Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני צריך לחדש פוליסת ביטוח צד ג'.

אם בשנים עברו זה לא הדאיג אותי סכום ההש

השנה כן

יש פרארי בישראל

יש אסטון מרטין

יש מרצדס SL

ויש מזראטי {מותר להיכנס בה ולגרום לטוטל לוס, זה רכב של הבזול}

הכיסוי הביטוחי הוא עד מיליון שקל.

אם אכנס ברכב שעולה 2.2 מיליון שקל אז עליי לשלם 1.2 מיליון שקל לבעל הרכב והביטוח ישלם מיליון?

איפה הממונה על הביטוח בארץ?

הדבר לא יתכן.

ביקשתי מסוכנות הביטוח שגבול הביטוח יעלה ל2 מיליון, אין דבר כזה!

איך מאשרים במדינה להכניס רכב שיש בעיה עם ביטוח כנגדו.

מה אני אפסיד תחתונים שלי כי בטעות פגעתי בסוס צוהל?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אכנס ברכב שעולה 2.2 מיליון שקל אז עליי לשלם 1.2 מיליון שקל לבעל הרכב והביטוח ישלם מיליון?

אכן כן (בהנחה והביטוח שלך לא ימצא דרך להתנער מכיסוי באופן מוחלט), לכן תשאף לכך שדבר כזה לעולם לא יקרה.

פורסם

ולפני שנה שעשית את הביטוח לא יכלת "בטעות" לגרום לתאונת שרשרת שבתאונה יש 2 מרצדס S קלאס חדשות ויש 2 BMW 750 חדשות? , או לפגוע בכמה רכבים שחונים ולא הפריעו לתנועה ? או לאבד שליטה על הרכב ולהיכנס לתוך בית ולגרום לקריסתו ?

הכל אפשרי בתאוריה , קח הכל בחשבון וסע בזהירות.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם (נערך)

אני חושב שצריך להעביר את זה הלאה למפקח על הביטוח.

הדבר מדאיג.

מכניסים מכוניות לארץ שעולות מעל הסכום שחברות הביטוח מוכנות לשאת כנזק ובחור מסכן שבטעות נכנס ברכב הלא נכון שעשוי כולו מפיברגלס {של הביוקר} וגרם לו לטוטל לוס, צריך עכשיו למכור את ביתו + כליותיו בכדי להחזיר חוב שניגרם עקב ת-א-ו-נ-ה. לא עקב פגיעה במזיד.

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
אכן כן (בהנחה והביטוח שלך לא ימצא דרך להתנער מכיסוי באופן מוחלט), לכן תשאף לכך שדבר כזה לעולם לא יקרה.

אין בעיה.

מהיום אלמד בעל פה את יצחק לוי וחבריו ושאראה רכב שעולה מעל מיליון ש"ח, אצעק

פוס

פוס

פוס

לא משחקים!

יעצור את הרכב מייד לא חשוב מי מאחורי ואקרא ספר תהילים טוב

זה לא ריאלי!

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אם אתה כל כך חושש, ניתן תמורת סכום מתאים לבטח כל דבר עם כל גבול של כיסוי שתחפוץ בו דרך סוכני ביטוח בארץ שמייצגים חברות ביטוח בין לאומיות. השאלה היא אם אתה תהיה מוכן לשלם מחיר של ביטוח כזה- נניח 20,000₪ לשנה ?

סתם זרקתי מספר לא יודע מהי עלות ביטוח אחריות צד ג׳ עם כיסוי של למעלה משני מיליון ₪ אבל זול זה לא.

פורסם
זה לא ריאלי!

הרבה דברים לא ריאליים בעולם. אם תשאל אנשים מסויימים, הם גם יגידו לך שלנהוג ברכב ששוויו 2 מיליון ש"ח אינו דבר ריאלי.

פורסם
אני חושב שצריך להעביר את זה הלאה למפקח על הביטוח.

הדבר מדאיג.

מכניסים מכוניות לארץ שעולות מעל הסכום שחברות הביטוח מוכנות לשאת כנזק ובחור מסכן שבטעות נכנס ברכב הלא נכון שעשוי כולו מפיברגלס {של הביוקר} וגרם לו לטוטל לוס, צריך עכשיו למכור את ביתו + כליותיו בכדי להחזיר חוב שניגרם עקב ת-א-ו-נ-ה. לא עקב פגיעה במזיד.

אנחנו לא בגן ילדים שם נהוג לומר לא בכוונה .

סע בזהירות וגם אם תהיה לך תאונה הנזקים יהיו מינוריים .

פורסם

גם לפני שיבאו פרארי לישראל יכולת לפגוע במרצדס AMG.

מה הסיכוי שתפגע בפרארי ותגרום לו נזק של טוטאל לוס?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפי מה ששמעתי מאיזשהו סוכן ביטוח, במקרים כאלו מחלקים את האחריות בצורת "אשמה תורמת". מקווה שלא אני ולא אף אחד אחר יצטרף לבחון את הנושא באופן אישי...

• תוכן חדש...