Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיפורי פוגי.

אמינות נכשל.

מקצועיות נכשל.

חפש לך צמיגיה אחרת.

סע לשלום. תעקוב וזהו. סיכוי גבוהה מאוד שלא קרה כלום.

לפנצ'רייה הספציפית לא הייתי מתקרב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

20 שנה או לא, נראה שעדיף לך להמנע מהפנצ'ריה הזו ולא להתקרב לשם.

לגבי הצמיג, אם תבחר להחליף, אני מאמין שתוכל להשיג את הצמיג הנ"ל במחיר טוב יותר - בצע סקר שוק.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

שי, יש לי את אותם צמיגים כמו שלך, מידה 225.45.17, עלו לי בסביבות 700ו-800 ש"ח לפני כ4 חודשים בפנצ'ריה בראשון. אין סיבה לשלם שקל יותר.

אני, באותו רגע שהייתי שם לב לחיתוך במחיר בזמן כזה קצר הייתי נוסע ואומר לו שלום ולא להתראות. הוא גנב, רמאי ושקרן.

כנראה שאין לך מספיק אצבעות בגוף לספור לכמה אנשים הוא מכר צמיגים במחירים מופקעים ב20 שנה שאתה מפרנס אותו.

ודבר אחרון, אם הוא טוען אפילו לשנייה שזבל סיני יהיה זהה לגודייר אסימטריק 2 אז הבחור או מבולבל או טיפש (בלשון המעטה...).

עריכה - גם אם היה יורד אויר, הייתי לוקח רוורס ומחליף לספייר מחוץ למתחם שלו לבדי.

עריכה אחרונה על ידי elirazb
פורסם
מדהים - הוא מסתפק ב 843 ש"ח. זה יותר נמוך מטייר4יו. כל הכבוד לו.

המחיר שם לא כולל הרכבה לדעתי.צריך לבדוק

פורסם

רק לישר ההדורים.

כפי שכבר פעם פרסמתי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?461724-%D7%A2%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%94%D7%A1%D7%AA%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A4%D7%90%D7%A0%D7%A6-%D7%A8%D7%99%D7%9D/page2

לא פעם קרה שנדרשתי לתיקון פאנצ'רים. בעניין הזה הצמיגאי הזה טוב. פתוח גם בשבת שזה יתרון מוחץ עבורי.

עד היום לא קניתי אצלו צמיגים. ואפילו בשרשור המצ"ב אפשר לראות שסרבתי להצעות שלו ל"צמיג זהה".

ובואו נגיד שאולי לא הייתי שולח אליו מישהו שנופל בקלות לפח. אני קצת פחות פרייאר, למרות שאני נראה כזה.

בנתיים הצמיג לא מאבד אוויר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עדכון - אין שום איבוד אוויר.

מסקנה - הפאנצ'רמאכר נכשל !

הוא לא חשב שנכון לבדוק באמבט אם יש פאנצ'ר. יכול להיות שהוא אפילו ידע שאין ופשוט ניסה לדוג פרייאר. לא הצליח לו.

פורסם

כבר מההתחלה הסיפור הזה נשמע די תמוהה. היה נשמע שיש פה מן הספק באשר לבחורצ'יק הזה שלך.

אבל סה"כ אין מה להתלונן, כי העניין הזה יכול היה להסתיים עם שכר לימוד מצידך, דבר שלא קרה.

קיבלת שיעור בחינם. עכשיו אני מניח שאתה יודע שהגיע הזמן למצוא מקום אחר בנושא הצמיגים :)

פורסם

אתה צודק.

זה אמנם לשרשור אחר - אבל אני חייב לדעת על פאנצ'ריה באיזור ת"א/יפו שפתוחה גם בשבת וחג - איכותית ואמינה. ליתר בטחון.

פורסם
"לפני שאני מוריד לך את הצמיג תדע שאתה חייב להחליף".

לא ידעתי שבודקים בריחת אוויר מלכאורה פנצ'ר על ידי הסתכלות עליו

ממש מעיד על אמינותו ומקצועיותו של הפנצ'רמאכר. כמו שאמר ליאור ברוך באחד משירשורי שיפוץ האופנועים- "יש צמיגאי ויש פנצ'רמאכר".

לרצות להתפרנס ולמכור ללקוח כמה שיותר זה לגיטימי ומקובל, אבל דחילק, תעשה את זה פחות שקוף...

מזכיר לי שכשרציתי לתקן את הבעיה בCD המובנה אצלי במאזדה, דבר ראשון נסעתי למוסך היבואן. איך שאמרתי לו שאני בעניין הרדיו "ישר להחליף לחדש", ובסופו של דבר התקלה נפתרה במחיר סביר אצל רדיואיסט רכב.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
זה אמנם לשרשור אחר - אבל אני חייב לדעת על פאנצ'ריה באיזור ת"א/יפו שפתוחה גם בשבת וחג - איכותית ואמינה. ליתר בטחון.

יש את אנטון חנניה ביפו שלדעתי פתוח בשבת (רצוי לוודא).

2 מקומות שזכורים לי מביקורות טובות פה בפורום, אך איני בטוח לגבי שבת - צמיגי רמת אביב (דרך נמיר), וצמיגי טיפ טופ (דרום ת"א).

פורסם

אנטון חנניה עונה על לוחות הזמנים, רק שהסיפור קרה אצלו...

פורסם

בצמיגי קריסטו דווקא קיבלתי את הרושם הכי לא אמין שיש.

אנטון חנניה יש המון סניפים. היחידי שהיה בסדר רוב הפעמים זה הסניף ביפת.

יש עוד אחד מול המשטרה שדחפו לחבר סיני במחיר של מישלן ראןפלאט

• תוכן חדש...