Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון מול לובינסקי: האחריות היא עד 40 אלף קילומטר בשנתיים וסהכ 140 אלף, כך שהמקסימום קילומטרטז שהם מציעים הוא 100 אלף לקניה כעת

פורסם

מניסיוני חשוב לדעת בדיוק את האותיות הקטנות של האחריות שלובינסקי נותנים. לאור ניסיון העבר כאן בפורום לגבי אמינותם, הייתי בודק בזכוכית מגדלת מאוד מאוד גדולה את העבר ומצבו העכשווי של הרכב שאתה רוצה לקנות מהם. לא צירפתי סתם את הקישור בתגובה הקודמת שלי. שיהיה בהצלחה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם (נערך)
מכונית (ועוד משומשת) שעומדת תחת כיפת השמיים מעל שנתיים, ישר לגריטה!

קצת הגזמנו לא? רק קצת?

הרכב עמד שנתיים, נניח.

לוקחים מחליפים לו צמיגים, רצועות שמנים פילטרים, פלאגים, מותחנים וכיוצא בזה...

לא רואה שום מניעה לקנות רכב כזה, במחיר הנכון זו יכולה להיות קניה מעולה.

רכב לא מתפורר מלעמוד בחוץ, נכון שזה לא הכי טוב לפלסטיקים ולצבע, וגם לגומיות אולי, אבל לא משהו שהייתי מכריז "גריטה"!

חבר קנה c4שעמדה גם מעל שנה, החליפו לו חצי רכב בערך כולל מגבים ומצבר, הרכב כבר נוסע למעלה משנה. לאחר הקניה ביצעתי לו דיטיילינג פנימי יסודי, לאחר מכן עשה פוליש פשוט במכון. מבסוט עד הגג. והרכב נראה מצויין.

אגב - אני החזרתי לשימוש פגו 205 שהייתה לאחי, הוא פשוט זנח אותה בחצר הבית (היה בית פרטי גדול).

אחרי כמה שנים העלתי את הרכב על גרר, לקחתי את הרכב למוסך, עשו טיפול גדול כולל בולמים אפילו וכל המצויין למעלה, הרכב נסע ככה כמה שנים ללא בעיה, אפילו המזגן עבד אחרי שהוספתי גז. וזה היה רכב 94, לא רואה סיבה שרכב 2009 לא יעשה אותו דבר.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

על מה לעמוד מול לובינסקי ביישור קו? יש טעם לקחת את הרכב לבדיקה במכון חיצוני?

ישנם טיפולים יקרים (טיימינג וכו') שיש צורך לעשות אחרי 140 אלף קילומטר ? האם לאחר הנסועה הזו הגיר מתחיל לעשות בעיות, או שאם הוא נסע שנתיים בסדר הוא לא מועד לפורענות?

פורסם
על מה לעמוד מול לובינסקי ביישור קו? יש טעם לקחת את הרכב לבדיקה במכון חיצוני?

ישנם טיפולים יקרים (טיימינג וכו') שיש צורך לעשות אחרי 140 אלף קילומטר ? האם לאחר הנסועה הזו הגיר מתחיל לעשות בעיות, או שאם הוא נסע שנתיים בסדר הוא לא מועד לפורענות?

האם קראת את הקישור שצירפתי?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?556762-%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%A7%D7%99-%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%95-%D7%9C%D7%A1%D7%93%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%A2%D7%9D-%D7%B4%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D%D7%B4-%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95

ברור לקחת את הרכב לבדיקה ועדיף כמה שיותר יסודית.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

שלום לכולם.

בלובינסקי טרייד הציעו לי את הרכב המדובר. שילמתי מקדמה של 2000 ש"ח שיביאו אותו לסניף גלילות, אותה אני יכול לקבל חזרה אם אסוג מהעיסקה. הם מציעים לי אותו ב- 30 אלף ש"ח, טסט לשנה על חשבונם, מתחייבים ליישור קו מלא ושנתיים אחריות (ראו בהמשך את הסייגים. אשמח לניסיונכם ודעתכם אם היא שווה משהו...)

פרטי הרכב:

יד 2 (ליסינג יד 1), עם 104 אלף קילומטרים.

הרכב עמד במגרש בדיוק חצי שנה (נרכש בטרייד באוקטובר 2014).

לפני המסירה לטרייד הבעלים הקודם עשה לו טיימינג וברקסים (אני אנסה לאתר היום את הבעלים הקודם ולשאול למה באמת הוא השקיע כל כך הרבה ברכב לפני מסירה לטרייד-אין. השגתי כבר את המספר שלו דרך האינטרנט)

השאלות שלי:

1. מה דעתכם על הבדיקה? אני מעוניין לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית במכון. על איזה מכון אתם ממליצים באיזור גלילות? על מה לתת דגשים בבדיקה?

2. צירפתי צילום של ההסתייגויות באחריות המקיפה לאורך השנתיים (בנוסף לכך שכל מימוש אחריות כרוך בהשתתפות עצמית של 300 ש"ח גם אם זה איזה חיישן או משהו קטן אחר....). שימו לב בייחוד להסתייגות בסעיף 2.2. האם זה לא מעקר תוכן את האחריות? על מה לתת דגש בבדיקה לאור ההסתייגויות הללו? למישהו יש ניסיון איתם במימוש האחריות במוסכים?

3. באותם תנאים הם מציעים לי גם פיג'ו 308. האם היא עדיפה על ה- C4? עשיתי סיבוב קטן במגרש על הסיטרואן. היא מרגישה לי מאוד כבדה ולא נמרצת (רק מנוע. במגרש לא יכולתי להתרשם מהגיר. בנוסף לא אהבתי את זה שאין לי שעונים נורמאלים מול העיניים. אולי זה עניין של הרגל...) האם בפיג'ו 308 מרגישה יותר נמרצת?

אשמח לעזרתכם!

CAM00138.jpg

בדיקה.jpg

פורסם

אני מניח שמדובר ברכב שהיה ביד ראשונה של פריים ליס, חברת הליסינג של לובינסקי, כך שכדאי לבדוק כמה זמן הרכב הזה עמד במגרש לפני שהבעלים השני רכש אותו.

הבדיקה נראית סבירה למעט עניין מילוי החומר שיש לברר יותר לעומק. כמו כן יש להקפיד על החלפת הצמיגים, הפנס ותיקון המתלה האחורי. יחד עם זאת לא ברור האם זו בדיקה שבוצעה על ידי לובינסקי שהרכב כבר היה אצלם או הבדיקה אותה ביצע הבעלים טרם מכירת הרכב ללובינסקי. הייתי מנסה להשיג את האחרונה מאחר והיא אמורה להיות מהימנה יותר. בכל מקרה לא הייתי בודק את הרכב באזור, מה גם שאין מכון מומלץ לדעתי בסביבה אלא נוסע מעט למ.מ.מ. בבני ברק. כמו כן יש לעיין בהיסטוריית טיפולים ותיקונים (וראה שרשורים מדאיגים אחרים בפורום לעניין זה לגבי לובינסקי טרייד).

אני מפרש את סעיף 2.2 כמתייחס לטיפולים ותחזוקה שוטפת ולא כמייתר את האחריות על מכלולים שאינם דורשים החלפה כחלק מתחזוקה שוטפת של חלקים מתבלים.

כמי שיש לו את שתי המכוניות הללו בבית (בדגמים שונים C4 VTS ו- 308 טורבו) הייתי בוחר בגרסאות הללו ב-308 על פני ה-C4 מאחר והיא מרגישה מודרנית ומרווחת יותר. בכל מקרה שתיהן לא בדיוק נמרצות בדגמים בהם אתה מתעניין וזו הסיבה שטרם רכישת ה-308 מיקדנו את החיפוש בדגמי הטורבו או ב-C4 שני ליטר.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

תודה רבה. הצלחתי לשוחח לפני שעה קלה עם המוכר שהעביר את הרכב לטרייד לפני כמה ימים. הוא אמר לי כי לא היו לו שום תקלות עם הרכב, והוא החליף אותו אחרי הטיימינג והברקסים סתם כי רצה לפנק את אשתו במשהו יותר חדש.

מה היתרונות של מ.מ. בני ברק על שאר המכונים?

פורסם

m.l.

תהיה בטוח שהיבואן ינסה למקסם את המכירה וישאף להשקיע כמה שפחות. מכונית שעומדת, מתבלה הרבה יותר ממכונית שנוסעת. כהתחלה צריך להחליף מצבר, שמן, נוזל קירור, רצועת טיימינג (ועל הדרך משאבת מים), משאבות בלמים, צמיגים, צינורות גומי למינהם, פילטרים, ובנוסף טיפול מקיף לצבע ותא הנוסעים. עלות הטיפול בכל הסעיפים הנ״ל הינה אלפים (רבים) של ש״ח. היבואן במקרה הטוב יעשה פוליש/ווקס ויחליף צמיגים.

אני לא הייתי נוגע ברכב כזה, כיוון שהוא צפוי להחלפות של הרבה מכלולים (שחלקן הוזכרו מעלה) והם לא מכוסים באחריות!

לא הייתי נוגע בפגר כזה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
תודה רבה. הצלחתי לשוחח לפני שעה קלה עם המוכר שהעביר את הרכב לטרייד לפני כמה ימים. הוא אמר לי כי לא היו לו שום תקלות עם הרכב, והוא החליף אותו אחרי הטיימינג והברקסים סתם כי רצה לפנק את אשתו במשהו יותר חדש.

מה היתרונות של מ.מ. בני ברק על שאר המכונים?

מנסיוני הם קפדנים יותר ממקומות אחרים באזור. ניתן להוועץ אח"כ עם מוסך מורשה ובפורום ולראות מה מהערותיהם דורשות התייחסות.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הם מציעים את מכון מבדק ברעננה, וטוענים שזה אותם בעלים של מ.מ. בבני ברק. למישהו יש ניסיון עם המכון הזה?

פורסם

אכן באותה בעלות, וסבירים בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה אתה מתעקש להתעלם מכל מה שכתבו לך פה ומשלל סיפורים בפורום על מעללי לובינסקי?

האחריות שלהם לא שווה כלום ולפעמים אפילו עולה לך כסף. למשל כשאתה רץ למוסך מורשה בגלל התראה חמורה, ומגלה אחרי "בדיקה" שלהם שעולה לך 150 שקלים ("חיבור למחשב") שזה חלק שעלותו 50 שקלים, אבל זה נחשב "בלאי" ואז אתה משלם 400 שקלים על הסיפור המוזר הזה.

אז מה אם המוכר אמר לך בטלפון שהאוטו סבבה? גם לי אמר את זה המוכר בסיפור שפרסמתי כאן (והוזכר בשירשור). ואז גיליתי שהוא נפטר מהאוטו בגלל תקלה שאובחנה במוסך הרשת ולא בא לו לתקן.

ועכשיו נעבור למחיר - לי הציעו בלובינסקי 32 אלף ש"ח לפני בדיקה על C4 טורבו מפוארת מודל 2010 יד ראשונה פרטית. אז למה אתה חושב שמגיע להם 30 על רכב מליסינג ישן יותר ומדגם נחות? יש להם מאות כאלו במלאי והם מתעקשים להציע ללקוחות דווקא את אלו מהליסינג עם הקילומטראז' הגבוה. אם איש המכירות יצליח להשחיל לך את האוטו הזה הוא יקבל חופשה באילת בתור צ'ופר.

• תוכן חדש...