Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

...10 ימים אחרי שהחזרתי אותו [את הרכב]. אני לא בדקתי את המרכב התחתון כשלקחתי אותו, והם לא בדקו כשהם קיבלו אותו חזרה.

איך יוצאים מזה ?

פורסם

מה גובה הנזק שאתה נדרש לשלם?

האם מישהו שכר את הרכב בעשרת הימים שחלפו מאז שהחזרת את הרכב ואם כן למה לא מאשימים אותו?

ראית דו"ח שמאי של הנזק? ראית את הנזק בעצמך?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה רוצה עזרה, אתה צריך לספר את כל הסיפור.

שב, כתוב אותו לאט ומסודר, וסמוך על הפורום שתקבל תובנות מועילות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם אתה רוצה עזרה, אתה צריך לספר את כל הסיפור.

שב, כתוב אותו לאט ומסודר, וסמוך על הפורום שתקבל תובנות מועילות.

מה שכתבתי זה מה שיש. החזרתי את הרכב להשכרה לפני 10 ימים מאז לא שמעתי מהם, היום הם התקשרו ואמרו שהרכב נכנס לטיפול וראו שיש דפיקה במרכב התחתון והם רוצים לחייב אותי בנזק כ 4000 ₪. אני מאמין שלא היו שוכרים אחרי כי אז לא היו באים אלי. לא התעמקתי בפרטים ושמאי כי אין לי כוונה לשלם את זה...

לא בודקים מרכב תחתון שמקבלים רכב מהשכרה והם לא בודקים מרכב תחתון שהוא חוזר, זה יכול להיות ככה גם מלפני 4 שוכרים

פורסם

ביום שהחזרת את הרכב חייבו אותך בגין הנזק? לא. שילמת את דמי השכירות על הרכב? כן. מילאת דלק כפי שלקחת אותו? כן.

אם הכל נכון עד עכשיו כפי שכתבתי אין לך מה לדאוג. במוסך ראו את הנזק כי העלו אותו על ליפט, כנראה. במעמד הלקיחה וההחזרה לא מעלים את הרכב כדי לבדוק פגיעות.

חוץ מזה הם נזכרו מאוחר מדי כדי לבשר לך את זה. היו צריכים באותו מעמד{של ההחזרה} להגיד לך את הדברים הללו. אין להם שום "קייס" והם תופסים עליך טרמפ. אסור לך לוותר.

פורסם

כמו שנאמר,היו צריכים להגיד לך את זה במעמד ההחזרה.

זה מגוחך,הרי לך תדע אם מישהו השכיר את הרכב או העובד החליט לעשות מהבאמפרים טרמפולינה בדרך למוסך.

פורסם
אני מאמין שלא היו שוכרים אחרי כי אז לא היו באים אלי. לא התעמקתי בפרטים ושמאי כי אין לי כוונה לשלם את זה...

להפך.

כדאי להתעמק, אם אתה לא מתכוון לשלם.

אני לא בקיא ולא יודע אם הם יכולים לחייב אותך, ואז אתה צריך לתבוע אותם או שהם צריכים לתבוע אותך.

אם הם צריכים לתבוע אותך, חכה עד שהם יזוזו, ואל תזרוק שום מסמך רלוונטי שאולי עוד יש לך. עד שלא קיבלת מהם משהו רשמי, אל תעשה כלום.

אם הם יכולים לנקות לך את הכסף, נסה לבדוק אם אפשר למנוע זאת, ע"י יידוע חברת האשראי שאתה מסרב לשלם.

כי... אם הם ייקחו ישירות מהאשראי, אתה זה שתצטרך לרוץ לתבוע אותם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל זה משמע ממש מטופש מצד חברת ההשכרה, זה יכל לקרות לזה ששכר לפניך.

אל תשלם להם שקל, ואם יש להם אמצעי לחיוב שלך - תבטל עכשיו, כי אחרת תצטרך אתה ללכת לבית המשפט לתביעות קטנות ולרדוף אחריהם.

מיותר לציין שאל תשלם ואל תדבר איתם מעבר לכך שאתה לא עשית את הנזק ואתה לא יודע על מה מדובר. שים לב שהם מקליטים אותך אז משפט כמו "עליתי על מדרכה" לדוגמא יכול לשמש לרעתך.

הם רוצים 4000 ש"ח? שילכו לתבוע.

פורסם

היה לי סיפור דומה עם חברת השכרה,

קיבלנו רכב חלופי למשך מספר ימים שהיה דפוק מכל הכיוונים ואחרי שהחזרנו, אחרי חודשיים טענו שיש תאונה שאנחנו עשינו, והורידו כסף בהתאם מהשכר של אשתי.

לא עזר לנו כלום עד שלא הגשתי תביעה קטנה, לבסוף ממש לפני משפט הם חזרו בהם והחזירו את הכסף.

אצלך לדעתי אין להם CASE, איך אתה יכול לבדוק מתחת לרכב ? בזמן המסירה וההחזרה עוברים על הרכב אבל לא מתחת לרכב ?, זאת המילה שלהם מול המילה שלך, בבית המשפט לבודד יש יתרון מול חברה (בדרך כלל)

הערה לכולם היום חובה לתבוע ארגונים שמתנקלים בשירות, הם בדרך כלל גם מתפשרים לפני בית המשפט. היה לי גם סיפור דומה עם השביתה של אלעל בזמנו....

בהצלחה,

בריאן

פורסם

אם יגבו ממך תשלום, תשלם ואז תתבע אותם חזרה בתביעה קטנה.

אין להם שום הוכחה שאתה הוא זה שגרם את הנזק, ולכן השופט יזרוק את נציגם לכל הרוחות.

שופטי בית המשפט לתביעות קטנות מתעבים גופים גדולים שמנצלים את כוחם על מנת להתעמר בלקוחות.

כל זה בתנאי שמה שתארת כאן נכון, כמובן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מניסיון של חבר שעבד בייצוג חברות השכרה (להלן "הרעים"): חובת ההוכחה עליהם, והם תמיד מפסידים כשזה מגיע לבית משפט. פשוט כי אין להם שום הוכחה מסודרת או צילומים של "לפני" או "אחרי" ושום דו"ח שמאי של כלום. עליך לדרוש מהם את כל ההוכחות שיש להם, ויש סיכוי שיתקפלו כבר בשלב זה. ואז תוכל לתבוע אותם על שהשכירו לך רכב לא תקין 8)

• תוכן חדש...