין למעט "רעשים במנוע + מגלגלות ואביזרים", כמו כן ציין הבוחן כי יש רעש מגלגל במנוע וזה לא משמעותי...

כמו כן השלדה תקינה לחלוטין והגיר גם תקין למעט בלאי טבעי של המצמד...

אני לא מבין גדול ברכבים ולכן אני מנסה להבין...

הרעשים שהמנוע של הרכב עושה הינם תקתוקים (אי אפשר לשמוע אותם מתוך הרכב, רק מבחוץ) והמנוע נשמע כאילו הוא מנוע דיזל, ראוי לציין שזה קורה בהילוך סרק והילוך ראשון, מהילוך שני והילך המנוע נשמע פיקס..

מה יכולה להיות התקלה? יש לי ממה לחשוש? אני רוצה כמובן ללכת לתקן במוסך אך אוכל ללכת רק לאחר החג, מפחיד אותי שיש תקלה מסיבית במנוע של האוטו.. אשמח להתייחסות מקצועית ואם יש שאלות כמובן שאענה עליהן..

נ.ב. האוטו נוסע מאוד חלק, למעט הרעשים.

תודה רבה!

• ספונסר פורום
פורסם

החלפת שמן ומסנן שמן (חייבים להחליף את שניהם יחד) היא עניין של כמה מאות בודדות של שקלים.

אבל אין טעם לקפוץ לניחושים שנדרשת החלפה של שמן ואין טעם גם להיכנס לפאניקה. גש למוסך טוב ומקצועי בהקדם, בקש שיבדקו את הרעש הזה. לדעתי רוב הסיכויים שהכל בסדר וזה הרעש של האוטו, אבל כדי שתישן טוב בלילה כדאי שתבדוק את זה.

מהיכן אתה בארץ? ננסה להפנות אותך למוסך הוגן ומקצועי.

פורסם

קודם כל תודה רבה! אכניס אותו למוסך בהקדם לטיפול כפי שתכננתי... אני מאיזור פרדס חנה אבל עובד לעיתים בתל אביב.. תודה שוב!

פורסם

מנצל שרשור קל - מישהו יודע אם כלומביל עדין מוכרת גירסה כזו? נראה שבשום מקום אין סופר מיני ידיניות עם 120~ כ"ס אלא רק 80~. איך היונדאי הזו באופן כללי?

• ספונסר פורום
פורסם
קודם כל תודה רבה! אכניס אותו למוסך בהקדם לטיפול כפי שתכננתי... אני מאיזור פרדס חנה אבל עובד לעיתים בתל אביב.. תודה שוב!

בתל אביב יש לך את מוסך זיסו, מקצועי אמין ונחמד מאוד. הוא מכיר טוב מאוד את הרכבים האלו ואני בטוח שברגע הוא יוכל להגיד לך אם הרעש הזה תקין או לא, ומה בדיוק צריך לסדר.

מנצל שרשור קל - מישהו יודע אם כלומביל עדין מוכרת גירסה כזו? נראה שבשום מקום אין סופר מיני ידיניות עם 120~ כ"ס אלא רק 80~. איך היונדאי הזו באופן כללי?

אין יותר את הדגם הזה בארץ, מכרו אותו רק בשנים 2009-2011 או משהו כזה. היום i20 ידנית מגיעה רק עם מנוע 1,200 סמ"ק. נדמה לי שאפשר להזמין היום סיאט איביזה 1200 סמ"ק טורבו ידנית, לדעתי זה הכי קרוב שיש.

• תוכן חדש...