Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

למי שלא רוצה לקרוא על כל תהליך בחירת הרכיבים תעברו ישר לפסקה שנייה.

לפני כמה חודשים החלפתי רכב.

הרכב החדש הינו לאון FR סוף 2014 1.8.

אחד הדברים שאני ממש חייב לציין לפני שאני עובר לנושא הוא שמערכת השמע המובנית מגיע עם שני זוגות קומפוננטים 8" (!!!!!!).

סך הכל זאת המערכת המובנית הכי טובה שיצא לי לשמוע , ויצא לי לשמוע הרבה מאוד כאלה.

למרות ההפתע הטובה של המערכת המובנית לאחר המערכת הקודמת זה פשוט לא הספיק ולכן הוחלט להתקין משהו קצת מעבר.

בהתחלה התחלתי לשקול שדרוג די מינורי אבל מהר מאוד הגעתי לתובנה שאם אני לא עולה מדרגה (ממה שהיה ברכב הקודם) אין טעם לשדרג בכלל כי המובנית באמת אחלה.

לאט לאט התחלתי לחפש רכיבים.

הדבר היחיד שנשאר מהרכב הקודם הוא המקינטוש MC440M (מגבר בוטיק ישן מאוד בעל 6 ערוצים).

ההתלבטות לגבי שאר הרכיבים הייתה מאוד קשה , בעיקר לגבי הסט הקידמי.

יצא לי לשמוע דיי הרבה סטים במהלך הימצאותי בתחביב ובעיקר לפני הרכישה הנוכחית.

בסופו של דבר הוחלט להישאר "בבית" ולעלות מדרגה מבחינת רמת הסט והסט הנבחר הינו רינבו מסדרת הגרמניום.

בעיה הכי גדולה שהייתה לי היא שה HU המקורי הינו גם חלק בלתי נפרד ממחשב הרכב ולא ניתן להחלפה מבלי לפגוע בפונקציות מאוד חשובות(לפחות בשלב זה).

לכן הוחלט להוסיף פרוססור , לה JBL MS-8 נמאס לי ברכב הקודם והחלטתי מה שנקרא במובן מסוים לעלות רמה.

נבחר קודיסון ביט 1.

השלב הבא היה למצוא מונו וסאב ובעצם לסגור את הסיפור , סדיוק כמו עם הסט הקידמי גם סאבים שמעתי דיי הרבה אבל איך שהוא שום דבר לא ריגש אותי אחרי ה W7.

לפחות לא מספיק כדי להצדיק את ההשקעה בהם.

לכן הוחלט לקנות מונו טוב שיספיק לכל סאב שאבחר.

נבחר גראונד זירו נוקליר 1.2500.

נשאר רק הסאב והחלטתי שאין דבר טוב יותר מאשר לשמוע אצלי ברכב אחרי שהכל מותקן ואז להחליט.

בשלב זה צריך להחליט מתקין לבד ואם לא איפה ואצל מי להתקין.

להתקין לבד אחרי הרכב הקודם ירד מהפרק דיי מהר , אז החלקתי לבדוק מס מקומות בינייהם יוסי אלפיין , ארט סאונד , וישראל גוניור.

בסופו של דבר הוחלט ללכת על בטוח על ישראל גוניור , גם עבודה יוצאת מין הכלל וגם מחיר הגיוני וסביר.

קבענו מועד התקנה והתחלנו את התהליך ב 9 בבוקר והוא נגמר אי שם בסביבות 10 בערב.

הנושא ההתקנה אין יותר מידי מה להגיד רק אציין שזאת ההתקנה הראשונה שאני עושה אצל ישראל ועד אז לא ראיתי עבודות שלו מקרוב רק פה ושם בתמונות.

שמעו אני חייב לציין שהתמונות לא עושות פה מספיק , הבן אדם בעל מקצוע מהשורה הראשונה , עבודה כ"כ נקיה , פדנטית ויפה עוד לא ראיתי !

ירידה לפרטים הכי קטנים , והכי חשוב דאגה שאני יצא מרוצה בכל מצב גם אם זה לעשות משו כמה פעמים ולשנות או להחליף.

את האיטום עשיתי לבד יום אחרי ההתקנה עם דיינמאייט אקסטרים , כרגע יש שני שכבות בדלתות הקדמיות , יש עוד כ 5 יריעות נראה מה נעשה איתם :)

כמו כן אני רוצה להודות לכמה אנשים שעזרו לי בתהליך : ישראל סרול , רועי , ובעיקר אלי.

המון המון תודה לכם עזרתם לי מאוד בייחוד אלי אתה פשוט מלך !

ועכשיו אחרי כל החפירה הזאת ניתן לתמונות לדבר :)

IMG_0386.jpgIMG_0387.jpgIMG_0389.jpgIMG_0390.jpgIMG_0392.jpgIMG_0394.jpgIMG_0396.jpgIMG_0397.jpg

2017 Type R

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא אמרת שאתה צריך מקום בתא המטען? למה אתה שם את כל המגברים והמעבד מאחורה ולא מתחת לכיסאות?

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם

לגבי המקום צריך באופן כללי , בשלב זה עדיין יש לי אפשרות לעשות מה שאני רוצה שיגיע התינוק ככל הנראה הסאב ילך ויחזור בהתאם לשימוש.

למה לא מתחת למושבים? כי המגברים הללו מאוד גדולים , מאוד , אין סיכוי להתקין אותם מתחת למושבים.

וכן היה מאוד חבל על ה W7 , אבל אני חייב לציין שאני מאוד מאוד מרוצה מ ה JBL בחיים לא חשבתי שיהיה לי בכלל מוצר כלשהוא של JBL ברכב , אבל הוא פשוט עושה עבודה נפלאה.

2017 Type R

פורסם

ז'קה תתחדש בענק! בהחלט רכיבים "כבדים" מאוד.

נשאר לי רק לשמוע עם הסאב וכיוונים :), באמת חבל שW7 איננו כבר, אבל כמו שאמרת "לא בוכים על חלב שנשפך"...

תתחדש, שמחתי להיות חלק בכל הסיפור הזה, ולעזור לך במה שיכולתי!

ותעשה טובה... אל תעשה את אותה טעות פעם שנייה ;)

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם
ז'קה תתחדש בענק! בהחלט רכיבים "כבדים" מאוד.

נשאר לי רק לשמוע עם הסאב וכיוונים :), באמת חבל שW7 איננו כבר, אבל כמו שאמרת "לא בוכים על חלב שנשפך"...

תתחדש, שמחתי להיות חלק בכל הסיפור הזה, ולעזור לך במה שיכולתי!

ותעשה טובה... אל תעשה את אותה טעות פעם שנייה ;)

לאלא אתה טועה על הW7 הזה צריכים לבכות כי הוא הלך במחיר זנות

ובמיוחד שהייתי כ"כ קרוב מלקנות אותו אם לא הייתי בבסיס :|

בכ"מ - תתחדש! תמיד כיף לראות את ההתקנות האלה, במיוחד באיביזה הישנה שלך היה טענוג בדיוק כמו עכשיו.

פורסם

עזוב את הW7, כשראיתי את האיביזה נוסעת עם כל הרכיבים שם במחיר רצפה, באתי לבכות.

רציתי להחזיר את הקונה בכוח חזרה חחח. (ואת הסאב במיוחד).

ישבתי לאחרונה אצל ז'קה שמעתי שיר ודמיינתי איך השיר הזה פעם נשמע עם W7, אך כמה שזה חסר! הוא היה מפלצתי :(

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

• תוכן חדש...