Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בבעיה אתמול לחצתי על הכפתור ווליום ברכב טיוטה 2008 קורולה וכפתור נכנס פנימה ,מצליח לסובב את הווליום רק עם אני מזיז בכוח את הכפתור ימינה או שמאלה , לכבות אני לא מצליח..אני לא רוצה ללכת ל מורשה למישהו יש המלצות בירושלים , ניסיתי לפרק את זה , אבל זה נראה לי קצת מסובך אשמח אם מישהו שפירק שיגיד לי איך לפרק

פורסם

קרה לי בדיוק אותו דבר.

הלכתי למקום שפירק את הרדיו ושלח אותו לתיקון במעבדה.

אני מאזור חיפה כך שאני לא יכול לעזור לך בהמלצה למקום בירושלים אך אני כן יכול לומר שהתיקון עלה כמאתיים שקל.

פורסם

באותו רכב ?

אני מבין שזה לא בעיה בכפתור , כאילו מדברך נשמע שצריך לפרק את הרדיו ולתקן אותו ...

חשבתי שזה בעיה בכפתור...

אם מישהו מכיר בירושלים משהו אשמח להמלצות.

פורסם

אותו רכב בדיוק. זו בהחלט בעיה בכפתור והכפתור הוא חלק מהרדיו. צריך לפרק אותו מהדשבורד ואז לפתוח אותו ולסדר את הכפתור.

אני לא יודע לומר לך אם זה משהו שבמעבדה מסדרים ורק מוציאים את הכפתור החוצה בחזרה או שמחליפים שם משהו שנשבר.

פורסם

משער שזה יעזור:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...