Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUX בוולו 940 GLE 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני כנהג חדש שעבר טסט לא מזמן, קיבלתי וולו 940 GLE 2300 המפואר, כסא חשמלי, וכו

אשמח לדעת אם יש אפשרות לשמוע מוזיקה דרך האייפון ברכב הזה? האפשרות היא רק לקנות רדיו דיסק חדש בעל חיבור AUX נכון? כמה דבר כזה עולה

תודה רבה

פורסם

אתה צריך לרכוש רדיו דיסק חדש. מומלץ רק של חברות מוכרות כגון פיוניר, קנווד, אלפיין וכו' ולא אף זבל סיני אחר.

אפשרויות:

1. רדיו דיסק בסיסי עם aux usb ללא בלוטוס: פיוניר דגם DEH-X1650UB ב 320 ש"ח (שנת 2014), או דגם DEH-X1750UB ב 380 ש"ח (שנת 2015).

2. רדיו דיסק עם aux usb ובלוטוס להזרמת שירים מהסמארטפון ולשיחות: פיוניר דגם DEH-X4750BT ב 550 ש"ח (משנת 2015) עולה 550 ש"ח.

המחירים הנ"ל הם מזאפ. לכך יש להוסיף עלות התקנה של הרדיו דיסק כ 80-100 ש"ח אצל כל מתקין.

במאמר מוסגר, לדעתי עדיף לך להשתמש ב usb או בבלוטוס מהסמארטפון ולא ב aux. זה בלי חוטים ויותר מתקדם, ואפילו אפשר בבלוטוס או usb או cd להעביר שירים ישר מהרדיו דיסק ולא רק מהפלאפון.

פורסם
אתה צריך לרכוש רדיו דיסק חדש. מומלץ רק של חברות מוכרות כגון פיוניר, קנווד, אלפיין וכו' ולא אף זבל סיני אחר.

אפשרויות:

1. רדיו דיסק בסיסי עם aux usb ללא בלוטוס: פיוניר דגם DEH-X1650UB ב 320 ש"ח (שנת 2014), או דגם DEH-X1750UB ב 380 ש"ח (שנת 2015).

2. רדיו דיסק עם aux usb ובלוטוס להזרמת שירים מהסמארטפון ולשיחות: פיוניר דגם DEH-X4750BT ב 550 ש"ח (משנת 2015) עולה 550 ש"ח.

המחירים הנ"ל הם מזאפ. לכך יש להוסיף עלות התקנה של הרדיו דיסק כ 80-100 ש"ח אצל כל מתקין.

במאמר מוסגר, לדעתי עדיף לך להשתמש ב usb או בבלוטוס מהסמארטפון ולא ב aux. זה בלי חוטים ויותר מתקדם, ואפילו אפשר בבלוטוס או usb או cd להעביר שירים ישר מהרדיו דיסק ולא רק מהפלאפון.

למרות שהרכב ישן אבל כל מערכת בעלת AUX או USB זה מתחבר לאייפון מצד אחד ולרמקולים של הרכב מצד שני?

אני דווקא מתחבר לAUX כבל פשוט קטן לא מפריע,

יש לי ברכב רדיו דיסק של פיוניר אבל כנראה אין שם AUX חח חיפשתי וחיפשתי

הרדיו דיסק הראשון נשמע טוב

פורסם (נערך)

דלג על הסדרה הראשונה של פיוניר. דגם DEH-X2750UI נמכר ב-340 ש"ח (אגב, ה-1750 נמכר ב-307 ש"ח ולא 380).

חיבור ה-USB הוא גם רק כבל אחד, וגם תקבל טעינה דרכו ויכולת שליטה (תלוי בדגם הטלפון) דרך הר"ד על המוזיקה בטלפון.

מעבר לזה, כמו שהומלץ, מחיר של מכשיר שכולל גם דיבורית BT מתחיל ב-550 ש"ח. ואז אין חוטים בכלל :wink:

אין קשר לגיל הרכב.

מה דגם הפיוניר שברשותך כעת?

ואין צורך לצטט הודעה מעליך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
דלג על הסדרה הראשונה של פיוניר. דגם DEH-X2750UI נמכר ב-340 ש"ח (אגב, ה-1750 נמכר ב-307 ש"ח ולא 380).

חיבור ה-USB הוא גם רק כבל אחד, וגם תקבל טעינה דרכו ויכולת שליטה (תלוי בדגם הטלפון) דרך הר"ד על המוזיקה בטלפון.

מעבר לזה, כמו שהומלץ, מחיר של מכשיר שכולל גם דיבורית BT מתחיל ב-550 ש"ח. ואז אין חוטים בכלל :wink:

אין קשר לגיל הרכב.

מה דגם הפיוניר שברשותך כעת?

ואין צורך לצטט הודעה מעליך.

מעדיף לצטט כי מי שעוזר יחזור לעזור

מה זה הסדרה הראשונה? אשמח שתיתן לי את השם שאתה הכי ממליץ עליו ומה זאת אומרת USB יענו צד אחד USB שנכנס ברדיו דיסק וצד שני כניסה לטלפון? במקרה שלי אייפון ..

באמת תיהיה טעינה?

מה השם של הדגם של הר"ד שנותן את כל האופציות אלו

פורסם

אתה רק מעמיס על השרשור. זה לא עוזר לכלום, וכל תגובה נוספת בשרשור ממילא מודיעה למי שכבר הגיב על העדכון.

וזה אם להזניח את חוקי הפורום שאוסרים על כך.

מילא אם עוד משתמש או יותר הגיבו בינתיים ואתה רוצה להפנות שאלות ספציפיות להודעות קודמות.

הסדרה הראשונה - DEH-X1750UB.

איזה אייפון יש לך?

הטעינה בדר"כ מוגבלת ל-0.5A, אם כי ישנם מכשירים שמספקים עד 1A. לא זוכר מה המצב בפיוניר.

פורסם

אה אוקי לא אצטט יותר, אייפון 5S וכנראה בקרוב 6 או 6 פלוס

איזה רדיו דיסק מדובר , שאתה תיארת אותו, חיבור USB שמטעין, שליטה, ובלוטוס

ואשמח גם לאחד שהוא רק AUX וUSB בלי בלוטוס כי הבנתי שאחד עם בלוטוס זה יקר יותר

פורסם

כאמור, הציטוט נועד כדי להגיב למספר הודעות במקביל או הודעה שנמצאת "הרחק" מאחור ולא לכזו שנמצאת ממש מעל תגובתך שלך (אסייג מקרה של תגובה לחלק ספציפי ממנה ולא כולה).

כל הר"ד החדשים שמכילים כניסת USB (הרוב המוחלט) גם מטעינים בעת שימוש בכבל מתאים.

בדור הקודם של הדגמים שהוזכרו לעיל (פיוניר) וגם בדגם מקביל אבל מאזור אחר בעולם, מדובר בהטענה עד 1A.

פיוניר ממליצים על כבל שלהם בשם CD-IU52, אבל איני יודע להגיד אם יש בו הבדל מהותי מסתם כבל USB-Lightning עבור הטלפון שלך.

לסיכום, מבחינת המוצרים של פיוניר:

מכשיר כולל USB, AUX שמכיל שליטה על אייפון - DEH-X2750UI - נמכר החל מ-339 ש"ח.

מכשיר כולל הנ"ל + בלוטות' - DEH-X4750BT - נמכר החל מ-549 ש"ח.

ישנם דגמים מתקדמים יותר, כמובן תמורת עלות נוספת. אבל הנ"ל הם המומלצים בתור הבסיס.

פורסם

תודה רבה בדיוק מה שרציתי לדעת

לא הבנתי למה אומרים בלוטות הכי טוב, אומם זה בלי כבל אבל זה יטחן סוללה ברמות לא ככה?

פורסם

זה ענין של נוחות ומאפשר לך גם להכניס ולהוציא שיחות, ככלות הכל זה קודם כל דיבורית ורק אח"כ מיועד להזרמת מוזיקה.

כמובן שזה יצרוך עוד סוללה, אבל האם היום אין לך מטען לרכב שגם ככה אתה מחבר?

או שבבוא היום, לא תחבר את ה-USB למכשיר לטובת הטענה?!

אלא אם כן אתה מבלה כל היום בנסיעות, עבור נסיעות "סטנדרטיות" בין הבית לעבודה או לסידורים אחרים, הסוללה לא תיגמר, ואני משוכנע שיש לך מטען בבית/עבודה וכד'.

פורסם

תודה, חושב שאלך על ה340 שח עם AUX וUSB מספיק לי, לא משתמש בשיחות בנהיגה

וכן, מטען מזה של המצית אבל עם אוכל לשמוע מוזיקה עם USB ושבוא זמני המכשיר יטען זה מעולה

לי

• תוכן חדש...