Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם הונדה סיוויק האצ'בק 2012 ידנית שנכנסת בתקציב שלך. אם אני לא טועה ראיתי אחת כזאת אדומה ביד 2.

לא קשור למוכר.

פורסם

היי מור,

יונדאי i30 היא בהחלט אופציה מצויינת לדרישות שלך. היא משפחתית האצ'בק מרווחת עם תא מטען בעל גישה נוחה מאוד. ההבדל בין גרסת ההאצ'בק לגרסת הCW (סטיישן) היא כמובן בנפח תא המטען. לגרסת ההאצ'בק יש 340 ליטר ממוצעים ולסטיישן יש 544 ליטר שנחשבים להרבה מאוד.

בתקציב שלך נכנסים שני הדגמים בלי בעיה. את מוזמנת להגיע לאחד מסניפינו ולהרשם בעצמך.

מלבד היונדאי המדוברת יש לנו כמובן עוד מלאי עצום של מכוניות ודגמים, אולי תמצאי יותר מדגם אחד שימצא חן בעינייך.

פורסם
אחרי התלבטויות רבות החלטנו שאנחנו מעוניינים יותר בהאצ'בק / 5 דלתות / מיקרוואן ולא במשפחתית סדאן רגילה.

עדיף לא מליסינג, לא איכפת לנו שתהיה יד שניה. עדיפות לידנית.

האפשרויות שעלו הן

הונדה ג'אז - אבל הבעיה שבהיברידית יש בעיית נפח בתא מטען ולא יודעת אם אחרי שנת 2011 בכלל קיימת כזאת שהיא לא היברידית.

טויוטה ספייס ורסו - נשמח למצוא כזאת אבל אין למכירה כמעט.

יונדאי i30 - אופציה טובה אבל לא הצלחתי להבין אם כדאי את הcw או לא.

 

יש עוד רכבים בסגנון? שוב עדיפות לידני.

 

יכול להיות שגם קיה סיד תתאים לך כאופציה.

לא יצא לי לנהוג עליה אישית אבל ממה שזכור לי החוו"ד הכללי עליה הוא די מפרגן

פורסם

קשה לי להאמין שתמצאי סוזוקי קרוסאובר בתקציב הזה.

הדגם הקודם ה-SX4 יכול להתאים, מעין משפחתית קומפקטית קטנה יחסית עם גג גבוה ומרווח פנים טוב. החיסרון העיקרי לטעמי הוא 4 כוכבים במבחן הריסוק.

אני אחזק דגמים אחרים שכבר הוצעו כאן כמו הקיה סול שנשמע מאוד מתאים למשימה וגם הסיטרואן C3 פיקאסו.

אפשר לבדוק גם את הסקודה יטי הידני, מעין ג'יפון קטן או מיקרוואן על סטרואידים. בתקציב שלך יכנס אחד כזה ידני משנת 2012 ויש מבחר לא רע ביד 2.

×
×
  • תוכן חדש...