Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת פרטים:

הטאבלט עתיד לשמש את סבתא שלי. כרגע היא משתמשת בנטבוק ישן של דל (inspiron 1012), בגודל מסך 10.1".

כבר זמן מה היא מתלוננת שהמחשב איטי מאוד (והוא היה איטי גם כשהיה חדש- בכל זאת מעבד אטום חד ליבתי) ולאחרונה היא מתלוננת שהוא כבד לה מדי (שוקל 1.25 קילו). בנפרד מזה, היא מביעה עניין בטאבלטים כבר זמן מה.

מהסיבות הנ"ל הפתרון של טאבלט עם מקלדת נראה לי אידיאלי- הטאבלט עצמו שוקל בערך חצי מהמחשב הנוכחי שלה, ועם המקלדת הוא אמור להיות שימושי באותה המידה. בכל מקרה, לא נתקלתי בלפטופים אמיתיים קלים יותר מזה שיש לה עכשיו. החשש שטאבלט יהיה בעייתי בשבילה זניח- יש לה גלקסי 3 והיא מסתדרת איתו בלי בעיות בשימוש יומיומי.

ועכשיו, השאלות:

1. כרגע, נראה שהאסוס T100 64GB מתאים לדרישות (גודל הזכרון נקבע לפי הנפח שהיא משתמשת בו במחשב הנוכחי). האם יש טאבלטים אחרים בסכום דומה (נניח, עד 2500 ש"ח) שמומלצים יותר?

2. הטאבלט, כאמור, אמור להיות טאבלט ווינדוס, היות והוא מחליף מחשב. אבל, האם העובדה שמותקן עליו ווינדוס 8.1 אומר שהוא יתפקד כמו מחשב? כלומר, האם יהיה ניתן להתקין עליו אופיס (רצוי 2003), לדוגמא? האם מערכת ההפעלה זהה לזאת של PC או שמדובר בגרסה מסורסת כלשהי שעלולה לגרום לי לבעיות בעתיד?

3.האם יש פתרון אחר לבעיית המשקל שלא נתקלתי בו, כגון לפטופ קל מאוד, בתקציב?

תודה מראש!

"ai motoare capul doare"

פורסם

1. מכשיר מעולה שקול גם T200 מאותו היצרן עם מסך 11.6"

לא מגיע עם אופיס לכל החיים בניגוד לt100

2. ב2 המכשירים שציינתי מדובר באותה מערכת הפעלה

3. לא שאני מכיר

בהצלחה

פורסם

מה הדרישות שלה?

למה לא טאבלט אנדרואיד? למה ההתעקשות על מקלדת? בכ1400 ש"ח אפשר לקנות גלקסי טאב 4 10.1, אחלה טאבלט שבעולם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש טבלטים חדשים שמגיעים עם מעבד אינטל z3735f ומערכת הפעלה Windows 8.1 with bing

שזה מערכת הפעלה מלאה כמו במחשב והם מאוד זולים.

מיקרוסופט נותנים את מערכת ההפעלה בחינם בשביל להתחרות באנדרואיד.

אייל

פורסם (נערך)
מה הדרישות שלה?

למה לא טאבלט אנדרואיד? למה ההתעקשות על מקלדת? בכ1400 ש"ח אפשר לקנות גלקסי טאב 4 10.1, אחלה טאבלט שבעולם

הדרישות הן דרישות סבתא די סטנדרטיות, אופיס ואינטרנט. ההבדל מסבתא רגילה הוא שהיא מקלידה הרבה, לכן גם הצורך במקלדת- לא נוח לה להקליד טקסטים ארוכים במקלדת וירטואלית. ברור לי שמקלדת קטנה כזו היא לא אידיאלית אבל היתרון בניידות מפצה על כך.

בנוסף, היא רגילה להשתמש בעכבר ומעדיפה להמשיך בזה כשהיא עובדת עם אופיס, לכן טאבלט רגיל לא עומד על הפרק. לא ציינתי את זה מכיוון שכל הטאבלטים משולבי המקלדת שנתקלתי בהם כוללים חיבור USB רגיל שניתן להשתמש בו גם לעכבר.

למעשה, הטאבלט יפרד מהמקלדת רק כשהמשקל הוא קריטי.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...