Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לשלוח את המכשיר לתיקון ומתלבט.

כל החיים שלי נמצאים בו, מייל, אפליקציות רשימות וכו'.

מה אני יכול לעשות בשביל להיות בטוח שאם אני מוציא את הסים לא יוכלו לראות שום דבר ?

(לפרמט את המכשיר זאת לא אופציה, סך הכל יש בעיה במקש)

פורסם (נערך)

בגדול, הכל נמצא על המכשיר.

על הסים בדרך כלל שמורים רק אנשי הקשר.

במידה ויש לך דברים חשובים תנעל את המכשיר באמצעות סיסמא.

בשביל להחליף רכיב הטכנאי לא צריך להיכנס למכשיר.

עריכה אחרונה על ידי dmxsir

פורסם

לרוב ייבקשו את הקוד אם ישנו כזה על מנת לבצע בדיקה כללית למכשיר לאחר מכן.

בלי קשר, תעשה גיבוי למכשיר אם זה סמסונג/LG/אפל אז קייז/LG PC SUITE/אייטונס (בהתאמה כמובן)

תאפס את המכשיר, תשלח לתיקון ולאחר מכן תעשה שחזור. זו הדרך היחידה שלאיש לא יהיה גישה לקבצים שלך.

לחלופין, אם יש לך במכשיר לוליפופ, אני יודע שישנה אפשרות למשתמש "אורח", "תגן" על המשתמש שלך בסיסמא ותתן להם את המכשיר למעבדה כשהמכשיר במצב אורח. אני לא יודע אם זה מגביל את הגישה לקבצים דרך המכשיר.

גילוי נאות, באופציה השנייה מעולם לא השתמשתי, במקרה חשבתי על זה עכשיו.

פורסם

על כרטיס SIM לא מאוחסן שום דבר ממה שציינת, אנשי קשר ולכל היותר הודעות SMS וגם זה עם מגבלות (אורך שם איש קשר, מספר אנשי קשר, אורך הודעה, מספר הודעות וכו').

אל תדאג לגבי הסיסמאות, הוצאת סיסמאות ממכשיר סלולרי זה עבודה עם כלים שלא בזמינות לטכנאי סלולר, וגם אז בהרבה מקרים מעדיפים פשוט לעקוף את הסיסמא ולא לשחזר אותה.

לגבי כל השאר אני בספק אם יש לטכנאי מה לעשות עם המידע שלך. וסביר להניח שיש לו עוד 10 מכשירים בתור לתיקון והוא יעדיף להחליף את המקש לבדוק שהכל תקין ולהמשיך למכשיר הבא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
על כרטיס SIM לא מאוחסן שום דבר ממה שציינת, אנשי קשר ולכל היותר הודעות SMS וגם זה עם מגבלות (אורך שם איש קשר, מספר אנשי קשר, אורך הודעה, מספר הודעות וכו').

אל תדאג לגבי הסיסמאות, הוצאת סיסמאות ממכשיר סלולרי זה עבודה עם כלים שלא בזמינות לטכנאי סלולר, וגם אז בהרבה מקרים מעדיפים פשוט לעקוף את הסיסמא ולא לשחזר אותה.

לגבי כל השאר אני בספק אם יש לטכנאי מה לעשות עם המידע שלך. וסביר להניח שיש לו עוד 10 מכשירים בתור לתיקון והוא יעדיף להחליף את המקש לבדוק שהכל תקין ולהמשיך למכשיר הבא.

אז לא הבנתי מה אתה מציע לעשות ?

אני לא מתכוון שתהיה לו גישה למייל שלי, פייסבוק, יומן, אפליקציית טפסים וכו'.

מה אני אמור לעשות ?

יש לי נוט4 עם ואין לוליפופ.

פורסם

באמת שאין לו מה לעשות עם הגישה למייל / פייסבוק / יומן וכו' שלך.

בכל מקרה אולי במקרה כזה עדיף להישאר לידו ולהמתין לתיקון תוך כדי שאתה רואה מה הוא עושה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בהחלפת כפתור? לא סביר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם למכשיר יש רוט, אפשר לעשות לו גיבוי מלא דרך הריקברי. מה שקורה זה שהגיבוי יוצר "תמונה" של המצב הנוכחי של המכשיר. אחר כך אין שום בעיה לאפס לפני המסירה לתיקון ולשחזר בדיוק לאותה נקודה אחרי שתקבל אותו חזרה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא מבין מה הלחץ, בסה"כ החלפת כפתור. בערך חצי שעה עבודה.

תשים סיסמא ותשלח לתיקון. טכנאי לא יבקש סיסמא וגם לא מעניין אותו מה יש לך שם.

בשביל לבדוק תקינות הכפתור לא חייב סיסמא, ולא חייב גישה מלאה למכשיר.

בלי קשר, תבדוק מול המעבדה שלך מה הדרישה.

ד"א, על איזה כפתור מדובר?

פורסם

תיקון אצל היבואן? אצלהם בכלל למי יש זמן לחטט לך בפלאפון?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המכשיר חדש! למה אני אמור להתעסק עם כפתור ששקע פנימה ?

לעניינינו:

איך אני מגבה את כל תכולת המכשיר מאפליקציות ועד תמונות אנשי קשר וכו' ? (כן יש כבר גוגל סינק ואת התמונות נגבה על כונן ניד אבל אני מעדיף שהכל יגובה שוב, כמו ליצור CLONE של המכשיר)

פורסם

את אנשי הקשר תשמור בגוגל קונטקטס, לא בסים, טיפ לחיים.

את התמונות תגבה עם ה dropbox camera upload, עוד טיפ לחיים.

מה נשאר? וואטסאפ? יש תוכנות לזה, אישתי מצאה תוכנה שהעבירה לה את כל השיחות כשהיא עברה מאייפון לאנדרויד, אם תרצה אוכל לשאול.

לגוגל יש אפשרות לגבות את כל האפליקציות שלך בענן, כשתתחבר למכשיר מחדש (אחרי שיאפסו אותו) תתבצע התקנה אוטומטית של כל האלפיקציות ונראה לי גם שחזור של כל המידע שלהן.

שמתי את המכשיר מספר פעמים לתיקון בסמסונג ותמיד איפסתי אותו כשמסרתי, לא מבין למה לתת למישהו מכשיר עם גישה חופשי לפייסבוק, למייל ועוד שלל מקומות שמכילים מידע אישי?!

הכי מצחיק היה כשהחזירו לי את המכשיר מתיקון, הטכנאי רשם הערה "צריכת סוללה מוגברת עקב ריבוי אפליקציות" כמו שאמרתי, מסרתי מכשיר מאופס לתיקון.

פורסם
בהחלפת כפתור? לא סביר

אין קשר בין סבירות לבין מה שקורה בפועל.

אצלנו בחברה מכשיר שהולך לתיקון בחברה הסלולרית, רוב הסיכויים יאופס בלי קשר למהות התקלה בפועל.

• תוכן חדש...