Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, לא בטוח שזה הפורום המתאים...

לפני כשבועיים צבעתי בהתזה (פיסטולט) שלושה מוצרים בצבע המרטון בגוון צהוב (all gold במניפה של טמבור)

רציתי להגיע לגוון הצהוב/כתום של DEWALT

המוצרים שצבעתי הם:

1- הלמניה שבניתי משאריות ברזל, הצינור הראשי מברזל שחור, והידיות מצנרת מים מגולוון

2- מריצה, ללא האמבטיה, רק השלד אשר היה צבוע במין צבע יסוד אפור אשר עליו התזתי המרטון.

3- מתקן שמחזיק בולי עץ לניסור, אשר בניתי מפרופיל מתכת 40מ"מ שחור (נקי ללא יסוד)

https://www.google.co.il/search?q=smart+holder&rlz=1C1KMZB_enIL531IL531&espv=2&biw=1920&bih=955&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=cfKBVLbIDMK4UeEW&ved=0CCQQsAQ

כאמור עברו כבר שבועיים והצבע לא מתקשה, אפשר להשאיר סימן עם הציפורן...

עשיתי נסיון והעמדתי את ההלמניה ליד הקמין עצים שלי כדי לראות אם זה עוזר ליבוש מהיר ואכן לאחר כמה ימים התקשות טובה של הצבע אך איפה שהיו נזילות ועובי הצבע עבה יותר, עדיין נשאר רך ולא רוצה להתקשות.

המריצה והמחזיק בולי עץ עדיין לא התקשו לחלוטין, למרות שניתן לגעת בצבע ואיננו דביק, אפילו מרגיש קשה, אך אפשר לקלף עם הציפורן בקלות.

את הצבע דיללתי ב-20% מדלל סינטתי 1-32 של טמבור לפני השימוש בפיסטולט לפי ההוראות.

לאחר כמה טלפונים ליועצי טמבור יצאתי די מבולבל, חלקם אמרו לי שזה לא תקין, חלקם אמרו שצבעתי שכבה עבה מדי (למרות שיש מקומות שעובי הצביעה היה ממש דק) ומישהו גם אמר לי שהוא מכיר את התופעה של צביעה בימים קרים ושיש להימנע מהשימוש בהמרטון בתקופה קרה אך לחקות עוד שבוע שבועיים וזה אמור להתייבש בסוף...

מה לעשות?

האם יש פה למשהו ניסיון בתחום?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי afna
  • אחראי פורום
פורסם (נערך)

צבע שדולל לפי ההוראות אמור להתקשות, גם אם נצבע עבה, גם טיפות.

כמובן שככל שיצא יותר עבה, כך ההקשייה איטית יותר אבל היא תקרה.

כן יש משמעות לצביעה בימים קרים (אתה גר באיזור קר במיוחד?),

בזמנים כאלה באמת הקפדתי לדלל פחות וכמובן שזמני היבוש מתארכים.

אבל שוב - זה מתייבש בסוף. שבועיים נשמע לי מוגזם.

הייתי מתעקש לבדוק את תקינות החומרים, את תוקפם וגם את מידת הכנת פני השטח.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היי,

כאמור, היו שלושה מוצרים, כל אחד בעל פני שטח שונים.

המריצה הגיע עם צבע יסוד,

ההלמניה והמתקן לעצים היו צבועים בעבר, אך עברתי עליהם עם מברשת פלדה על דיסק חשמלי (לקח לי חצי יום אך המתכת הייתה נקיה לגמרי)

אני גר ליד קרית שמונה ובאמת היה קר, אך שבועיים?

לא ידעתי שיש תוקף לצבע, אני אברר בטמבור.

שלחתי להם את מספר המנה לבדיקת מעבדה אך לא ממש נותנים לי תשובות לגבי זה, אני אנסה ללחוץ

תודה.

פורסם

מה עובי הצביעה שצבעת?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
מה עובי הצביעה שצבעת?

יש מקומות שצריך יד שנייה, אז אני מאמין שהעובי בסדר, לא יודע איך לבדוק עובי מדויק.

אבל דוגמה טובה לעובי דק שגם לא מתקשה זה בחלק הפנימי של הפרופיל (פרופיל 40מ"מ)

לא התכוונתי לצבוע שם אבל הצבע הגיע לשם בזמן הצביעה וגם שם, אפילו שזה ממש דק אפשר לקלף.

• תוכן חדש...