Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי נקסוס 5 מאז העידכון החדש 5.0 אפלקציות נסגרות בעצמן,הבטריה נזללת בטירוף (50% על מצב המתנה ללא שימוש כלל! נגמרת תוך 3 שעות)

וכן..הורדתי את הבהירות מסך לממש 7 אחוז שזה ממש מעט,חוץ פיסבוק ,ווצאפ,וויז,וכמה משחקים שום דבר לא מותקן על המכשיר.

לפני כמה ימים הגיע העידכון 5.0.1 שלא פתר כלום מהבעיות שציינתי.

כבר שחכתי אם הבטריה של הנקסוס בגרסה הקודמת (לוליפפ) היתה אכן טובה ומחזיקה מעמד או שככה זה היה תמיד וזה פשוט פסיכולוגי.

יש פתרון לבעיה ?

עריכה אחרונה על ידי loko152
פורסם

אני לא זוכר אם הסוללה של הנקסוס 5 בקיטקט היתה מחזיקה יום שלם או שזה פסיכולוגי והבטריה היתה כל הזמן על הפנים?

וKOBI -מצב חיסכון בסוללה מנתק אותי מהעולם אין לי אינטרנט, רק שיחות וזה מעצבן.

פורסם

גם בקיטקט הסוללה הייתה גרועה והטלפון היה מסיים יום עבודה עם הלשון בחוץ.

גם יש לי תחושה שמאז ה-5.0.1 העסק נהיה גרוע יותר. והאחוזים יורדים גם בהמתנה.

פורסם

אצלי ב4.4 הסוללה הייתה מחזיקה "פסדר" בסוף היום הייתי מגיע ל-20% בערך בשימוש לא אגרסיבי. אבל קקי של סוללה זה פיצ'ר ידוע של נקסוסים.

דווקא מאז המעבר ל-5.0 ואז ל-5.0.1 חיי הסוללה שלי השתפרו פלאים. אני מטעין את הטלפון פעם ביומיים בדרך לעבודה (40 דק' עד שעה) וזהו. הוא סוחב יופי טופי.

הייתי מציע לנסות לעשות פאקטורי ריסטור ואפילו להתקין את האימג' של 5.0.1 מחדש. אין מה לדאוג לגבי איבוד של מידע או ארגון מחדש של הדסקטופ. מאז 5.0 יש פיצ'ר שזוכר את המיקום של האפליקציות והווידג'טים ובהפעלה הראשונה של המכשיר הוא פשוט משחזר את הכל לאיך שזה היה. רצוי לגבות את הקבצים מכרטיס הזכרון (הפנימי, מה שמופיע כשמחברים את הטלפון למחשב עם USB) כמו מוזיקה, הקלטות של שיחות וכו, ותמונות למי שאין גיבוי של גוגל+ ו-SMSים/וואטסאפ למי שזה חשוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חברים מצב חירום!!!!

ניסתי לעשות WIPE לפי מדריך הכל עבר טוב ויפה אבל כנראה הבטריה נגמרה באמצע התהליך.

עכשיו הפלא' מת! לא מגיב לשום לחצן גם שהוא מחובר לחשמל מת!!!

מה עושים?

פורסם
חברים מצב חירום!!!!

ניסתי לעשות WIPE לפי מדריך הכל עבר טוב ויפה אבל כנראה הבטריה נגמרה באמצע התהליך.

עכשיו הפלא' מת! לא מגיב לשום לחצן גם שהוא מחובר לחשמל מת!!!

מה עושים?

נסה ללחוץ על ווליום למעלה ולמטה במקביל ובזמן שהם לחוצים לחיצה ארוכה על POWER.

אם הוא נדלק, כנס ל RECOVERY ותעשה שם WIPE.

פורסם

תחבר אותו למטען ותן לו כמה דקות. יש להם מן קטע כזה שלפעמים הם מפסיקים להגיב, לא יודע בדיוק למה. תנסה כמה פעמים, בסוף זה יעבוד.

אם לא, תתחיל לקרוא על ADB ו- Fastboot, אולי משם תבוא הישועה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...