Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

לאחרונה,אני נתקל יותר ויותר בנקודות צהובות מעצבנות על הרכב.זה אומנם נראה כמו משהוא שנופל מעץ,אך היכן שאני מחנה אין עצים מעל הרכב אלה רק בסביבה הקרובה.למרות שהרכב מוגן ע"י אוטם צבע+ווקס,עדיין קשה בשטיפה להוריד את אותם כתמים.האם מישהוא יכול לשפוך קצת אור על התופעה ומהיכן זה נובע?

פורסם

כן זה מוכר פה בפורום,הפיתרון הוא פלסטלינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מודע לכך שפלסטלינה תוריד את זה,אבל אין אפשרות לבצע תהליך דיטיילינג מלא(פלסטלינה+אוטם+ווקס)כל שבועיים בערך.

כמו כן,מהיכן מגיעות אותן נקודות? אם אדע את המקור,אולי אוכל למנוע לפני את התופעה.

פורסם

זה אכן מעצים,כניראה עפים ברוח.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכתמים האלה ממש גדולים יותר וזה כנראה באמת מגיע ממקור של דבורה אבל הכתמים של העצים, שזה משהו שבגללו גם אני פתחתי כאן שרשור - זה בגלל שרף וצוף מהפרחים והעצים עצמם.

חניה מתחת לעץ מניבה תוצאות דומות רק עם כתמים קטנים יותר.

אני הורדתי מהרכב שלי וגם של האשה את הכתמים האלה לחלוטין בשיטה הבאה:

לקחתי שמפו סיטרוס (חומצת הדרים) של CG שנקרא סיטרוס וואש ונתתי כמות כפולה במקציף וזה בעצם הפך את התמיסה למה שנקרא LUBE - חומר סיכוך בשביל לעשות פלסטלינה.

עם מגבת פלסטלינה של נאנוסקין באיכות FINE GRADE עשיתי בעזרת המגבת הזו (שנקראת AUTOSCRUB) פלסטלינה עם הסיטרוס בתור חומר סיכה.

גם הסיטרוס המיס את רוב הלכלוך מהרכב וגם הוספתי על זה את הכוח של הפלסטלינה.

אח"כ שטפתי את הרכב טוב טוב ועשיתי עליו שכבת גלייז (במקום ווקס) ושכבה של אוטם צבע - אופטי-סיל.

עברו מאז מחודשיים והרכב עדיין מוגן ומתנקה בקלות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן,אבל לעשות כל שבועיים פלסטלינה+אוטם זו כבר משימה לא פשוטה.אגב,אתה מתכוון שהיום כאשר הרכב שלך מתלכלך בכתמים צהובים,הוא מתנקה בקלות ללא פלסטלינה? אלה רק בשטיפה "מסורתית"?

פורסם

אתה יכול לקנות כיסוי.

• תוכן חדש...