Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה סיבה שיהיה הבדל במשלוש בין רכב עם גיר ידני לאוטומט, אבל זה לא משנה כרגע.

בכל מקרה לטויוטה אין מק"ט רק לבוקסות, אם אתה מעוניין להחליף את הבוקסות יש צורך בהחלפת כל המשולש. עם זאת, משיטוט ברשת בהחלט ניתן להזמין רק את הבוקסות, אפילו Amazon מחזיקים כאלו של חברת FEBEST הגרמנית. אני משער שהחלפתן תצריך press או כלי אחר, הן בטח תפוסות בלחץ.

כל משולש כולל למעשה ארבע בוקסות, מהאיור שצירפתי אתה יודע לומר איזה בוקסות הן הלקויות או שאתה מעוניין להחליף את כולן?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פשוט תחליף תותבים (בוקסות/ בושיניג) במשולש וזהו.

ניתן גם לייצר בוקסות מפוליאוריטן, שהם מחוזקות יותר ויחזיקו לאורך זמן.

קיימת חברה בארץ בשם "כתום", הם יכולים לייצר עבורך כל תותב. (כמו כן הם יבואנים של SUPERPRO ושל ENERGY SUSPENSION).

ההחלפה לא מסובכת כלל למוסך.

זה האתר שלהם:

http://www.katompu.co.il/

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם (נערך)

אני גם לא הבנתי כ"כ מה ההבדל בין הידני לאוטומט.. אבל בעל המוסך שמתעסק עם פריוויות אמר לו שזה בעיה ידועה לכל בעלי הפריוויות הידניות שצריך משולש אחר ,כי ההנעה האחורית משו..

אכן נראה לי שאם מחליפים כדאי כבר להחליף את כל הבוקסות

אשמח מאד לקישור

תודה איתמר וגם לך עמית

עריכה אחרונה על ידי rami.v
פורסם

האיור המצורף הוא מתוך הקטלוג של FEBEST. כל משולש צריך 4 בוקסות. בשביל שני המשולשים תצטרך:

ארבע בוקסות TAB-058

שתי בוקסות TAB-059

ושתי בוקסות TAB-060

כל העסק הזה צריך לעלות באיזור 133.6$ כולל משלוח בתוך ארה"ב. משלוח לארץ ייקר את זה בעוד כמה עשרות דולרים טובים ולכן לדעתי הכי טוב יהיה להביא את זה עם מישהו במזוודה לארץ, לשלוח את זה דרך חברה כמו buy2usa או לחפש את הבוקסות האלה בארץ, אם קיים יבואן לחברה הזו. לחילופין אם תריץ בגוגל את המק"ט הזה תקבל עוד חברות שמייצרות בוקסות כאלה ואת המק"טים שלהן ואולי את זה יהיה ניתן למצוא בארץ.

בהצלחה.

איתמר

61cep-S6LWL._SL1024_.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
האיור המצורף הוא מתוך הקטלוג של FEBEST. כל משולש צריך 4 בוקסות. בשביל שני המשולשים תצטרך:

ארבע בוקסות TAB-058

שתי בוקסות TAB-059

ושתי בוקסות TAB-060

כל העסק הזה צריך לעלות באיזור 133.6$ כולל משלוח בתוך ארה"ב. משלוח לארץ ייקר את זה בעוד כמה עשרות דולרים טובים ולכן לדעתי הכי טוב יהיה להביא את זה עם מישהו במזוודה לארץ, לשלוח את זה דרך חברה כמו buy2usa או לחפש את הבוקסות האלה בארץ, אם קיים יבואן לחברה הזו. לחילופין אם תריץ בגוגל את המק"ט הזה תקבל עוד חברות שמייצרות בוקסות כאלה ואת המק"טים שלהן ואולי את זה יהיה ניתן למצוא בארץ.

בהצלחה.

איתמר

תודה לך איתמר! עקבתי כבר אחרי הרבה שרשורים שנכחת,

אני מעריך מאד את היחס שלך והמקצועיות שלך!

אתה איש נדיר!

רמי

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...