Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון ניגוב של שאריות ONR? רק כמו ששיפופו אומר תרטיב טיפה את המגבת שלא תהיה יבשה ותעשה שריטות קטנות - קיבלתי את המגבות האלו בדיוק לפני שבוע ולא הספקתי ממש להשתמש בהן, אבל הן מאוד רכות ונעימות (שלא נאמר זולות מאוד לתמורה), רק תעביר אותן בעדינות על מה שנשאר או שזה אמור להתאדות מעצמו באם מדובר בנקודות קטנות של ONR

Opel Adam S 2017

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רק כדי להיות בטוח...

אחרי ניקוי הרכב עם פלסטלינה+ONR מדולל אני שוטף את הרכב במים (ומייבש?), מרסס IPA ומנגב ישר.

צריך לשטוף שוב לפני יישום הוקס או שמספיק הניגוב?

פורסם

בגדול כן.

אם הרכב מעולם לא עבר פלסטלינה, לא הייתי מתעצל ושוטף אותו שוב עם סבון, במיוחד אם לא מתוכנון פוליש לאחר מכן.

אתה תתפלא כמה זבל הפלסטלינה תשחרר.

רק לחידוד, הניקוי בעזרת ה-IPA מתבצע כמו נקיון עם קוויק דיטיילר, ריסוס על פאנל וניגוב.

לא שוטפים אחרי IPA, זה השלב האחרון לפני יישום ההגנה.

"יאללה בירי".

פורסם

לשטוף שוב אחרי הפלסטלינה עם איזה דילול של הסיטרוס? 40 מ"ל לדלי של 9 ליטר מספיק?

לייבש את הרכב לפני ה- IPA או שסתם מיותר?

פורסם

אכן לייבש לפני IPA.

אתה לא רוצה שהאלכוהול שגם ככה מדולל ידולל עוד יותר, לא יהיה לIPA אפקט אם לא תייבש.

אני לא יודע לגבי הסיטרוס, אבל אתה יכול להכין לך דלי עם מים וonr, ולנקות בצורה קלה ונוחה לאחר מכן.

"יאללה בירי".

פורסם

כמובן שתטבול.

הכוונה הייתה שאחרי הטבילה, אל תעביר את הכפפה על הפח כשהוא יבש.

תרסס לפני זה קוויק דיטיילר או pre wash, הלכלוך שהפלסטלינה משחררת הוא לא ממש סימפטי.

"יאללה בירי".

פורסם

הסיטרוס זה חומר סופר מרוכז.

אם אתה רוצה להגזים ואז עוד קצת- שים 15 מ"ל. לפי דעתי ל9 ליטר מים בשביל שטיפה עם מספיק סיכוך אחרי פלסטלינה יספיק לחלוטין גם 3-4 מ"ל.

40 מ"ל זה כמו לשטוף עם APC או דגריזר.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...