Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מעוניין לקנות כמה חלפים לטרקטורון שלי בארה"ב בעקבות המחירים המאוד נמוכים שם ולשלוח לתושב שגר שם והוא ישלח לי את זה לארץ.

על פי הטבלה של רשות המיסים, אם אני מייבא חבילה בין 75$-500$ העלות תהיה "בהתאם לפריט המיובא".

התכנון שלי הוא להביא קיט של מיסבים לגלגלים קדמיים, קיט של מיסבים לגלגלים אחוריים, אטם ראש מכסה שסתומים ועוד כל מיני שייבות קטנות וכמה חלקי מתכת קטנים [ פינים ברגים וכו' ]

סה"כ עלות של כל החבילה הזאת תעלה לי כ 414 ש"ח שנכון להיום שווים באיזור ה 105$.

האם יש לי סיבה לחשוש מבעיות בכניסה לארץ?

אני פשוט לא רוצה להגיע למצב שעשיתי את כל הבלאגן הזה בשביל לחסוך כסף שבסוף אני אשלם אותו למדינה.

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא, תודה.

פורסם

שלח רק בusps שזה הדואר האמריקאי, בשום פנים לא בשירותי קורייר (דהינו ups, DHL FedEx ודומיהם). אם אין חלקי בטיחות בחבילה לא תצטרך אישור משרד תחבולה, ( תחבורה). אם תשלח על תקן ״צרור״ (parcel) אולי אפילו לא יעצור במכס.

פורסם (נערך)

זאת אומרת שאני יכול להכין לי חבילה בעלות של 150$ ולא יקחו לי על מס\מע"מ\סתם כסף?

עריכה:

בדף שפירסמתי כתוב שהאתר מעודכן ל 12/03/2015, או שזה סתם משתנה כל יום? יש לך את המידע היותר מעודכן?

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

מתנצל, בבדיקה חוזרת הבנתי שטעיתי ועשיתי בלאגן.

מ-75$ יש תשלום מע"מ 18%.

מ-500$ מתווסף תשלום מכס (במידה וחל מכס על הפריט).

פורסם

בהחלט יכולה להיות בעיה, כדי למנוע בעיות נסה לקבל רישיון ייבוא לפריטים המדוברים לפני​ שתשלח אותם ארצה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה טופס "שמוסתר" באתר של משרד הרישוי. עקב כך, אני שומר אותו בהודעות בפייס...

יש למלא את טופסhttp://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/BakashaRisuiYevu.pdfבקשה לרישוי יבוא אישי לצריכה עצמית של חלקי חילוף ומכללים לרכבולשלוח לכתובת המצויינת ע"ג הטופס בצרוף כל המסמכים הנדרשים של החלק שאותו ייבאת.לאחר מילוי הטופס ושליחתו, הטופס יבדק ורק לאחר מכן יאושר וישלח אליך. לפרטים נוספים תוכל ליצור קשר עם המחלקה בטלפון

פורסם

כמו שנאמר כאן אל תזמין עם חברת שליחויות פרטית(DHL,fedex וכו) ובמיוחד לא אקספרס אלא רק עם הדואר הרגיל באותה מדינה(בארה"ב זה usps).

בדיוק היום התקשרו אליי מ DHL להודיע לי שאני צריך לשלם מעל 200 ש"ח על פריט שרכשתי בגרמניה ונשלח אליי ב DHL exspress,

בחבילת "ההטבות" שקיבלתי יש מס קניה(על כל החלקים לרכב מלבד חלקי בטיחות), מע"מ,דמי טיפול ובנוסף לכל גם תקעו לי אגרות מכס!.

בקיצור תחסוך לך עצבים וכסף ותזמין רק בדואר רגיל ותשתדל שיארזו לך את המוצרים באריזה קטנה ככל האפשר.

בהצלחה.

• תוכן חדש...