Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הזמנתי מהאיבי פס לדים כדי לחבר אותו במיקום שבו אמורים להיות פנסי הערפל, אני יודע שאני אמור לחבר את הפלוס לאיזה שהוא פיוז והבעיה שלי היא שבקופסת הפיוזים שבמכסה המנוע ( honda civic 2009 ) אין פיוז שפועל כש הסויצ' פתוח ומפסיק לפעול כשהסויצ' נסגר.

כולם מקבלים חשמל תמיד באופן קבוע..

איזה עוד אופציה יש לי לחבר אליה את ה+ ?

יש לי באוטו מתג שאמור להפעיל אורות ערפל.. איך אני יכול לחבר את הלדים האלה למתג?

פורסם

אתה צריך להעביר את החוטים דרך החומת אש, ואז לחבר את הפלוס עם אחד הכבלים שמקבל 12V עם הסוויץ' ועובר דרך פיוז.

הכי נוך זה לחבר אותם עם הפלוס שהולך לשקע המצת.

פורסם

תוכל להסביר לי מה זה החומת אש הזאת ? איך להעביר דרכה? ואיך אני מוציא את המצת כדי לחבר לפלוס שלו ? אני לא ממש מבין בזה, תוכל יותר לפרט ?

פורסם

חומת אש זה החלק שמפריד בין תא הנוסעים למנוע,בד''כ תוכל להעביר חוטים דרך נתיבי חוטים קיימים או גומיות ריקות,צריך להסתכל על תא המנוע כדי להבין מי נגד מי.

לאחר מכן את ה(+) לחבר לאחורי המצת או לפיוז שלו בתיבת הפיוזים בתוך הרכב,את ה(-) לחבר לשלדה או למקור (-) אחר (אפשר ישירות למצבר).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...